- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KisApám
üzenetére
fejleszteni - bizonyos keretekn belül - mindig van értelme, de a tesztnek adott formában már kevésbé, mivel eltérő oprendszer alatt teszteltél! a vista és a win 7 még azonos hardveres környezetben sem azonos eredményt ad!
Tomi20; nem létezik, kivéve, ha te külön levédted a noti bios felületén jelszóval!
-
válasz
KisApám
üzenetére
a bios beállításában nem fogsz olyan funkciót találni, megfelelő illesztő esetén a videókártya oprendszeres szinten kér magának többletet, de ahhoz hajtani kell ám rendesen grafikailag a notit!
picstike; budapesten vagyok, de nem szoktam ilyesmit vállalni csak ismerősöknek, pénzt pedig nem fogadok el ilyesmiért!
-
válasz
KisApám
üzenetére
nem névtelen gyártó azért; link
a próba erősen ajánlott, de szerencsére elég sok boltban belemennek a próbába!picstike; működik az, csak minimális hozzáértés szükségeltetik! a kocsi vezetéséhez jársz tanfolyamra, ahol azzal kapcsolatos, mindenre kiterjedő minimális oktatás van! pc/noti esetében is szükség lenne rá...

-
-
rico_scox
csendes tag
válasz
KisApám
üzenetére
Szia!
Körülbelül hasonló az én problémám is, a Vista Ultimate "lebilincselő" világának felfedezése utánni felocsudásásom után, most értem el odáig, hogy "nézzünk TV-t"
Azzal a különbséggek, hogy nekem nem problémázik a hardverrel, hanem egyszerűen nem talál semmilyen adót. Se tévét se rádiót
Még csak most kezdtem keresgetni a probléma okát, de ha találok valamit szólok...Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a következő helyről te is letöltheted a 3.0.3.6-os drivert (a cd-n a 3.0.3.4-es van). 
Még csak most kezdtem keresgetni a probléma okát, de ha találok valamit szólok...
Pyttawrx