- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
Van egy ASUS X53S laposom és az isten haragos f@száért sem akar bebootolni DVD-romrol.
Mi lehet a probléma?
Újra szeretném tenni a windowst már vagy 70 gépet újra tettem ezzel a lemezzel, persze a sajátomat meg nem tudom..
Amit csináltam: Gép indít-->Esc nyomkodás-->bejött a boot menü--> DVDrom-ról bootoljon..erre elindul a windows
A másik pedig hogy biosban is próbáltam belőni hogy DVDről bootoljon, onnan sem akart.
Valaki valami ötlet? tipp? -
Tompo92
senior tag
válasz NTonee #18330 üzenetére
Hát ez nekem sok szedjek le ezt szedjek le azt tallozzak ide oda faszom, ne haragudj de nekem ez sok
Azért köszönöm a tippet.
Maradnék a hagyományoknál Lemez be aztán zsa Win7 (bár ez most épp nem szuperál)
Kerítek egy másik telepítőt aztán megpróbálom..
Köszi a segítséget mindnekinek -
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
"intel management engine interface" ez miféle driver?
Driver Genius találja de nem tölti le gondoltam letöltöm külön de nem tudom hogy mi ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó HP 15-dw1000 Notebook, 15.6" FHD IPS, i3-10110U, 8GB DDR4 3200MHz, 256GB NVMe SSD.
- Eladó 3db gyári Lenovo 135W-os töltő
- MICROSOFT Surface Pro 5 (Core i5 / 8GB DDR4 / 256GB m.2 / 12,0" 2K TOUCH) ÁFA-s szla, garancia
- Asus Vivobook 15Pro Oled
- Lenovo L460 6300u processzor 8 gb memória 180 gb ssd magyar billentyűzet kamera akku töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest