Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dell XPS #15526 üzenetére
Nem, különösen hogy nem is volt gyárilag OS rajta. A kijelző szalagkábel szakadozik, és az ODD író része halt be teljesen. Tuti nem fognak szólni azért, hogy beleturkáltam? Van valami szervizfutárjuk, vagy nekem kell bevinni? iPonos a gép egyébként.
szerk.: Igazából a legjobb nekem az lenne, ha HDD nélkül küldeném vissza, mert akkor még az SSD is maradhatna az eredeti helyén, nem kéne azt sem ledarálnom. De gondolom ezt már nem értékelnék. Vagy rosszul gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- E-book olvasók
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Thinkpad T14s Gen1 - I5-10210U/16GB RAM/256GB SSD /Win11 - magyar billentyűzet - szép állapot
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest