Keresés

Aktív témák

• RudiG

tag

válasz nak0n #1913 üzenetére

Hali!
    Ez a frissülős dolog engem is érdekelne.
    A windows ami rajta van előre telepített, vagy te tetted rá?
    Nekem előre telepített van és nem egy villám(bár nem panaszkodom),talán a sok szintén előretelepített progi miatt,de túlélem.
    Én elképzelhetőnek tartom azt is,hogy ezek a biztonsági zonealarmos bizbazok lassítják picit. Meg van még vm, bnőmék FuSija most lett rákötve a netre,pontosabban nem rég fizettek elő, sima alap adsl, és a modemből közvetlen a gépbe megy a net,tehát nincs közte router és az a fura dolog állt elő,hogy mikor indul a windows, nagyon megnőtt az az idő,mikor az asztalon csak a hátteret látja az ember. Nem tudom,hogy nálad is hasonló-e a jelenség...Ez vajon miért lehet?
    Nameg ez a notron securiti ami nekem és nekik is van, elég furi dolgokat csinál néha,és azokat is inkább náluk.mindig megkérdezi,hogy engedélyezem-e az iexplorer-t meg minden alap dolgot,amit pl az enyém alapből elfogad, vagy max 1x kérdezte meg.
    Ott meg ráadásuk a tiltást jelöli meg ajánlott választásnak. Ez elég érdekes tűzfaltol. A legjobb az volt,mikor a saját frissítését,ill a norton internet security-vel kapcsolatos programot kérdőjelezte meg:D..,lehet,hogy össze-vissza kattingattak mikor megjelentek az első kérdések és inkább tiltották a dolgokat,mert nem tudták miaz, és akkor elképzelhetőnek tartanám,hogy attól hülyült be a program, de ha nem, akkor hogy is van ez?
    Alapjábavéve nem engedélyezte a netrecsatlakozást sem,míg nem állítgattam mindent alapértelmezettre. Mostmár megy a net, de csomooszor kérdez...ráadásul ugyan azt.

• F. A. Bian

csendes tag

válasz nak0n #1913 üzenetére

Hátha nem nagyon vágod, akkor talán nem is feltétlen lenne muszáj...
    Én akkor szoktam alaplapi BIOS-t frissíteni, ha valamilyen új dolgot szeretnék hozzádugni, és a régi nem tudja kezelni. Pl. új processzor, amely az alaplap elkészültekor még nem is volt, vagy egy nagy vinyó, amelyre szintén nem volt felkészítve. Nálad most melyik eset áll fönn? :U

Aktív témák