Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gsmgirl89
csendes tag
Syasztok!
Olvastam a fórumot, és találtam már más hsz-ét is olvasva, hogy az a problémám akadt, hogy az Asus k50ij sx036l-es notebookomban a webcamnál a kép fejjel lefelé van.
valaki tudna vmi normális linket adni, ahonnan le tudnék tölteni drivert?
win 7-em van.Kösy a segítséget, várom a választ. szép estét!
-
nagyjojo
csendes tag
Sziasztok!
Eladom a gépem:
ASUS K52JR (core-i3-350, 2,26GHz, 4GB DDR3 1333, 500gb 7200RPM, windows 7 Premium, ATI mobility radeon 5470 1GB DDR3, LED kijelző, külföldről került hozzám, de középeurópai a bill, szal az elhelyezkedés ugyanaz, minden gombnál, úgy van matricázva, hogy észre nem veszed és gyönyörű a kicsike! 1év és 10hónap háztól házig gari, stb.. és karcmentes, hibátlan...)
ár:
185.000Sokat játszom, és bírja is:
Burnout ultimate: 1366x768 full 35fps
Dirt 2: 1366x768 minden be, medium, 28fps[ Szerkesztve ]
-
-
dzsozefo
aktív tag
Van valakinek ötlete?
Látja a wifi hálózatot, de rákapcsolódni sajnos nem tud!
Win 7 és Vista alatt se. Driver fent van és a console is. -
dzsozefo
aktív tag
Hali!
Nah megvan a ASUS K50C üdvöske...
Win7 mehet rá? Minden fekszik vele? tapasztalat?
Létezik számomra olyan kábel... Monitorból jön a VGA kábel aztán abból jön 2 db VGA vég - ami egyik az asztali gépbe megy a másik a notebookba. Amelyiket használom éppen azt látom az LCD -n...?
Köszi
-
kovertibi
csendes tag
válasz Louloudaki #10366 üzenetére
Louloudaki!
Elhoztad már a notid a szervizből, megcsinálták, rendben adták vissza?
Azért kérdezem, mert lassan nekem is be kell vinnem hozzájuk, egyre hangosabb a venti a gépemben. A Dob utcával remélem nem lesz gond. -
petymeg
addikt
válasz nagyjojo #10384 üzenetére
ez lenne az:
[link]asus n61jv nem tudom a másik link mért nem jön be.
270000 huf az ára.árgépen látm van olcsóbb is 255-ért.
szóval az érdekelne hogy milyen anoti, vannak e idegesítő hibái stb.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
sziasztok!
erről vkinek véleménye van? [link]
nagyjából megfelelne, kivéve a fényes kijelzőt. matt jobban tetszene
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
ro_bert17
őstag
Szinte sejtettem hogy nem az igazi ez a live update-s móka. Itthon a notin nem érzem a hiányát , viszont találkoztam már olyan notival, amit komolyan gondolkodóba is ejtett. Egy alaplapnál meg szintén nem sok vizet zavart anno...
(csak kezdtem azt hinni, én nem tudom elérni vele a célomat)
Köszi! -
kisza25
félisten
válasz Louloudaki #10379 üzenetére
mert előbb az sp3-mat kell felrakni aztán a drivereket
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
legenda
válasz Louloudaki #10376 üzenetére
akkor még mindig nem stimmel valami nálad, mert xp alatt is garantáltan működnie kell adott funkciónak!
ro_bert17; ha működik, akkor sem az igazi...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bocsika
aktív tag
Ok. Be ia tudnád rajzolni hogy kb hol vannak mert mi még annyira sem tudtuk (akartuk) felemelni hogy megnézzem hol vannak.
kép
Nem szeretném kockáztatni hogy eltöröm.(#10371) nagyjojo: A garancia nem veszik el mivel a tulajdonos a memóriát és a vinyót cserélheti szabadon. De ha a szerelés miatt valami baj történik. vagy az új alkatrész hibát okoz akkor azért te vagy a felelős. Nekem is volt olyan gépem aminek az alját az eladó cég telematricázta, hogy minél több ok legyen a gari felmondására.
Amúgy fősulisok vagyunk és csak azt a 3E Ft-t is inkább elisszuk.
-
legenda
válasz nagyjojo #10371 üzenetére
szerintem rossz helyre ment a válaszod...
az asus a legtöbb széria esetében pont nem védi garis matricával a fedlap levételét, így nem ugrik a gari, ha levételre kerül az alja!
nem illik reklámozni, hogy te tört oprendszert használsz...[ Szerkesztve ]
-
nagyjojo
csendes tag
Nagyon piszkálgatjátok a gépet, de ugy tudom ha leveszed a fedelet, elvész a gari....
De ti tudjátok...
De ezeket a gépeket már win7tel adják, akkor minek akartok felrakni rá xp-t??Meg van egy olyan program az asus oldalán hogy live update. Az is felrakja a legfrissebb cumokat hozzá, én mindent felraktam, és a biost is a legfrisebbet...
Szintén tört win 7 van, és semmmi bajom nincs vele, de sztem ne nagyon piszkálgassátok, jobb ha elviszitek szervizbe... -
legenda
acpi driver, battery power hotfix és társai?
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
"az xp sp3 ritka trágya, nem ismeri fel az akksit és letölteni se tudok hozzá semmit mert nem talál"
jujjj, ezt (meg aztán) nagyon kár volt....
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
bocsika
aktív tag
-
Louloudaki
aktív tag
válasz ro_bert17 #10281 üzenetére
no, tapasztalatok: asus mo-t felhívtam, bejelentettem a hibát, még el se köszöntem és az ügyintéző rámbatyta a kagylót szerdán betalicskáztam az árut hrp-hez, átvették, ok, ügyintéző srác helyesírás terén kihívással küzdött (táncsin mihály út, tartokzékok). amúgy már kész is, péntek estefelé jött mél róla, ha még munkaidőben megkaptam volna, ma már szaladtam volna érte. remélem minden oké és végre tudok win7et tolni rá, ez az xp sp3 ritka trágya, nem ismeri fel az akksit és letölteni se tudok hozzá semmit mert nem talál, így nem igazán tudtam használni tápkábel nélkül, hogy szó szerint fingom nincs az akksi töltöttségéről...
[ Szerkesztve ]
-
bocsika
aktív tag
Bios-t mikor feltettem neki a rendszert frissítettem. Driverek a telepítő cd-jéről felrakva. Még új nem sok újabb driver van. Ezt az op.-t már vagy 5 helyre felraktam. sehol sem volt baj. De leget hogy ha ma sem javul semmi akkor letörlöm és felteszek neki egy tisztaszotveres pro-t.
Valaki nem tudja hol és mi fogja a hátlapi panelt (a csavarokon kívül ) hogy a memóriákat kivegyük és megnézzük az okozza e.
-
legenda
válasz bocsika #10362 üzenetére
a bios friss rajta? 208 az utolsó verió (2010. 04. 16.)
szükséges gyártói chipset...stb illesztő telepítve? nem azok, amiket a win 7 alapban ad, hanem az asus által adott illesztők/alkalmazások kellenek!
ha piszkált/buherált/tört...stb az oprendszer, akkor húzzatok fel egy normális verziót, mert a buheráltaknál jellemző, hogy az egyik gépen jól megy, a másikon meg nem! random!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bocsika
aktív tag
Hali
A szomszéd vett egy ASUS K52JR-SX116D. Feltettük rá a Win 7 Ultimatet (ez a win nálam tökéletesen megy) de fagy a gép. Random. Már teszteltem a win beépített memória tesztelőjével, hdd sentinellel a vinyót, everestel mindent, de semmi sem dobott hibát.
Valami tipp hogy mit tehetnék még.
+ Valakinek nincs service manualja. Kiszedtük a hátlapból a csavarokat de nem tudtuk leszedni hogy megforgassuk a memóriát. -
nagyjojo
csendes tag
válasz LALA_kiraly #10359 üzenetére
Driveres problémákra szerezzetek be egy driver genius nevű programot, elinditjátok, és az összes drivert megkeresi, és a legfrissebbet fel is telepiti. Nagyon franko.
Én minden windows telepités után futtatom, és nem kell egyesével szórakoznom a driverekkel. -
okoska00
csendes tag
sziasztok mitöl lehet az ,hogy bootoláskor piros színű a kijelző ha betölt akkor már jó ,de néha a fekete hátterü képeknél pirossan "szemetel" netezés közben.
-
LALA_kiraly
őstag
Halihó!
Most szereztem egy a3ac notit, ehhez kérnék 2 segítséget.
Biosba nem tudok belépni, mert jelszót kér, amire az előző tulaj nem emlékszik. Ez ki tudom én valahogy lőni?
A másik meg, hogy az asus honlap halott és egy darab drivert nem lehet leszedni hozzá hiba üzi miatt... Ha esetleg valakinek lenne még ilyen megköszönném, ha a gyári drivereket lemásolná, mert van pár funkció amit nem tudok működésre bírni a hang mellett.50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
A héten vettem egy Asus X5DAD-SX074D notit.
Win7-et felraktam, minden klasszul működött, aztán a driver-lemezt is feltelepítettem. Erre újraindítás után a ventillátor éktelen sebességgel kezdett pöröni, ezt a rendszervisszaállításig nem is hagyta abba. Olvastam már itt hasonló gondokról. Megvan már a hiba oka? Mert addig inkább a win7 drivereivel használom a gépet, kísérletezni, hogy melyik driver okozta a galibát sajna nincs időm.Köszi
Zsolt[ Szerkesztve ]
-
nagyjojo
csendes tag
válasz kisza25 #10355 üzenetére
Azt nem értem hogy miért nem tudnak egy alapot csinálni amibe választhatsz több videókártya közül...
Mert sztem egy iylen i3as konfig azért vinne mindent... pl egy gtx260at belerakhatnának, nem kellene 8gb+ ddr3 meg százezer gbos vinyó. csak egy közép gép jó videókarival.... -
kisza25
félisten
i3 sokkal jobban megéri,mint i5, mert a kettő között a különbség a turboboost, ezen kívül teljesen megegyeznek, mindegyik 2magos, csak HT(hyper threading)miatt látszanak 4magosnak. A turboboost lényege, ha egy program nincs több magra optimalizálva és (jelen esetben) csak egy magot használ akkor képes annak az egy magnak az órajelét megemelni úgy, hogy a TDP közben nem változik
mivel manapság már szinte minden program használ legalább 2magot, ezért ennek előnye főleg a 4magos processzorokban használható ki a 2magos proci ebből manapság nem sokat profitál, viszont i3 OM ára 30eFt i5-é pedig 50eFt
nos ezek után remélem könnyebb lesz dönteni(az i3mellett)Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
nagyjojo
csendes tag
i3ban nincsen turbo boost, ezzel szemben i5, i7ben van, mindegyik 2 magos, csak éppen több szálon képesek dolgozni, ezért a legtöbb program többek között a windows is 4magosnak látja az i3asomat is, de pl amit a legtöbb laptophoz adnak i5öst az a 430as verzió, az csak 2,5ig lehet felhuzni asszem, és sokkal nem jobb mint egy i3as, de van olyan példány is amit 2,93ig... az már fasza lenne.
Ez a kártyaváltásos dolog meg... ha utánna olvasol, kiderül hogy csak paraszt vakitás az egész, játéknál például semmi hasznod belőle, csak a különböző alkalmazásokhoz tudod hozzárendelni, hogy mit melyikkel használjon...
Az acer gépe nekem is szimpatikus, de az 1 év gari az nem pálya, főleg azért mert cserélgetem évente a gépeket, és akkor gari nélkül eladni az rémálom, vagy pedig csak semmi pénzért tudnám...Ez a lista amúgy meg eltérhet a valóságtól elég rendesen... Mert pl az 5470 akkor volt tesztelve mikor még nem is volt hozzá driver és akkor szinte nem is tudtam játszani, minden akadt még minimumon is, most meg csomó játék mint Pro Evolution Soccer meg a Burnout Paradise City is maxon mennek.
Ezen kivül pl. a 9500M GS 2008as adat, szal ez ezért nem elég franko teszt, a driverek folyamatosan jönnek ki és gyorsabbak lesznek tőlük a kártyák, és egy 2008as adatot egy 2010eshez hasonlitani, olyan mint a 05ös 3dmark eredményt a 06oshoz...
A másik nagy probléma viszont hogy az 5650 előtt álló kártyákat kb vagy nem is találni laptopban, vagy pedig az 500ezres tétel körül mozognak, és hozzáteszem, annyival nem jobbak, hogy 3szor annyiba kerüljenek mint egy ilyen gép amiröl beszélünk...[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz kisza25 #10347 üzenetére
nem vagyok egy hardverguru, főleg a mostaniak...én még elragadtam az első 64 bites amd prociknál, ugy 5 évvel ezelőtt.
Amit összeszedtem hallomásból, az az hogy az i3 előnye a turbo boost, de csak virtuális 4 magos, az i5 viszont fizikai 4 magos és képes visszavenni a proci sebességét a terhelésnek megfelelően, így csökkenteni a fogyasztást, valamint megfelelő driverrel képes váltani a vgat. Ez szerintem egy notinál előnyösebb, mint a turbo boost, és nem is olyan sok a felár érteAz 5650 meg adja magát, notebookchecket érdemes megnézni, egy 1 gs 5650 a 39-40edik helyen van összehasonlításban, a 4570-5470 meg valahol a 90-100adik között. Bődületes különbség.
Ha valami normális gyártó előrukkolna egy ilyen konfiggal, azért ugranék. Sőt, várok is rá szívesen, csak legyen egy Asus vagy hasonló minőség- consumerben ez tetszik a legjobban talán, de a FuSin és Aceren kivül minden gyártót megfontolnék. Az Acert sem a minősége miatt, hanem mert a garanciabővítéssel már gyakorlatilag drágább mint egy dell.
-
kisza25
félisten
én sem értem, hogy ASUS miért nem ad ki ilyen verziót
pedig biztos van kapcsolata AMD-vel, hiszen rengeteg gépe van szerelve HD4570/5470-el?
de az biztos, hogy 200-körül lesz, mert ACER mindig olcsóbb az 1év garijával és az jelenleg 190eFT
i3 nem tud váltani?
ez amúgy nem driver kérdése?, mert az ASUS K50AB-ben is lehet váltogatni HD3200 és HD4570 között,de csak ASUS driverével[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz nagyjojo #10345 üzenetére
nem akarok a nap 24 órájában játszani, de ha már egyszer kiadok cirka 150-200K-t, akkor azt szeretném megfontoltan tenni. Core i5-öt keresek mert az már ugye képes váltogatni a dedikált és integrált között, és 5650et, mert az már azért nem gyenge játékra sem, szóval ha gamelni szeretnék lenne mit használni....
-
Kobe
veterán
gondoltam itt is megkérdem.....asus nem tervez valami 4g memo-500g vinyo-5650vga-corei3-i5 proci kombót kinyomni a piacra ? az asus k52jr nagyon tetzsik, de szeretnék egy olyan gépet találni amin azért játszadozni is lehet. Acert tudom h létezik, de nekem az 1 év garancia kevés, bővitésel 200 felett van, annyiért emg acert nem veszek, ha kapok msát is helyette
-
ro_bert17
őstag
válasz rudeee #10331 üzenetére
Egy tapasztalat pl.
-
rudeee
senior tag
Sziasztok!
Az Asus hazai szervizképviselete felől érdeklődnék, hogy mennyire végzik jól vagy éppen rosszul a munkájukat, mennyire megbízhatóak és segítőkészek?
Laptop vásárláson gondolkozom és az Asus-nál is találtam megfelelő modellt, csak ugye a szervízháttérről egyenlőre semmit sem tudok.
Ebben kérném a segítségeteket.
Köszönöm! -
nagyjojo
csendes tag
Megnéztem cpu-z-vel is!
Ebben tényleg 1333as memória van Szal zsír -
TrakToros
tag
Üdv!
Vettem egy Asus gépet külföldről, 2 év világgarancia van rá, viszont sajnos véletlenül összefogtam a dobozban levő szeméttel (hirdetések) a számlát és azt is kidobtam....a kérdésem az lenne, hogy ha gariztatni kell elég a warranty card+a gép alján levő sorozatszám?A traktorosok,kombájnosok jó emberek:)
-
ragnar69
csendes tag
hello!
egy nagyon béna kérdésem lenne...
eddig nem nagyon foglalkoztam notikkal, így nem is értek hozzájuk, viszont most egy k72jr mellett kötöttem ki és szeretnék belepakolni egy második hdd-t. naívan azt gondoltam, hogy leszedem a memóriát és a winchestert takaró részt, bedugom az újat, pár csavar és már végeztem is. na ez nem jött be. ott ugyanis csak egy hdd-nek van hely. szóval a béna kérdésem annyi lenne, hogy ha leszedem a teljes alsó részt, akkor találok -e valahol egy sata csatit, vagy benéztem a dual hdd-t az asus honlapján?előre is örök hála a segítségért!
-
nagyjojo
csendes tag
válasz Cinema #10323 üzenetére
Szevasz!
Nekem k52jr van, sztem ez a gép a legjobb ami kapható ár érték arányban, én sokat játszom vele, és frankon megy a legtöbb játék. Nagyon szép a dx11. A burnout ultimate játékot 1366os felbontáson maxon 30fps...
Nagyon gyors a gép. Nekem csak i3as a procija, de 4 gb ram van benne, 500as vinyó, 7200as fordulattal, és 1gbos 5470... és hiába mondjátok hogy nem játékra van, sztem a következő lépcső játékos laptopnál a 320ezer ft...
Nagyon meg vagyok elégedve.
Az aksi filmezéssel olyan 2,5 órát birja, ugye függ hogy mivel játszod le és milyen minőségetValaki viszont segithetne nekem is!
Az everest több verziójával is néztem, és mindegyik 1333as ddr3nak érzékeli a ramokat. De ebben elvileg 1066osnak kellene lenni. A biosban meg nem látom a frekvenciát.Valaki mondja már meg hol tudnám megnézni a frekvenciát, mert ha tényleg 667en fut, akkor nem adom el és veszek 1333as memókat mert akkor létezik hogy az van benne???
köszi
-
Cinema
csendes tag
Érthetőbben
Laptop vásárlás előtt állok és tanácsot szeretnék kérni.
Három laptop között válogatok. (de ha tudtok jobbat hasonló áron a tanácsokat szívesen fogadom).
Asus K52JR: i5, 4GB Ram, Ati HD5470 1024 MB
Asus K52F: i5, 4GB Ram
Asus K52F: i3, 2GB Ram (bár ebbe 2 Giga ramot még biztos vennék)
Használni főleg netezésre, szövegszerkeztésre, full hd filmek nézésére, videószerkeztésre fogom. De jó lenne ha vinne egy két kisebb játékot. (Football manager, CS)
A Rendszer pedig Windows 7 lenne. -
Cinema
csendes tag
Hali
Laptop vásárlás előtt állok és tanácsot szeretnék kérni.
Nem tudom kinek van tapasztalata de mennyivel jobb az asus k52jr a k52fnél. Mert tudom hogy az f-ben csak integrált kártya van de hogy az mire elég?
a cél hd filmek nézése, kisebb játékok megnyitása (football manager) windows 7en. -
breki36
csendes tag
ASUS vagy TOSHIBA Laptop érdekelne!
-
breki36
csendes tag
Szevasztok!
-
longjoe
csendes tag
Kérdés:telepitett már valaki wint külső vinyoról?Hogyan kell?
486-os a dossal gyorsabb,mint az Asus F3-as az XP-vel!!!!
-
legenda
válasz dzsozefo #10307 üzenetére
a gyártói gar alapban 2 év - feltéve, hogy megfelelő helyről származik a noti, ellenkező esetben a lepecsételt garlevél sem mérvadó!
asus ügyfélszolgálat felhív, noti gyártási száma bediktál, és megmondják, hogy mi a helyzet! esetlegesen a pecsét szerinti cégnek/üzletnek is járj utána!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
febee91
csendes tag
még annyi h nem a játék az elsődleges,csak néha-néha lazításnak.
-
febee91
csendes tag
Sziasztok!
Idén ballagok és notit szeretnék kapni ajándékba és már ki is néztem egyet magamnak de nem tudom hogy milyen tapasztalatok vannak róla vmint hogy mire használható.
Ez a noti pedig a következő lenne:Asus K52JR-SX101D
Spec.: Processzor Intel Arrandale Core i3-350M
Processzor sebesség 2.26GHz 1333MHz FSB,64bit,3 L2 Cache,32nm
Memória méret 2GB
Memória tipus 1066MHz DDR3
Merevlemez kapacitás 320GB
Kijelző 15.6" HD (1366x768 HD, 16:9), Color Shine - LED
Grafikus kártya ATI Mobility™ Radeon® HD5470 1GB DDR3 VRAM
Méret 38.0 x 25.5 x 3.45-3.57 cm
Súly 2.62kg
Akkumulátor 6 cellás (4400mAh) Li-IonHa van vkinek ilyenje azt kérem írja le hogy mi a tapasztalata róla? Mennyit bír az akksija,milyen gyors,a videokártya mire jó? És még annyi h a prociban van-e gpu és lehet-e váltogatni a gpu és az ati között?
Köszi!!! -
dzsozefo
aktív tag
Hali! Van alkalmam venni egy bontatlan 0 perces bontatlan asus notebookot.
- A garipapirja le van pecsételve de nincs dátum ráírva. 2 év garival
Erről tudtok valami infot mondani, vagy humbuk?
-
Vinchi
tag
Ezen a K50IN Gamer edition-on jót nevettem. Múltkor próbáltam egyet, a sima Counter Strikeot is alig vitte...
Ha úgy szeretnél játszani mint egy asztalin, akkor az bizony 250k+ amint tudsz is az pl:
[link] ilyennel próbáltam a Crysist, Bad Company 2-t, tökéletesen mentek.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
hát ez teljes átverés, HD4570 és GF102 vel GAMER EDITION igazi paraszt vakítás
nem szabadna megengedni az ilyet
ezek belépőszintű VGA-k
HD4650/70 HD5650
GF GT 230/240 GT 330
ezeknél kezdödik a játékra is használható
HD4850 HD4870 HD5850 HD5870
GF GTX 260 GTS 360, GTX 280/285
Való játékra
sajnos ha játékra kell az nem lesz meg ennyiből
min 180-190-ért a középkategória
[link]
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Hali!
Részben levált a tapipad körüli borítás ami a gombokat is fedi, jó a levált az túlzás, de a bal oldalát könnyen fel tudom emelni. Ragasszam vissza vagy mit csináljak vele? Működik a touchpad, a 2 gomb is, csak idegesít...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
kisza25
félisten
én nem tudom honnan szedtél ilyen gamer edition-okat
az ASUS K széria általános felhasználásra, valók
a G jelölésű a GAMER EDITION
a 4570-en éppen elindulnak a játékok, nagy kompromisszumokkal tudsz játszani,
a GT 320 már jobb teljesítményt hoz, amúgy egy az egyben GT 220-as átnevezett változata
ha játékra akarsz gépet, de pénz az nincs sok akkor intel i3+4GB DDR3+ HD5650 itthon kb 180eFt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest