Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Hát ja, sajna nem igazán
És tényleg sajnálom, mert egyébként pedig maga a gép tökéletes lenne, meg tetszene is, de így...(MyAsus frissítések, Armoury Crate legfrisebb, Intel Xe iGPU + GeForce driverek mindegyike a legújabb, frisssen telepítve, beállítva.) VBIOS Update is jött, azt is ráengedtem.
Mindjárt nézem is neked a levelem.
Hibajelenség: Levél videóval csatolva az Asus számára: Boot/OS BSOD: A legutóbbi szervizelés ellenére továbbra is kékhalált/összeomlásokat produkál a termék, blablabla..(A termék cserét/visszatérítést egyenlőre visszautasították, by the way, pedig direkt beleírtam, hogy lehetőség szerint élnék vele, de még úgy néz ki nem járt náluk eleget.)
Állítólag, mint említettem átesett egy "mély" tesztelésen, ahol volt alvó módból ébresztés, sokszori újraindítás, 3D Terhelés is történt, ők állítólagosan hibát nem tapasztaltak. Állítólag.
Ehhez képest tegnap délelőtt óta van nálam a gép, ülök délelőtt a gép elé, szerintem 10 percet nem használtam összesen, és összeomlott. Onnan tűnt gyanúsnak a dolog, hogy amikor 3D alkalmazást akartam indítani, elsőre az is Errort dobott, miszerint nem látja a dedikált GPU-t, ekkor akartam csekkolni az Armoury Crate-et, nem-e az állított át esetlegesen valamit, de Standard-beállításokon volt az is. Ekkor jött a kékhalál random. Már csak mosolyogtam rajta.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
DMP File-t mentettem, BSOD Viewerrel Screenshot-oltam is rögtön azután, hogy újraindult.
(Ui.. Ja, és igen, amit még kérdeztél, teljes alaplap cserés volt a gép első héten)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Magisk
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És tényleg sajnálom, mert egyébként pedig maga a gép tökéletes lenne, meg tetszene is, de így...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)