- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Raspberry Pi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zso73
veterán
Tedd rá egy pendrájvra a bioszt. P5KC esetén a 0903-at. Vagy alt+f2 a boot képnél./EZ flash util./ Az megcsinálja. Vagy be a bioszba, és ott az utilok között szintén EZ flash.
USB drájv betallóz...........Flash. Elrontani nem tudod, mert ellenőrzi a dolgokat a progi.
Persze azért egy tezstet nyomj rajta,hogy nem hibázik a rendszered./memteszt../ -
Neszójábe
senior tag
Ez nagyon fura!
Egy hete raktam össze a gépet és azóta küzdök fagyással. A használati utasítás külön kiköti, hogy két ramot a A1 és B1-es slotokba rakjad, ami sárga. Mondom miről beszél ez a rittzo? Átrakom, és azóta nem fagy... Most akkor átbaszás a Users Manual?
Azóta meghúztam biosos N.O.S-szal 30%-ot és kapot 10 fps-t a Crysis fullon (élsimítás nélkül). -
zso73
veterán
Ez-az új fícsör az AI . Nekem is ezt csinálja. 800-on nem görcsöl. Csak tuningnak érzékeli a szegénykém az 1066-ot. Ha esetleg Kingmax 1066-os ramjaid vannak. Azok meg ál 1066-osak. Gyárilag átcimkézett 800-asok.
Ma kicseréltem a hosszabbítót. Nem akart elindulni a lap. Kb. 2 percre húztam ki a gépet a 220-ból. /230/
Vigneau: SAjnos igen. Nekem nem is indult el a lap. Cmos reset,VGA kártya másik slot-vissza. Alapon elindít windózig, majd rendes beállítások. Tuning AI-val.
Így semmi gond.
Ha kéziben megtúrom az érzékeny lelkét, akkor vége.
Remélem még jön jobb biosz is ki...........
A 0903 egyébként nem visszaállítható biosz. No downgrade!! -
-
zso73
veterán
Nekem sem megy 1066-on. Ezért is raktam fel gyorsan a bioszt, hátha..........
De azt még nem próbáltam ki, hogy megy a mem 1066-on, vagy sem.
Azt tudom, hogy nem lehet sehogy visszarakni........Kérdéses, hogy érdemes, vagy sem..
Én is most tesztelem..........
Az Asus oldalán említik itt :[link]De a 0804 ugrik be helyette....
A 8xxx sorozatú procikhoz ajánlják.
Ha kell valakinek, be van itt linkelve egy párral előrébb!! -
zso73
veterán
Az oldalon még csak emlegetik, de nincs feltöltve. A CPU support résznél van.
Tegnap teszteltem a rendszett két óra COD 4 simán ment rajta. Az előző újraindulásos dolog a ventik silentre kapcsolása mellettti Cod 4-től lehetett.
Amúgy most megy a gép, és stabil. A CTRL+ALT+DEL gondok még most is vannak......... -
Zé_Mester
őstag
szia.
van 2 javaslatom.az első : menj vissza a boltba és b@szd pofán az eladót, mert ha ekkora marha állat, akkor menjen útcát sepregetni, nem számtech boltba hülyítse a szerencsétlen vásárlót ( de ezt akár meg is mondhatod neki, hogy egy kedves fórumtárs ezt üzeni
)
a második : BIOS beállítás
így állítsd be a bios-t. ramot tedd 5-5-5-15 CR2-be. 2.1 V elég neki, nekem is megy ennyivel 1100MHz-et, de a biztonság kedvéért adhatsz neki 2,15V-ot is akár.
mennie kell, amúgy nem erre a sebességre lenne hitelesítve.ha bios-t belövöd menni fog minden.
ui.: esetleg azt megmondod hogy melyik boltba mondták ezt ???? már nagyon kíváncsi vagyok
-
Sanya13
csendes tag
Szia biosba add meg a ramnak az 5-5-5-15 idözitést + 2.2V ami a Kingston-nak kell.
Ha igy is instabil akkor az a helyzet hogy nagy valoszinűséggel nem is fog menni.
Nekem is volt 1066-os Kingston HyperX em és instabill volt visszavittem és aszt mondták
hogy jó a memo beszéltem másokkal is és mondták hogy nem fog menni.
Hála a bolt visszavette a ramot és vettem helyette eszt: CSXO CEC 1066 2GB KIT
és ez teljesen stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest