Új hozzászólás Aktív témák
-
Babajenks
csendes tag
válasz
kokokka #18988 üzenetére
hali
Sajnos pont ez a lényege,hogy megvedd az újabb op-ot,
véleményem szerint ha nincs megfelelő driver akkor megette a fene,
onnantól nem teljes értékű, kisebb érvágás ha csak az usb3, és a wifi-t nem kezeli megfelelően
(vga sanszosabb,kék-fekete képernyő, újraindul,, átváltás hiánya az "integrált chippel"=óra alatt lemerül az akku)
de simán ha egykét funkció kimarad ,az is gáz,teljes mértékben értelek.valószínűleg hasonló cipőben járok majd,tervezek venni egy asus-t, én is kitartanék a win7 mellett de nagy valószínűséggel 8 lesz, itt is a driver hiánya......
olvastam olyas félét más fórumon hogy:
(más gyártó driver-e,megegyező hardwer mellett működhet,kezelheti) ott mondjuk a vga egyezett .esetedben a wifi kártyára gondolok,,,
érdemes szétnézni hátha,,,valószínű hogy csak w8-al lesz kerek a gép,de! mivel szoktam naív lenni, elkérném Torrente nevű ismerősömtől a legális w8-át
, lepróbálnám hardveresen a gépet a gyári hiba elkerülése végett
(elég gyakori mostanában hogy nem hibátlanok), aztán jöhet a hetes kísérletezés w7 driver terén,,, én ezt tenném.Lehet hogy tényleg csak a 8-al lesz jó,
, emellett az is hogy használható lesz 7-el,,,,,,,,,,,
de nálam sokkal tapasztaltabb felhasználók többet tudnak segíteni valszeg,,remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest