Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balagex

csendes tag

Sziasztok!

Karácsonyra kaptam egy ilyen kütyüt és egy 2 Terrás vinyót, ezeket társítottam és szerettem volna rá filmet felmásolni. E témában lenne pár béna kérdésem.

1. Külső vinyót USB-n rádugva egy feliratos filmet szépen játszott. A fájlkezelőben kiválasztottam a másolás opciót, és fel is tolta a belső vinyóra. Igen ám, de az str felirat fájlt nem másolta át. A fájlkezelőben nem mutatja a felirat fájlt, könyvtárat meg úgy emlékszem nem engedett másolni. Hogy a tüdőbe lehet a feliratot így áttenni?

2. Megnéztem a hálózati beállítások alatt a MAC adress-ét. Ezt beállítottam a routeremen, ami izomból ad IP címet ez alapján. Ezt a címet meg is kapja a kütyü. NAS alatt bekapcsoltam a SAMBA szervert. Nehezen tudtam rá csatlakozni, láttam a fájlokat, le is játszotta a gépen a filmet, de felmásolni nem engedett semmit, mert valami olyat mondott, hogy valami engedélyre van szükségem... Mi a fenét és hol kell állítani, hogy rá is tudja írni?

3. Próbáltam az FTP szerver-t. Egy régi Windows Commander-ben próbáltam kapcsolódni, ami addig ment, hogy a beállított felhasználó jelszó párossal csatlakozott, az egyik oldalt kiírta, hogy C:, de belemenni már nem tudtam a vinyóján lévő mappákba. Miért? Esetleg milyen programmal, milyen beállításokkal tudok rá feltoszogatni így fájlokat.

4. Utolsó próbálkozás egy régi scanner-emhez való olyan USB kábel volt, aminek olyan az egyik vége, ami passzolt az USB3 portba. Na ekkor szépen egymásra találtak, és mint külső vinyót kezelte :C /Úgyhogy e pont kapcsán nincs is kérdésem./

Új hozzászólás Aktív témák