Új hozzászólás Aktív témák
-
revolver
aktív tag
válasz huntenseN #9529 üzenetére
Szia!
40-42 fok! Az jó, nekem annyi még xp alatt sem volt.Érdekes, bármint ,hogy ugyanaz a noti (nekem is TY009L-es) és mégis van 10-15 fok különbség.Ja és ráadásul a mért adok még powe4gear-battery saving módban volt.
Nincs olyan progi amivel tudnám én szabályozni a ventillátorokat?
Mikor pc-m volt erre tökéletes volt a rivatuner,de ez a funkció nem működik laptopon.Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
adam_
senior tag
-
adam_
senior tag
válasz huntenseN #9261 üzenetére
Neked mi bajod, nem hozott semmi a Jézuska?
Én megkérdeztem valamint, mint első notebook használó, hogy mi miért így működik, és mivel K50IN-re specializálva, nem nagyon találgattam erre megfelelő infót, hát gondoltam megkérdem. Az ilyen típust használók talán tudnak majd segíteni. De mivel te nem ilyen vagy, és csak hőbörögsz már tegnap óta, ezért légyszíves mellőzd a hozzászolásaim megtekintését, meg úgy ámblokk az egész topicot, ha nem tudsz a hülyeségeiden kívül értelmeset is hozzászólni.Köszönettel,
adam_[ Szerkesztve ]
-
luigi106
tag
válasz huntenseN #9172 üzenetére
Megpróbáltam a w-7-et felrakni azzal nem ütköztem olyan problémába mint az xp-vel.
De amikor eljutottam odáig hogy melyik particióra rakja akkor a következő képet láttam.TOTAL FREE
Disk 0 Part1 37.8 GB 0 GB System
Disk 0 Part2:Expressgate 185.4 GB 184.5 GB Primary
Disk 0 Unallocated 9.8 GB 9.8 GBItt nem tudtam eldönteni, hogy töröljem mind a hármat és csináljak egy nagy particiót,és arra telepítsem a w7-et,vagy másképp kell csinálni.Sajnos ehez a nyamvadt notebookhoz szinte semmi leírást nem adtak.Még azt sem írták le hogy az aksit hogy kell tölteni először.De még egy angol nyelvü manual sincs.De a pár oldalas leírásban pofáznak valami recovery particíóról és hogy azt ne töröljük mert azt már utána nem lehet házilag helyreállítani.
Szívesen veszek minden jótanácsot. -
adamka16
őstag
válasz huntenseN #8186 üzenetére
én is meglepődtem akkor, mikor kiírta az asztalon jobb gombnál, hogy -configura ATI powerxpress, mondom ez meg mi. aztán kijött egy ablak, azon meg az, hogy melyik GPU-t szeretném használni. az egyik egy HD 3200 a mésik a nyílván erősebb HD 4570. én is csak véletlenül jöttem rá, de így van. lényegében 2 videókari van benne. egyik többet tud, de a másik meg kevesebbet fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Aspire e1 522 laptop
- ASUS vivobook 2 hónaposan i5/16gb/512ssd/win11-el eladó/csere/beszámítás
- HP 15s-fq2028nh 15.6" FullHD laptop, Intel Core i3-1125G4 processor, 8GB, 512GB SSD
- Eladó Razer Blade Base (early 2021) RZ09-0369
- Laptop bontás: Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, MSI, Samsung, Sony, Toshiba
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest