- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
válasz
Bertók #20993 üzenetére
ez az, amit neked kell eldönteni. Jobb vga, vagy szebb kijelző. (egyébként az itthoni N551JM-ek nem IPS panelesek?) Hidd el, hogy össze sem lehet hasonlítani a két panelt. A TN panel paraméterei erősen függnek a típustól is. Betekintési szögükre inkább az a jellemző (leegyszerűsítve), hogy van egy optimális szög, amiből jól néz ki, de amint mozdítasz rajta, vagy te mozogsz, azonnal torzulnak a színek, halványodnak betűk, stb. Ha egymás mellé teszed a két gépet, akkor azonnal látszik a különbség a megjelenő színek miatt is. A TN mindig fakóbb, fekete szín meg nem létezik.
-
Bertók
tag
válasz
ZavaBalazs #20992 üzenetére
deajj, a TN panelosba jobb a grafikus kártya, a másik meg IPS és dönts hogy teljesítmény vagy kijelző dejó
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Bertók #20990 üzenetére
hát pedig ennyi a válasz kb, ha az egyikben IPS van, a másikban meg TN, akkor az IPS ledominálja a másikat minden téren, legyen az fényerő, kontraszt, fekete-feketeség, betekintési szög, színskála.
ha meg IPS mindkettőben, akkor jó eséllyel ugyanazt a panelt rakta bele az asus, szóval nem lesz szempont. -
Puma K
nagyúr
Az Asus laptopok BIOS mesterjelszava az micsoda, vagy mi alapján generálódik?
Nézegettem neten, de nem találtam használhatót... meg elég sok a régi topic-hozzászólás.
-
Bertók
tag
N550JK és N551JM tulajok (feltéve ha van
) figyelem, kérdésem a következő, melyik gépnek (eltekintve a benne lévő cuccoktól) szebb a kijelzője, és most nem azt kérem hogy az IPS-es az jobb mert xy, hanem betekintési szögek, kontraszt, fekete-feketeség, remélem érthető köszi előre
-
AdamP900
tag
válasz
nemzavarsz #20986 üzenetére
NAgyszerű! Köszönöm szépen! Valóban működik!
-
KisBundi
őstag
Ami nem megy win8-al azt más X550 driverével kell próbálni.
Sajnos nekem eldobja néha indításkor vagyis nem tud csatlakozni a routerhez, de újraindítás után már működik rendesen. Dapro kollégának sajnos már menet közben random eldobálta a wifit.
Egyébként eddig a géppel nagyon meg vagyok elégedve. Teljesítményben nagyon jó és ami a meglepő, hogy nem melegszik annyira mint vártuk. 1 óra Far Cry 4 után GPU 75 max, CPU 84 max! Ultra/Very High beállítások mellett 35-55 fps, ami szerintem kiváló. -
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Beszálltam a klubba egy ASUS G75VX-el.
-
tsonyka
újonc
Ha az X550JK ugyanazokból a külső elemekből áll mint az én (1 éves) X550L gépem, akkor szerintem érdemes lesz a lecsukott monitor sarkaira magasabb gumi pöttyöket venni, mert nekem a matt monitoron láthatóvá kezdtek válni a billentyűzet középső billentyűinek átnyomódásai (karcai) . Ha találok rá megfelelő körülményeket, megpróbálom lefényképezni.
-
SLYM
veterán
válasz
KisBundi #20981 üzenetére
hát azt ugye mondanom sem kell, hogy a drivereken a wifit én a lant értem, esetleg még az USB-kkel és a hanggal szokott gond lenni, de az jóval ritkább. a többihez a win magától feltelepít mindent. mi a gond egyébként a wifivel? illetve ha nem nagy kérés belinkelnéd nekem a drivereket win7-hez? köszönöm
-
-
AdamP900
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Asus K46CB WX186H típusú notebook -on hogy lehet megváltoztatni a boot eszközöket? Gyári Win 8.1 van rajta, de a BIOS -ban csak a HDD egy bizonyos partícióját látja mégpedig valami Boot Manager néven. Hiába dugok rá pendrive -ot vagy helyezek be CD -t azt nem látja.
A segítségeteket előre is köszönöm!
-
SLYM
veterán
ezt nem is tudtam, hogy a legtöbb géphez már nincs is win7-es driver, pedig még mindig ez a legelterjedtebb oprendszer ez egész földön. érdekes. azt, hogy milyen módban vagyok netezés közben nem tudom, még barátkozok a 8.1-es windows-al, abban a módban vagyok, ami a telepítés után az alapértelmezett. egyelőre örültem, hogy megtaláltam az asztalt és fel tudtam telepíteni néhány programot. a ventillátor felpörgéses/leállásos dolgot este letesztelem én is, nekem nem tűnt fel megmondom őszintén. monitor kalibráláshoz semmit sem értek
-
Dapro
senior tag
Nekem is x550jk van és szerintem is ez teljesen matt
Én kinyitva a touchpad mellett bal v jobb oldalon egy kézzel szoktam emelni ha kell és ott nincs gondja, csukva csak a battery résznél fogom meg hátul.
win7-et nem kell erőltetni, nekem win 8.1 van rajta, tökéletes, és win7 driverek már nincsenek a legtöbb géphez.
"netezés közben pedig teljesen hangtalan" - venti megy neked ilyenkor? energiatakarékosban van? Nekem néha megy néha leáll, olyankor észreveszem h ment
a monitorra visszatérve azon gondolkoztam, hogy kalibrálni nem lehet, hogy jobb színeket adjon? google nem volt a barátom ezügyben...
freedosos volt ezis, win8.1 egyből ment fel.semmi gondom nem volt vele. dvdről. -
SLYM
veterán
sziasztok, 2 napja érkezett meg hozzám ez a noti asus X550JK. ugyan ha minden jól megy cserélve lesz benne SSD-re a HDD, de addigis lecsekkoltam, hogy minden rendben van-e a géppel. írok egy kis összegzést, mert gondolom nem csak én néztem eddig ezt a gépet, mint a legolcsóbb gép M850-es VGA-val
pro:
-matt kijelző. ezzel kapcsolatban elég érdekes vélemények jöttek a notebookos topicból, egy sráctól jött az infó, hogy ez nem is igazi matt kijelző. összehasonlítás képpen van nekem itthon egy elég jónak mondott monitor (amúgy szerintem szar, a miértet részletesen kifejtettem anno a topicjában). adataimnál látható, 23 col, IPS. hát az kb ugyanennyire matt, mint ez. én nem látom a különbséget, igaz nem is tudom mit kell pontosan nézni, de nekem ez egy teljes értékű matt kijelzőnek tűnik
-ár/teljesítmény mutató. ezen nincs mit részletezni, egyértelmű. a tesztek sem mutattak semmi érdekeset, hozza amit papíron hoznia kell
-nem melegszik, halk. ez nagyon, de tényleg nagyon meglepett. igaz, hogy egy 3dmark 2013 erejéig tartott csak a tesztem, de ez ugye teljesen leterheli a gépet, eközben sehol sem melegedett fel langyosnál melegebbre a gépház és a ventillátorok is csendesen tették a dolgukat. több óra netezés közben pedig teljesen hangtalan és melgegedésnek semmi nyoma, dehát ez természetes
kontra:
-gyenge és vékony burkolat. a fedlapot elég könnyen be tudom nyomni, a billentyűzetnél szintén ez a helyzet, 1 kézzel nem ajánlatos emelgetni (egyik notit sem, de ezt pláne)
-nem találtam hozzá win7-es drivereket. ez egy elég érdekes pont, meglehet, hogy léteznek ilyen driverek, de ami a lényeg, hogy én kb fél óra keresgélés után is csak win 8-as drivereket találtam az asus oldalán és a géphez kapott CD-n is. na most ha egy átlag usernek órákat kell a driverek beszerzésével szarakodni, a világ legtöbbek által használt oprendszerére, akkor innentől már mindegy mi van, negatívum
-a freedos miatt olyan partícióval (vagy nem is tudom, hogy fogalmazzam) volt megformázva a HDD, hogy kb 15 perc kellett mire eljutottam odaáig, hogy elkezdhettem rá telepíteni a win7-et
összegzés: mindenki döntse el maga
-
Dapro
senior tag
válasz
csibusz0314 #20971 üzenetére
Néztem ezt a matricát, hogy világít, de youtubeon meg nem találtam valamit róla, hogy mennyire is világít vagy ez csak ilyen kamu dolog...
-
törölt tag
válasz
Egyébként mi bajod az A4Tech-el? Évek óta használom a termékeiket, és ár-érték arányban messze a legjobbak.
-
zakoss
tag
Az alábbi géppel van valakinek tapasztalata?
[asus_g551jm_dm024d]
Üdv. -
csibusz0314
aktív tag
válasz
Bár nekem most ez is nagyon megtetszett az angol kiosztás ellenére is
Modecom -
csibusz0314
aktív tag
Szia!
Szerintem két lehetőség van:
- Kedvenc billentyűzetem (márka ellenére is)
- "Világító" maticaÉn szvsz, ezeket használnám (billt használom is) Ha világítós bill. kell, akkor bizony spórolni kell egy 250-300K-t és abból már lesz gyárilag is
-
Dapro
senior tag
Hi, X550JK laptopba nem lehet ledet varázsolni bill világításhoz? Vagy olvastam ilyen bill matricáról ami világít, van aki már kipróbált ilyent?
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Felteszem ide is a kérdést, hátha valaki találkozott már ilyennel:
"Sziasztok!
Lenne egy problémám, ami igazából minden gyártót érint, mert szétgugliztam az agyam és semmi!
A következő lenne a probléma:
Idle állapotban a System nevű folyamat folyamat 20-30% körül megy (azon belül az egyik ACPI.sys szál ~10%), a "System Interrupts" pedig 10-20% körül, így összesen 40% körül vesz le a prociból. De ez csak bármilyen nagyteljesítményű energiaprofilnál van. Átteszem energiagazdálkodásra és egyből csak 10%-ot vesz le összesen.Valamint egy érdekes dolgoz fedeztem fel az Eseménynaplóban, többit lsd. alább a képeken,
Gépem: Asus G56JR (i5-4200H, 8GB RAM, HD4200 + GTX760M, 120GB SSD + 1TB HDD, Win8.1 x64)
Összes Asus driver fentvan, Intelből csak a GPU és a chipset driver van fent, mindkettő a legfrissebb.
Képek: [link]
Előre is köszöntem!"
Aóóta fentvan a CPPC és az Intel Management Engine Interface is, jelenleg semmi!
-
Gigabyga
aktív tag
Akadt egy kis gondom, HDMI kábel be van dugva kép átmegy a tv-re de a hang marad a laptopon... tudtok erre megoldást?KÉP
-
Biomokus
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Vásárláson töröm a fejem, a kiszemelt egy Asus G56jr laptop, konkrétan ezzel a specifikációval. Viszont ahány bolt, annyiféle kijelzőtípust írnak. Van infótok arról, hogy ebben full HD-s IPS-e a panel?
A gyártó honlapja nem igazán segít nekem az értelmezésben. Ők is többféle típust írnak, amik lehetnek TFT vagy IPS?
Köszönöm előre is a választ!Üdv: Biomokus
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este sikerrel átvettem a Győri laptopszalonban a G551J Gépecskémet.
Hihetetlen jó lapos, nagyon gyors 7200rpm merevlemezzel olyan gyors mint a DV6 volt ssd-vel.
Melegedésre nagyon nincs panasz. Akku idő tényleg gyengusz de egy ekkora gépnél az érthető.Egyetlen egy negatívum a rj-45 csati picit szűkre sikeredett, az itthoni olcsó hálókábel nem megy bele
Köszönöm a tippeket!
-
NTonee
veterán
válasz
AVarice #20955 üzenetére
valóban nem olcsó
magyar bolt - szerintük "3 héten belül szállítható"
angol amazon -
AVarice
tag
Sziasztok!
ASUS K73SV laptopomhoz keresek beépítő keretet a 2. hdd-hez. Nincs valakinél kallódóban?
Van esetleg ötletetek, hogy hol keressek, normális áron? Néztem egy két helyen, de drábább volt mint az SSD, amit bele szeretnék rakni...
Vagy esetleg van ötletetek, hogy milyen keret lenne ~ kompatibilis vele?
Nincs erre univerzális megoldás?
A segítséget előre is köszönöm!
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok 3 hónapos laptopomban (Asus G56JR) a gyakran használt gombok (játékban használtak) elkezdtek nyikorogni és nagyon idegesítő hangokat adnak ki minden egyes lenyomáskor. pontosan shift és a ctrl billentyűk..
Olvastam máshol hogy alá kell nyúlni vmivel és felfeszíteni kitisztogatni majd visszarakni de nem merem megcsinálni mert hátha eltörik.. vki tudna segíteni? -
Simi37
őstag
válasz
Mr Officer #20947 üzenetére
Próbálkozhatsz vele. Rákötöd és a felbontásnál lehet beállítani h kiterjessze. Felbontás, laptophoz viszonyított pozíció.
-
Simi37
őstag
válasz
Mr Officer #20944 üzenetére
Hát ha a monitor csatlakozója (ha tippelnem kéne VGA-t mondanék) passzol valamelyik gépen találhatóba akkor elvileg igen(márpedig az X53E-n van VGA de szinte az összesen). De a felbontással lehet lesz egy kis gubanc. Klónképernyőt akarsz vagy asztalkiterjesztést?
-
NTonee
veterán
válasz
Mr Officer #20944 üzenetére
2 módon is lehet, van 1db hdmi és 1db vga port a gépeden. Az használandó monitortól függ, hogy melyikre megy. Ha dvi monitor van, akkor kell egy átalakító az említettek egyikére. Egyszerre 2 monitor nem biztos, hogy menni fog, ezt meg kell próbálni, ha ilyen igény van. Ha játékra akarsz több monitort használni, az felejtős.
(#20943) KisBundi: Windows által felrakott alap driverrel is olyan? Ha fémborítású a fedlap, akkor ez is lehet az oka sajnos.
-
Mr Officer
csendes tag
Sziasztok!
Bocs az off-ért, de nem tudom, hol tehetném fel a kérdést. Szeretnék (legalább) egy plusz monitort csatlakoztatni az ASUS X53E típusú laptopomhoz. Nem egy mai darab, érdemes ezzel próbálkoznom? Kicsit sem vagyok jártas IT-területen. -
KisBundi
őstag
Engem ez a Broadcom BCM43142 Wifi kártya kikészít!
Random eldobja a netet vagy brutál mértékben belassul..
Sok drivert próbáltam már ki, de mindig ugyan az. Ezzel mit lehet kezdeni? Volt vkinek hasonló? -
törölt tag
válasz
qMAGICq #20941 üzenetére
Nos negatívumnak a képernyő betekintési szögét tudnám felhozni, ami nem túl jó, és az "egyben alját", ami talán annyira nem zavaró, hisz túl sokszor nem akarja az ember széjjel szedni a gépet, én is csak a megvételkor cseréltem benne a HDD-t SSD-re, nagyjából 1.5 óra alatt
Egyébként teljesen meg vagyok vele elégedve, sokat játszom rajta, még akár "gémer" teljesítményűnek is mondanám.
Külön billentyűzetet használok hozzá, de nem azért mert szar a beépített, hanem hogy kíméljem
Akku nagyon jól bírja (egyenlőre, fél éves még), 4.5 órát simán elnetezgetek wifivel. -
qMAGICq
tag
Sziasztok!
ASUS N750 tulajok?
Nem melegszik nagyon a gép? Azt olvastam, hogy eléggé melegszik, de csak a monitor alatt, ami engem igazából pont nem érdekel ha nem káros a gépre.
A mostani gépem a kezem alatt melegszik, sokkal rosszabb az biztos.
Mennyire halk/hangos alapjáraton és terhelésnél?Ja és a kártyaolvasó nem olvas hagyományos sd card ot?
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Van egy Asus X51 típusú laptop aminek az a problémája, hogy elfelejti az időt így jelszavat kér a Windows boot-olása előtt.
Az elemet kicseréltem egy újra, a régi pasztát is eltávolítottam és újrapasztáztam MX4-gyel valamint alaposan kitakarítottam.A kérdésem azaz, hogy hogyan tudnék a BIOS-ba belépni és beállítani az időt?
Mert nem enged semmit csinálni csak F1 és F2 lehetőségek vannak de mindegyik a Windows boot-olását folytatja.Üdv
Puma -
NTonee
veterán
válasz
Gigabyga #20934 üzenetére
ilyen belassulást soha nem tapasztaltam, igaz viszont, hogy ssd-n van a rendszerem. Valamilyen mértékű lassulás minden gépen van egy kis idő után, de ez minden verzióra jellemző volt. Ha nincs hiba, driverek rendben vannak és frissek, akkor nem fog lassulgatni annyit, hogy az zavaró legyen.
-
NTonee
veterán
válasz
vasarlo111 #20929 üzenetére
és az fn+space (energiaprofil váltás) sem működik?
-
NTonee
veterán
válasz
Gigabyga #20931 üzenetére
nem kell fázni a win8.1-től. Kiválóan működik, hiba és bugmentesen, totál win7 kinézetre is lehet formálni, meg start menüt is rá külön progival. Az enyémhez meg már win8.1 driver nincs, csak win7 hivatalosan, semmi gondja, szalad, ahogy kell.
A G széria minőségével különösebb problémád, mint felhasználó nem lesz, kifejezetten jók. Viszont a melegedés borítékolható, mert a hűtés nem sikerült túl acélosra. Erről már vannak tesztek a neten. Tudtommal a G-hez nincs külső hangszóró, csak az N-hez. -
Gigabyga
aktív tag
Laptopszalonból rendelem ha van raktáron nekik.
Hűtése milyen ezeknek a G szériának melegednek nagyon? Core i7-4710 lesz benne és sajnos a szervizben nem járt még ilyen felszereltségű asus..
Minősége a (gép összerelése) prémium vagy ahoz közeli?
A JM verzióhoz is jár a mélynyomó?
Windows 8.1-től tartok még nagyon mert szerintem rettentő szar. Win7 driverek meg nincsenek. -
vasarlo111
csendes tag
SOS! Win8 séma beallitas! Hogy kell visszaállitani a fenyerőt?
A gondom az, hogy az energiagazdalkodasi lehetosegeknel, azon belul a séma beallitasoknal 0-ra allitottam a sema fenyerejet. (Tudom, hahaha)
Miutan bekapcsolom a laptopot, fekete a kepernyo. Az fn+f6 nem mukodik, nincs koze a semahoz. Csokkentett modban nem tudom visszaalitani ellozo allapotba, mert azt irja, hogy firusirtot elotte ki kell kapcsolni. Na de feny nelkul semmi sem megy.
Valaki valami otlet? -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Holnap rendelem az Asus G551JM-es noteszt. Van valaki akinek ilyenje van és hajlandó pár kérdésre válaszolni? -
-
Roland93
aktív tag
Sziasztok!
Asus x551ca tipusú laptopra próbáltam fel telepíteni a honlapon levő összes drivert. Sikerült is. Kivéve egyet, a smart gesture-t, mert telepítésnél hibát ír ki. Ez mitől lehet? :s
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Bertók #20921 üzenetére
igen, ez nekem tiszta (írtam is, hogy úgy rémlik szerelik 4 gigással is), én most arról beszélek, hogy az N550JK-CN281D az egy 2 giga vramos kiadás lesz. mint ahogy pl az enyém, a CN033D egy i5, 500 gb, 4 gb ram, 2 gb vram kiadás volt, de monduk a CN060D meg i7, 1 tb, 8 gb ram, 4 gb vram felszereltséggel érkezett.
-
Bertók
tag
válasz
ZavaBalazs #20920 üzenetére
De NTonee mondta hogy az Asus oldalát lessem meg, és ott tényleg írnak 2 gigás, meg 4 gigás verziót is
Itt-Itt -
Bertók
tag
válasz
NTonee #20915 üzenetére
Értem én, hogy változhat a vram mennyisége, de a notebookcheck-nél csak 2 gigáig írja, és hivatalos oldalon még fel sincs tüntetve, hogy mennyi benne a vram, csak hogy lehet DDR3-as meg GDDR5-ös benne (vagy csak én nem látom)
(#20916) ZavaBalazs: akkor az iponnál hogy-hogy 2 gigás van, ami DDR3-as mert rákérdeztem náluk e-mailban?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Bertók #20914 üzenetére
a 6 cellás akku elírás lesz, 4 cellással szerelik (de úgysem ez számít, hanem az akku kapacitása... de mindegy, egyfélével adják) gtx 850m-ből meg létezik 2, meg 4 giga ddr3 ramos, meg 2 giga gddr5 ramos is, szerintem ebben, mint legolcsóbb felszereltségűben, az első lesz. (nem is tudom, hogy magyarországra érkezett-e gddr5-ös, vagy hogy egyáltalán szerelték-e gddr5-össel ezt a laptopot, de 4 gigás rémlik)
-
Bertók
tag
Sziasztok.
A kérdésem, ha van egy N550JK típusú asus notebook amit kinéztem magamnak, ennek a gépnek a főbb jellemzői változhatnak attól, hogy milyen webáruházból veszem?
Gondolok itt akksira, egyik helyen azt írják a specifikációnál, hogy 6 cellás, máshol 4.... Meg ott van a videó kártya, iponon, 2 gigás a kártya benne, viszont itt4 gigát írnak. Hozzáteszem notebookcheck-en megint csak max 2 gigát írnak...
Akkor ki hazudik?)))))))))
Köszi a válaszokat
-
Dapro
senior tag
válasz
Gigabyga #20910 üzenetére
Nekem most X550JK eldobálja a wifit, win 8.1 alap drivert használom, mert a broadcom driverrel is ezt csinálta de most már alappal is csinálja, ujracsatlakozok és jó, van h 1 percen belül eldobja lehet csak fél óra múlva. tuti a gép a hibás mert másik laptop + pc+ telón jó a wifi.
digiprimeot felejtsd el... edigitalban pl az x550jk olcsóbb és 1tb a vinyó, igaz 4gb-al kevesebb ram, de akkor is az legalább edigital...
-
NTonee
veterán
válasz
tsonyka #20911 üzenetére
Nem olyan általános hiba ez, hogy most hirtelen 20 ember jelentkezzen ugyanezzel, meg attól még nem is lennél előrébb. Letérdelt, előfordul, szerviz javítja. Legalább neked gari időn belül van. Nemrég egy x54 járt nálam félig halott billzettel éppen túl a garancia időn. Cserélni kell, nekik 10e, neked ingyen lesz a szervizben. Hogy mennyi idő, az megjósolhatatlan, a szerviz is csak hasraütés jellegű választ adna szerintem.
-
tsonyka
újonc
válasz
Gigabyga #20910 üzenetére
Szia macko18!
Nekem egy X550L gépem van. Amiért sorstársakat keresek az lenne, hogy tájékozódjak, másnak nincs-e problémája mondjuk a billentyűzettel. Most szándékozom (1 évesen) garanciális szervizbe küldeni, mert a billentyűzet néhány gombja nem hajlandó működni. (egy-kettő-három-négy-backspace-hosszúi). Megmagyarázhatatlan...
Kitöltöttem az RMA nyomtatványt, elvileg ha rendelem a futárt, elviszi, és majd visszahozza.
De hát 1 hét, vagy ki tudja mennyi gép nélkül? -
NTonee
veterán
Rád csak a hozzászólás első fele vonatkozott, a hdd-s rész. A második része a címzett nevével kezdődik.
Nem irreális. Ha épp nincs használatban, akkor lekapcsolja win, hogy ne fogyasszon. A legtöbb dolog úgyis az ssd-ről megy ezek szerint. Netezéskor pl feleslegesen menne. -
tsonyka
újonc
Sziasztok!
Nem hallott valaki pillowhead fórumtársunkról mostanában?
Nincs meg valakinek az ő e-mail címe?
Köszi! -
NTonee
veterán
Semmi baja nincs, gyárilag többnyire elég gagyi hdd szokott bekerülni. Nem tudsz mire panaszkodni a szerviznek. Ha ki is cserélnék valami hihetetlen csoda folytán, akkor is ugyanilyet raknának bele. Ezért (is) vettem én egy wd black-et az enyémbe (az ssd mellé).
ubid: most vagy túlságosan magasak az elvárásaid egy notebookkal szemben, vagy valami hiba van a géppel. Ha nem recseg, zúg, kattog, bármi egyéb rendellenes, akkor olyan. Rendesen fel van rakva a drivere (+kiegészítők ha van)? Speciális hanghatások nincsenek véletlenül bekapcsolva? EQ-t lődd le azonnal, ha be van kapcsolva.
-
Börni
tag
Sziasztok.
Vettem egy Asus N550JK notit. Nagyon csendesen hűsen teszi a dolgát, viszont a vinyó ami benne van egy katasztrófa. 3 hónapos a gép a HD Sentinel pedig azt írja h 12000x indult el és állt le. Nagyon lassú.
Viszont minden 100%. 1,5 terrás Toshiba a vinyó. Gariba jelentsem vagy ez normális? -
ubid
senior tag
Sziasztok.
Asus n750j-s laptopon hogy lehet valami normális hangot beállítani ?
Mert alapjárton ez valami elviselhetetlenül szar...A számokban az éneket szinte nem is hallani egyáltalán. baromi zavaró...
Asus AudioWizard programja szintén semmire sem jó. mert csak egyre roszabb lesz... -
Kremmer89
tag
Sziasztok!Meg tudná nekem valaki mondani hogy az N550 es szériánál melyik a billentyűzetvilágítás drivere? mert eddig jó volt,de most hogy újraraktam a gépet nem tudom melyik driver az!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motoros topic
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged