Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Fujifilm X
 - Apple asztali gépek
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - iPad topik
 - ThinkPad (NEM IdeaPad)
 - OLED monitor topic
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Milyen joysticket vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Narxis
nagyúr
Én használtam de Atheros-ék Win 7-es drivere még messze van a tökéletestől és állandóan szakadt a net, más problémám nem volt, ja de... Az x1200-as integrált vgam-hoz csak a win update-ről volt hajlandó feltenni a drivert(valamilyen decemberi) a legfrissebb nem ment fel. Más gondom nem volt.
Hogy-hogy melyiket?32bit kell ha 4GB alatt van a memóriád, 64bit ha 4GB vagy több memóriád van.
 - 

Mi a gond vele? Nekem is ilyenem van, és tökéletesen működik!
hzcs! Mit jelent az hogy "lötyögő kijelző"? Az enyém is lötyög egy kicsit, de nem vészes. Viszonylag stabilan áll, ha megrázom a gépet, akkor viszont beremeg egy kicsit, de szerintem ez még normális, vagy nem?!
 - 

ML320
senior tag
A notidhoz kapnod kellett egy kis csonkot. Az egyik fele RCA csati, a másik fele az ATI kártyákhoz adott 9 csatlakozójú valami (ez megy a notiba).
Szabvány RCA-RCA összekötő kábel kell,mindkét végén azonos csatival, vagy RCA-Scart, amennyiben a TV-den csak Scart csati van. Esetleg nézz szét a haveri körben. Szinte minden VGA kártyához adnak egy RCA-RCA kábelt, átalakító meg csak pár száz forint. Az in/out állásra a scart esetén figyelj! Kipróbálod, utánna meg a szükséges méretért keress fel egy helyi híradástechnikai boltot / szervízt. Nagyobb méretben is elkészítik, spec esetben minőségibb, árnyékolt kábelt is tudnak adni. - 

bnss
veterán
Ilyet még nem tapasztaltam, nem tudok segíteni!

SunBreeze: sztem is hülyeség kivenni, mivel általában az akksin vannak a gumi ''talpak'', kivenném, billegne össze-vissza!
Ha nem akarod használni az akksit, akkor kapcsold ''ki'', legtöbb Asus-on van egy kapcsoló, amivel ezt lehet elkövetni!
Egy kérdésem is lenen, ki mivel monitorozza hőmérsékleteket, venti ford. számot?
[Szerkesztve] 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
 - Napelem
 - S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Fujifilm X
 - AliExpress tapasztalatok
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
 - További aktív témák...

- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD,szép állapot,Win.11
 - Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
 - Microsoft Surface PRO 6 (256GB) + Billentyűzet
 - Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép

- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
 - Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
 - Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx