- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
RudiG
tag
Hali!
Ez a frissülős dolog engem is érdekelne.
A windows ami rajta van előre telepített, vagy te tetted rá?
Nekem előre telepített van és nem egy villám(bár nem panaszkodom),talán a sok szintén előretelepített progi miatt,de túlélem.
Én elképzelhetőnek tartom azt is,hogy ezek a biztonsági zonealarmos bizbazok lassítják picit. Meg van még vm, bnőmék FuSija most lett rákötve a netre,pontosabban nem rég fizettek elő, sima alap adsl, és a modemből közvetlen a gépbe megy a net,tehát nincs közte router és az a fura dolog állt elő,hogy mikor indul a windows, nagyon megnőtt az az idő,mikor az asztalon csak a hátteret látja az ember. Nem tudom,hogy nálad is hasonló-e a jelenség...Ez vajon miért lehet?
Nameg ez a notron securiti ami nekem és nekik is van, elég furi dolgokat csinál néha,és azokat is inkább náluk.mindig megkérdezi,hogy engedélyezem-e az iexplorer-t meg minden alap dolgot,amit pl az enyém alapből elfogad, vagy max 1x kérdezte meg.
Ott meg ráadásuk a tiltást jelöli meg ajánlott választásnak. Ez elég érdekes tűzfaltol. A legjobb az volt,mikor a saját frissítését,ill a norton internet security-vel kapcsolatos programot kérdőjelezte meg..,lehet,hogy össze-vissza kattingattak mikor megjelentek az első kérdések és inkább tiltották a dolgokat,mert nem tudták miaz, és akkor elképzelhetőnek tartanám,hogy attól hülyült be a program, de ha nem, akkor hogy is van ez?
Alapjábavéve nem engedélyezte a netrecsatlakozást sem,míg nem állítgattam mindent alapértelmezettre. Mostmár megy a net, de csomooszor kérdez...ráadásul ugyan azt. -
F. A. Bian
csendes tag
Hátha nem nagyon vágod, akkor talán nem is feltétlen lenne muszáj...
Én akkor szoktam alaplapi BIOS-t frissíteni, ha valamilyen új dolgot szeretnék hozzádugni, és a régi nem tudja kezelni. Pl. új processzor, amely az alaplap elkészültekor még nem is volt, vagy egy nagy vinyó, amelyre szintén nem volt felkészítve. Nálad most melyik eset áll fönn?
Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest