Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Születésnapos a Noctua
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsonyka
újonc
Ha az X550JK ugyanazokból a külső elemekből áll mint az én (1 éves) X550L gépem, akkor szerintem érdemes lesz a lecsukott monitor sarkaira magasabb gumi pöttyöket venni, mert nekem a matt monitoron láthatóvá kezdtek válni a billentyűzet középső billentyűinek átnyomódásai (karcai) . Ha találok rá megfelelő körülményeket, megpróbálom lefényképezni.
-
Dapro
senior tag
Nekem is x550jk van és szerintem is ez teljesen matt
Én kinyitva a touchpad mellett bal v jobb oldalon egy kézzel szoktam emelni ha kell és ott nincs gondja, csukva csak a battery résznél fogom meg hátul.
win7-et nem kell erőltetni, nekem win 8.1 van rajta, tökéletes, és win7 driverek már nincsenek a legtöbb géphez.
"netezés közben pedig teljesen hangtalan" - venti megy neked ilyenkor? energiatakarékosban van? Nekem néha megy néha leáll, olyankor észreveszem h ment
a monitorra visszatérve azon gondolkoztam, hogy kalibrálni nem lehet, hogy jobb színeket adjon? google nem volt a barátom ezügyben...
freedosos volt ezis, win8.1 egyből ment fel.semmi gondom nem volt vele. dvdről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűnyíró topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Születésnapos a Noctua
- További aktív témák...
- Lenovo T490 i5- 8265u /16Gb DDR4 / 512Gb Nvme SSD /400 nit IPS full HD / kamera
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én kinyitva a touchpad mellett bal v jobb oldalon egy kézzel szoktam emelni ha kell és ott nincs gondja, csukva csak a battery résznél fogom meg hátul.
Pyttawrx