Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz KisApám #11322 üzenetére
fejleszteni - bizonyos keretekn belül - mindig van értelme, de a tesztnek adott formában már kevésbé, mivel eltérő oprendszer alatt teszteltél! a vista és a win 7 még azonos hardveres környezetben sem azonos eredményt ad!
Tomi20; nem létezik, kivéve, ha te külön levédted a noti bios felületén jelszóval!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz KisApám #11318 üzenetére
a bios beállításában nem fogsz olyan funkciót találni, megfelelő illesztő esetén a videókártya oprendszeres szinten kér magának többletet, de ahhoz hajtani kell ám rendesen grafikailag a notit!
picstike; budapesten vagyok, de nem szoktam ilyesmit vállalni csak ismerősöknek, pénzt pedig nem fogadok el ilyesmiért!
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz KisApám #11311 üzenetére
nem névtelen gyártó azért; link
a próba erősen ajánlott, de szerencsére elég sok boltban belemennek a próbába!picstike; működik az, csak minimális hozzáértés szükségeltetik! a kocsi vezetéséhez jársz tanfolyamra, ahol azzal kapcsolatos, mindenre kiterjedő minimális oktatás van! pc/noti esetében is szükség lenne rá...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
rico_scox
csendes tag
válasz KisApám #3587 üzenetére
Szia!
Körülbelül hasonló az én problémám is, a Vista Ultimate "lebilincselő" világának felfedezése utánni felocsudásásom után, most értem el odáig, hogy "nézzünk TV-t"
Azzal a különbséggek, hogy nekem nem problémázik a hardverrel, hanem egyszerűen nem talál semmilyen adót. Se tévét se rádiót Még csak most kezdtem keresgetni a probléma okát, de ha találok valamit szólok...Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest