- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
azbest
üzenetére
Kapkodva reagálok, a töltő jó ötlet, bár nekem nem akkora gond, ha csak 75 w jut a gépre. Nincs kihajtva a vas. Utólag rájöttem lehet nekem egy u-s procival szerelt gép is maximálisan megfelelt volna
De sebaj, szeretem a gépet, elleszek vele még egy darabig. A töltőt észben tartom, a dokkoló fogyasztásával tényleg nem számoltam. Fel nem merült bennem, hogy ennyi wattot megehet a tápból. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem! -
bodorjanos
aktív tag
válasz
azbest
üzenetére
https://aqua.hu/periferiak/baseus-metal-gleam-series-6-az-1-ben-hub-usb-c--3x-usb-30-hdmi-usb-c-pd-rj45-ethernet-cahub-cw0g-t1177582
Végül ezt rendeltem. Remélem nem nyúltam mellé. Már a foxpost raktárban van, így ma délután megkapom. Ha nem jön be megyek tovább az axagon felé, bár nagy igényeim nincsenek. Legyen rajta 2 db usb-a port es menjen a hdmi hanggal oszt jóvan. Legyen stabil és ne plim-plimeljen

Köszi a tanácsokat mindenkinek!
Írok este, hogy milyenek az első tapasztalatok!

-
cs.zs.
veterán
válasz
azbest
üzenetére
A BASEUS céget én a kábeleiről ismerem, 2 db is van nekünk, vastag, nem kispórolós, jó cuccok.
AXAGON termékünk szintén 2 db van, mindkettő full fém, a kis USB-hub is, nehéz, minőségi darabok, egyáltalán nem is olcsók.
ORICO termékünk 1 db van, egy 2,5" SSD/HDD-ház, amely tökéletesen működik, kihozza a maximumot a beletett meghajtókból, ezért mindenképp szeretem, de ettől még a legolcsóbb, könnyű, kopogós, hitvány műanyagból van

[kép]Így azt mondom, hogy Orico helyett inkább Axagont keress.

Vagy ha nem Te, akkor a bodorjanos ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- Microsoft Surface pro 7+
- ASUS Zenbook S13 UM5304VA 3K OLED / Intel Core i5-1355U / Intel Iris Xe / 16GB LPDDR5X / 1 TB SSD
- Razer Blade 16 (2025), 16" 2K OLED, Ryzen AI 9 365, 32GB RAM, 1TB SSD, GeForce RTX 5070
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De sebaj, szeretem a gépet, elleszek vele még egy darabig. A töltőt észben tartom, a dokkoló fogyasztásával tényleg nem számoltam. Fel nem merült bennem, hogy ennyi wattot megehet a tápból. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem!

Pyttawrx