- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Teclast Tablet Topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDMI topic
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
question man
tag
Nos megkezdődöt harcom a nootebook javítására vonatkozólag ma vitte el a futár szolgálat
De ha tudtam volna hogy csak székesfehérvárra kell vinni akkor át ugrottam volna veszprémből és meg is vártam volna a javítást de így legalább 1 hónapot várhatok
nem tudom mi lessz de remélem minden jól fog menni bár azt hiszem cirka 15 hibás pixellel már csak ki cserélik a kijelzőt
Az ügyfél szolgálat hagy maga után némi kívánnivalót nem is keveset 3szor kellett velük eggyeztetnem mire megértették mit is akarokbár azt nem tudom felfogni hogy ha elfakszoltam a számlát amin minden rajta van akkor miért kellett még bediktálnom minden adatom a kedves hölgynek
"mert nem találta a 30 perdce elküldött faxot" ja azt nem is említve hogy a garanciális ügyekkel foglalkozó hölgy csak 13:00-16:00-ig dolgozik
kicsit furcsa és még mindezek mellé azt kérte hogy a számlámról egy fénymásolatot dobjak be a gép mellé mert kell a szervíznek
minek ha már egyszer faxban elküldtem
a nőci kicsit kiakasztott de a legidegesítőbb az volt hogy nagyon nehezen értette meg hogy egy Asus A6U notinak hogyan kezdődhet a gyári száma 5-össelcsak 20 percembe került mire megmagyaráztam neki hogy nem tudom nem én találtam ki a gyári számot
és ekkor kérte hogy faxoljam el a papírjait
de a totális meglepődésem akkor volt mikor kérte hogy a noti mellé csomagoljam oda a gyári driver CD-t isnem vágom minek mert egy szervízben már csak kellene lenni egy driver cd-nek vagy csak én képzelek sokat
és ezt még tudta tetőzni azzal hogy tegyem még a gép mellé a jótállási jegy első oldalának fénymásolatát
ez viszont már nekem teljes homály hogy miért mivel azt nekik ki kellene tölteni vagy nem
sőt le is pecsételni hogy ők javították
de nem szóltam semmit csak mindent összekészleteztem és meglátjuk mi lessz
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest