Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Én használtam de Atheros-ék Win 7-es drivere még messze van a tökéletestől és állandóan szakadt a net, más problémám nem volt, ja de... Az x1200-as integrált vgam-hoz csak a win update-ről volt hajlandó feltenni a drivert(valamilyen decemberi) a legfrissebb nem ment fel. Más gondom nem volt.
Hogy-hogy melyiket?32bit kell ha 4GB alatt van a memóriád, 64bit ha 4GB vagy több memóriád van.
-
Mi a gond vele? Nekem is ilyenem van, és tökéletesen működik!
hzcs! Mit jelent az hogy "lötyögő kijelző"? Az enyém is lötyög egy kicsit, de nem vészes. Viszonylag stabilan áll, ha megrázom a gépet, akkor viszont beremeg egy kicsit, de szerintem ez még normális, vagy nem?!
-
ML320
senior tag
A notidhoz kapnod kellett egy kis csonkot. Az egyik fele RCA csati, a másik fele az ATI kártyákhoz adott 9 csatlakozójú valami (ez megy a notiba).
Szabvány RCA-RCA összekötő kábel kell,mindkét végén azonos csatival, vagy RCA-Scart, amennyiben a TV-den csak Scart csati van. Esetleg nézz szét a haveri körben. Szinte minden VGA kártyához adnak egy RCA-RCA kábelt, átalakító meg csak pár száz forint. Az in/out állásra a scart esetén figyelj! Kipróbálod, utánna meg a szükséges méretért keress fel egy helyi híradástechnikai boltot / szervízt. Nagyobb méretben is elkészítik, spec esetben minőségibb, árnyékolt kábelt is tudnak adni. -
bnss
veterán
Ilyet még nem tapasztaltam, nem tudok segíteni!

SunBreeze: sztem is hülyeség kivenni, mivel általában az akksin vannak a gumi ''talpak'', kivenném, billegne össze-vissza!
Ha nem akarod használni az akksit, akkor kapcsold ''ki'', legtöbb Asus-on van egy kapcsoló, amivel ezt lehet elkövetni!
Egy kérdésem is lenen, ki mivel monitorozza hőmérsékleteket, venti ford. számot?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Raspberry Pi
- Battlefield 6
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- Microsoft Surface pro 7+
- ASUS Zenbook S13 UM5304VA 3K OLED / Intel Core i5-1355U / Intel Iris Xe / 16GB LPDDR5X / 1 TB SSD
- Razer Blade 16 (2025), 16" 2K OLED, Ryzen AI 9 365, 32GB RAM, 1TB SSD, GeForce RTX 5070
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx