Új hozzászólás Aktív témák
-
xp esetében nincs hivatalos gyártói támogatás! ha fel is tudnál tenni egy integrált telepítős xp oprendszert (mert ugye az ahci/sata illesztő hiánya miatt nem megy fel az xp), akkor sem biztos, hogy mindenhez találnál illesztőt xp alá, és valószínűleg nem is minden funkció működne rendesen. utóbbiban közben meg is erősített az előttem szóló!
vista alatt engedélyezve van a videókarinál a hybrid mód? illesztők rendben?
mondjuk ha piszkált/buherált...stb a vista, akkor bármi okozhatja a problémát... -
Λttis
csendes tag
Szia!
Nekem is F8TR-em van, nekem minden további nélkül felment rá az XP, de normális drivereket nem találtam a Puma rendszerhez és a CrossfireX sem működik alatta, csak a HD3200-ast hajlandó meghajtani a Catalyst. Nekem nem csinálja az akadozást Vista alatt,de ha az energiagazdálkodásban spórolósra állítom, akkor az egész egy nagy akadozás
ha viszont a lovak alá csapatok a P4G-vel, akkor akár a HL2 EP2 is elteker natív felbontásban. Szerencsére az ATHLON64-es rendszert választottam, mert a TURION64-esre sokan panaszkodnak a külföldi fórumokon, hogy nagyon lassú. Az A64 X2 sem egy sebesség bajnok, de legalább tűrhető. Viszont az akkut felzabálja 2 óra alatt
Nem tudod, hogy a Bluetooth modult hová kell rakni ebben a gépben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Animal Crossing: New Horizons
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- MSI CYBORG 15 A13V
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged