- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
imperial00
csendes tag
Sziasztok!
Asus x50sr laptopnál hogyan kell megldani ha a tvre kötöttem hdmi csatival,hogy ha lehajtom a kijelzőt(csak így tudom nézni a tv-t helyhiány miatt),ne zárolja a win7 a felhasználót..
Még félig sem csukom be de már kijelentkezik....

-
embor
csendes tag
Sziasztok !
Asus A6R típusú laptopot kaptam kézhez hogy tegyek rá új rendszert.
Sp2-es xp-t raktam rá.
Wlan drivert feltettem. Látom rendesen az esetleges hálózatokat is.
De amikor a saját hálózatra szeretnék csatlakozni nem kér kódot és azt írja ki kis buborékban, hogy "a windows nem talált tanúsítványt amellyel be tudná jelentkeztetni a hálózatba". Nos kapásból elkezdtem buherni a beállításokat, hogy valamilyen módon netet facsarjak rá de sikertelen.Aki tudja erre a megoldást ( helyes beállítás v. egyéb ) kérem írja meg itt vagy e-mailben.
Ha már volt ilyen kérdés a fórumon és elkerülte a figyelmem elnézést érte.
Előre is köszönöm az építő jellegű válaszokat !
Üdv
-
kp78
veterán
Köszönöm, este majd túrok egyet biosban, hogy képes vagyok-e rá, ha nem akkor egyelőre hagyom.
-
Narxis
nagyúr
-
west
őstag
A fenti hozzászólásom téves /Bocs/. Viszont>>>>(OFF)Nagyon jó ez a topik . Sok a hozzáértő kollega.[/OFF(/OFF)]
West -
steelsec
aktív tag
Hello srácok.
K52jr-en nem tudom sehol sem megnézni a gpu-m hőmérsékleti adatait pedig nagoyn érdekelnének az everest nem írja ki
ötlet hogyan tudnám monitorozni? -
törölt tag
válasz
Narxis
üzenetére
A BIOS (210) a legfrissebb. Akkor egyenként leszedegetem a drivereket.Köszi a linket.Egyenlőre most így hagyom mert minden jól működik.A kövi telepítésnél felrakom a legújabbakat. Azt mondjuk nem értem,most miért megy a noti rendesen a wines (amit alapból rakott fel)driverekkel ,ha meg "frissítem"a lemezen találhatóval akkor egyszerűen behal.

-
Narxis
nagyúr
válasz
üzenetére
Hááát ez érdekes. Egyébként a lemezen nem mindig a legfrissebb driverek vannak.
Itt megkeresheted a notebook típusa szerint vagy kategória(VGA, hang, tapipad stb.) a legfrissebb drivereket: Klikk
Ha viszont a legfrissebb driver telepítése után is problémád van akkor inkább hagyd. Én azonban felraknám és megpróbálnék utánajárni, hogy mi okozza a hibát, BIOS frissítés se árt ha nem a legfrissebb verzióval rendelkezel.
-
törölt tag
válasz
Narxis
üzenetére
A VGA-nál felraktam a legfrissebb drivert a telepítés után,mivel alapból nemrakott fel semmit.Azért nem mertem a lemezről felrakni mindent mert állandóan kifagyott a rendszer,ha felküldtem az összes lemezen lévő drivert..Alapból egyébként jó a hang, szerinted frissítsem azt is a gyárival?
-
laceeek
aktív tag
Sziasztok
lenne egy nagy kérdésemellenfélre talált

ASUS k50id-vel szemben

msinek az i3-s procija tetszik az Asusnak pedig a videokártyája erősebb melyiket érné meg szerintetek?

-
törölt tag
Sziasztok. Az elképzelhető,hogy a Win7 által felrakott driver összeakad a telepítőn található driverekkel? Egészen eddig felraktam a gyári telepítő lemezről az összes drivert,de kifagyott a gép elég sűrűn. Most a telepítés után csak a felkiáltó jeles hardvereket frissítettem a cd-n található driverrel. Egyenlőre minden faxa nincs kifagyás,működik rendesen. Lehet eddig sem kellett volna a cd-n található összes drivert felrakni?
Szerintetek? -
cleric
tag
sziasztok,
van valakinek tapasztalata ASUS N61JQ-A1 es géppel? Hardverileg elég combos... -
pumpido1
csendes tag
Sziasztok Van 1 Asus F3U Laptop win 7 van rajta de 2 sárga felkiátó jel van az eszközkezelőben Ismeretlen eszköz néven! Honnan tudom meg mi az eszköz neve és drivert hozzá mert nem keresi meg magától!
-
dobost
senior tag
válasz
steelsec
üzenetére
Szia!
Köszi, én is nézegettem már ezt a típust.
Viszont csalogató számomra a Geforce GT 320M-esek is, mert az ATI csak 64 bites viszont a Geforce 128as, ami nem mindegy. Kérdés az, hogy a 128 bit tudja-e ellensúlyozni az alacsonyabb órajelet.
Van valakinek ilyen laptopja? -
steelsec
aktív tag
válasz
dobost
üzenetére
Hello nekem k52jr-sx101d-m van. I3-350m még nem sikerült kiakasztanom semmivel. A videokarival természetesen kompromisszumokat kell kötni. Én például CoD 4 el jétszok 90-120 fps megvan neten persze nem fullos grafikán. Gta4 is elfut rajta de szintén kompromisszumokkal. de ebben az árkategóriában nem hiszem, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni. Ha játékra kell akkor G széria természetesen jóval drágábban
De ha csak alkalmi játékra vagy nem zavar ha nem fullon menek az új játékok akkor nem rosz kis gép nekem bevállt.sputyi70: semmi ilyesmit nem tapasztaltam még,
-
kazstam
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni h vett-e már vki asus notebook-ot a szomszédos országokban, gondolok főként Ausztriára vagy Németországra is ,vagy ahol lényegesn olcsóbb mint itthon ,konkértan K50es szériára gondolok. Várom a mielőbbi válaszokat,előre is ksözönöm !

utóirat: a msáik kérdésem h mik a tapasztalatok az Intel GMA 4500-al kapcsolatban?Vásárolt-e már vki ilyen grafikus kárytával gépet?
-
Hasonló cucc (Core i procival szerelt) az Acer TimelineX 3820-asa, illetve a HP Probook 4320-asa. Ha low voltage Core 2 Duo procik is jók neked, akkor ott vannak még a Lenovo Ideapad-ok, a Thinkpad Edge-k, a Toshiba T130-asok illetve a Dell Vostro V13-asok.
Azt hogy melyik a jobb, nem tudom, egyelőre én is a U30Jc-vel szemezek.
-
Heine
csendes tag
Hali!
Az ASUS F3T-vel kapcsolatban tapasztalt valaki akinek van olyat, hogy restartnál nem indul újra a gép? Kell várni vele 15 percet aztán megy rendesen. De rögtön nem indul újra.
Ötleteket várok.

-
Yakk
csendes tag
Sziasztok!
U30Jc-vel kapcsolatban vannak tapasztalatok? Érdemes ilyet venni vagy más gyártónál ebben a kategóriábna jobb is van? -
Gabóka
tag
Én úgy tudom többen fordultak már szervízhez ezzel kapcsolatban, de igazán magyarázatot nem tudtak adni a dologra. (Angol fórumok is foglalkoznak a témával.)
Egy időben azt is lehetett hallani, h egy BIOS frissítés majd megoldja a dolgot és dolgoznak rajt, de azóta semmi. (Legalábbis én nem találtam róla információt)
Ha dobsz nekik egy mailt vagy felhívod őket légyszi írd majd le mit mondtak a dologra
-
dobost
senior tag
Szia!
Bocsi a késői válaszért, tegnap nem volt időm este ránézni a fórumra.
Elírtam, nem 4670 hanem 4570 található rajtuk.Procikból többségében a T4400 vagy a T6600 van elterjedve, de inkább a T4400, viszont az csak sima Dual Core, még nem is core 2 duo.

Erről az oldalról nézve viszont a Core i3 a T4400ast biztos alázza...
-
törölt tag
Sziasztok. van egy K-52JR 101D Notim. Tapasztaltatok-e már olyan hibát,hogy a rendszer egyszerűen kifagy akár zenehallgatás akár csak sima netezés alatt. Úgy vettem észre mintha a vinyó egyáltalán nem csinálna semmit a hiba alatt. A hang torzá válik és semmire nem reagál a noti. Próbáltam több fajta rendszerrel is de mindnél produkálja a hibát.Szerintetek ez a hiba megér egy szervizet? Idegesítő hogy az ember csinál valamit és 2-3 percre kifagy az egész, utána mintha mi sem történt volna megy minden tovább.

-
pokka911
csendes tag
üdv asus eepc 1001 HA típusu netbookra teszek szert a jövő hét folyamán
az érdekelne biztonságos keretek közt fel lehetne e húzni a procit
előre kössz a választ
szépnapot -
sulep
senior tag
Sziasztok!
Asus K50I laptopot hogyan tudom telepíteni? Indításnál csak a free dos 3 választási lehetősége jön be. Hiába nyomkodom a Del gombot hgoy biost hozza be semmi. Win 7 DVD bent van de nem reagál rá. MIt tudnék csinálni?
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz
HoryThePooh
üzenetére
helló, 11026-osra vmi véleméyn, thx

-
válasz
dobost
üzenetére
Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List
ATI-Mobility-Radeon-HD-5470
AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4670
a különböző áruházak leírására nem mindig lehet adni, néha érdekes - félrevezető vagy akár valótlan - adatokat is írnak!
a hd 5470 esetén természetesen dedikált az az 1 gb ddr3 memória! a hd 4670 jóval erősebb, mint a hd 4570 (a 128 bit vs 64 bit is jelent valamit!)
Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards
Mobile-Processors-Benchmarklist
Intel-Core-i3-350M-Notebook-Processor
melyik core 2 duo proci állna ezzel szemben a másik notiban az erősebb vga mellett?McCartman; teljesen mindegy, hogy hol veszed az asus notit, garis probléma esetén már nem kell foglalkozni az áruházzal, futár viszi a szervizbe, majd vissza a notit!
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek ASUS X52JR-SX102D notebook-ja?15.6 inch-es HD LED WXGA kijelző, Intel Core i3-350M (2.267 GHz, 2 x 256 L2 Cache, 3 MB L3 Cache) processzor, 3 GB / 1066 Mhz memória, 320 GB HDD, ATI Radeon HD5470 (max 1 GB memória) videókártya, DVD-Supermulti, WIFI, 0.3MP webkamera.
Az Asus honlapján nem találok semmilyen leírást sajnos és nem sokat talált az X52JR-re a google sem...

Most 160 akciósan egy áruházban... Ezért az árért igen jó vételnek tűnik, viszont zavar, hogy a VMEM-hez az van írva, hogy max 1GB... ezek szerint nincs dedikált memória neki? (elvileg ezekhez a videókártyákhoz kell lenni)
Játékok mennyire mennek rajta? 1-2 új esetleg eldöcög low-ban?
Szerintetek core II duo + ATI4670 vagy core i3 + 5470 jobb?
Elvileg a Core i3 gyorsabb, viszont az 5470 lassabb mint a másik konfigban levők.
-
McCartman
őstag
sziasztok!
Reg ASUS laptopot cserélnék újra , ~120-150 Ftos árkategóriában.
Asus K50IE-SX020Dvel , szemezgettem , laikus szemmel ~135ért korrektnek tűnik ( Dual-Core T4400 , 2 GB DDR3 RAM , nVIDIA GT310M)
Ugy nezem ez az ASUS ugyanazt tudja X50IE-SX061D , de csak Corában árulják.
van valakinek tapasztalata Corában kapható notival?
ovakodjak az ilyen bevásárlóközpontos termékektől?ill. most azon filozok , hogy ez pont az a kategória (Dual-Core T4400 , 2 GB DDR3 RAM , GT310M) ami még régebbi játékokhoz se elég , netezézhez , filmnézéshez pedig már szükségtelen? (akkor nem ártana vmi olcsóbb után nézni
) -
Kleivis
csendes tag
-
Kleivis
csendes tag
Nah, hát ezt jó tudni.
Mondjuk spec ha viszem magammal, akk főleg munkára kell és nem ipari formatervezésről van szó..
Hanem mondjuk internetezés, olvasás, ilyesmi.De azért ezzel együtt is azt gondoltam, h ezek a notik full hazsnálaton bírják aksival vagy 3-4 órát...(koncepciók...)

-
huntenseN
tag
Sziasztok!
Van egy EEE PC 1101HA netbookom, amiben atom z520 ketyeg, alapból 1,33ghz-en..
Ez már alapból rosszul hangzik, na de legalább kevesebbet eszik
Ennek a gépnek van gyári tuning opciója boisban, szóval fel lehet húzni 1,6ghzre, de én hiába kerestem, nem találtam ilyet. Nézelődtem a netem, és kiderült, hogy csak 1gb rammal lehetséges ez az opció, amint bővítem 2gb-ra, már nincs is ott a biosban az overclock cucc..
Esetleg van itt valakinek ilyen gépe rajtam kívül, 2giga rammal? Valami progi amivel 1,6on tudom járatni a procit? Köszi előre is. -
HoryThePooh
aktív tag
Sziasztok,
mivel a "Használt notebookot, mennyiért" topic ül , ide is felraknám fel a kérdést.2009-ben vásárolt, de leellenőrizhetően (gyakorlatilag) nem használt gép.
Desktop kiváltásásra venném, helyszűke miatt.http://www.directron.com/g72gxa1.html
ASUS G72 Series 17.3-Inch Laptop G72GX-A1, Intel Core 2 Quad Q9000 Processor, 6GB DDR3, 2x500GB SATA HDD, with Gigabit LAN, WLAN, Bluetooth, Webcam and Windows 7 Home Premium 64-bit
Mennyit érhet meg?
Véleményetek a gépről?Köszi in adv, HTP
-
Heine
csendes tag
Hali!
A problémám a következő lenne:
Adott egy Asus F3T laptop. Nos a problémám annyi vele "csak", hogy le van jelszavazva a BIOS benne. Valami megoldást tudtok erre? -
Kleivis
csendes tag
Hali!
Ezen az asuson gondolok. Meddig bírja az aksija?
Ezt máshol veszem 150 ért, ha ezt.A másik, amin gondolkodok ez:
http://elektroplaza.hu/index.php?option=com_whp&controller=termek&id=19435melyiket vennétek? processzort, vga kártyát figyelembe véve?
-
mayerlaci
senior tag
Helló.
Asus K50IN OP: Win7 32bit. Alaplapi hangkártya driver-tha letöltöm, egyserüen nem tudom feltelepíteni. Előugrik a fekete ablak és el is tűnik. Ötlet, esetleg más driver ? -
Gabóka
tag
Hi all!
Akinek i3-as vagy i5-ös procival szerelt Asus notebookja van tapasztal magasfrekvenciás hangot? Mert pár helyen olvasgattam, és páran írták.
-
válasz
Buzonhoff
üzenetére
ha li-ion/li-pol akkumulátorról van szó, akkor két dologra érdemes/kell figyelni;
- nem szabad teljesen lemeríteni, és főként nem úgy tárolni! (mondjuk az elektronika nem is engedi teljesen lemeríteni, előbb kikapcsol a noti, de nem érdemes mindig kikapcsolásig sem meríteni!)
- nem szereti a magas hőmérsékletet!
alapban kivenni sem muszáj a notiból, túltöltés nincs, védi az elektronika! egyedül akkor érdemes kivenni a notiból hálózati használatkor, ha folyton izzik a noti a húzós használattól! ha viszont kiveszed, akkor néha nézz rá a töltöttségi értékére, ne hagyd, hogy magától lemerüljön, néha betolod a notiba, feltöltöd, és kész! a li-ion/li-pol akkumulátorok már nem érzékenyek a rátöltögetésre, és formázgatni sem kimondottan kell azokat, csak akkor kell kalibrálni, ha már kifejezetten szükség van rá! -
kp78
veterán
-
Buzonhoff
csendes tag
hali!
van egy asus notebook-om és csak otthon használom(egyenlőre)....
Az akkuval még semmit nem csináltam. Úgy nem lesz semmi baja hogy nem használom?(lehet h hülye a kérdés)Nem kéne feltölteni és úgy elrakni vagy valami??
A választ előre is köszönöm . -
kp78
veterán
válasz
Henc123
üzenetére
Ha msn-hez kell, hogy az legyen a megjelenítendő képed amit csináltál, akkor az eszközök, megjelenítendő kép váltása alatt megtalálod.
Viszont ha magadról akarsz képet csinálni, akkor ne msn programon belül csináld szerintem, hanem van biztos vmi asus progi a gépen, amivel elindítod a kamerát (nekem Lifeframe), és az azzal készített képek a dokumentumok > asus > lifeframe > image mappában megtalálhatóak.
-
smiti
veterán
Köszi, már megoldódott úgy néz ki

-
folyadék nem kerülhetett a notiba?
alaplapot esetlegesen bontott notiból lehet(ne) szerezni elfogadható áron - itt az apróban is sokan hirdetnek bontásra -, mert hivatalos úton elég drága...Henc123; msn nálam nincs, így abban konkrétan sajnos nem tudok segíteni, de mintha rémlene a beállításaiban valamilyen mappa konfigurálhatósági lehetőség!
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy kollegám elhozta hozzám az Asus X50N tipusú notiját mert kiszállt belőlle a füst és azóta nem működik.
A gépet szétszedve ez a látvány fogadott :A kérdésem az lenne, hogy ilyet mi okozhat és esetleg hol lehetne alaplapot szerezni hozzá, persze nem az Asus szervíz árán ?
A válaszokat előre is köszönöm

-
válasz
csibiur
üzenetére
Ezt már neked kell eldöntened, hogy mi éri meg jobban, egy nagyobb teljesítményű gpu, vagy egy megbízhatóbb márka! Hisz eddig is Asus-od volt, ráadásul az Acer csak 1 év garit ad, és hát hallani furcsaságokat a szervizükről. Asus-nál - ha minden igaz - most már van itthoni szerviz, ami azért megnyugtató tud lenni.
-
válasz
Henc123
üzenetére
adott esetben az eszközkezelő nem mérvadó, a vista/win 7 által adott illesztés csak alap, nem helyettesíti a noti gyártója által kívánt/adott illesztőket/alkalmazásokat!
a webkamera estében az elfordított optikát pont a gyártó illesztője fogja helyrehozni, az oprendszeres illesztő - mint látod is - nem képes erre! a korábban említett atk...stb gyártói illesztők felhúzása is szükséges, az oprendszer nem képes pótolni azokat, így nem működik - megfelelően - minden funkciógomb...stb! -
Henc123
csendes tag
válasz
csibiur
üzenetére
köszönöm a választ, megnézem.
az eszközkezelőben mindkét eszköz telepítve van, vagy nem jól gondolom? akkor is telepítsem ha jól működik?Amúgy a pontos típus: K50ID-SX096D
gondolom a touchpad is telepítve van az eszközkezelőben minden tökéletes amúgy a webcam is.
Fn F9-et próbáltam már, sajna nem működik, nem kapcsolja ki a touchpadot.
-
csibiur
csendes tag
Köszönöm a választ, tehát a gyorsabb proci.
Közben nézegettem más gyártók háza táján és kiszúrtam ezt az Acert, melyben a k5jchez hasonlóan core i5ös proci van, mindemellett egy "nVIDIA GeForce GT 330M / 1024MB TrueCache".
Ez a fentebb linkelt noti gpu listán 61edik, míg a 310m csak a 113adik.Tehát ezzel a választással meglenne az erős proci és a viszonylag erős gpu, az egyetlen problémám, hogy az acerről mindig is felemás véleményeket hallottam megbízhatóság szempontjából (a másik meg, hogy az asus 1000x szebb), de akkor most irány annak a topicnak az olvasása

-
válasz
Henc123
üzenetére
a pontos(abb) típus kellene, de - a pontos típus kiválasztása után - itt találsz adott szériához illsztőket; link
így tudod megállapítani, hogy milyen webkamera van a notidban; link
a webkamera beazonosítását követően húzd fel a szükséges illesztőt a letöltési részlegből!
a touchpad illesztője telepítve van? ha igen, akkor annak beállításában lehet állítani az érzékenységet, továbbá ha minden szükséges illesztő telepítve van (atk...stb), akkor a legtöbb széria esetében az fn + f9 kombinációval lehet ki- és bekapcsolni a tapit! -
válasz
csibiur
üzenetére
Az Optimus Technológia lényege, hogy a gép automatikusan vált az integrált vga és a dedikált gpu között, nem kell külön bajlódni az átkapcsolgatással (de persze manuálisan is át lehet kapcsolni). Ez arra jó, hogy ha mondjuk játszol a géppel, vagy 3D szempontjából erőforrásigényes alkalmazást használsz, majd befejezed a munkát (vagy csak szünetet tartasz), a gép automatikusan átáll igp-s futásra, így kevesebbet fogyaszt a notebook, kevésbé merül az akkumulátor.
A HD videók szerkesztéséhez szerintem inkább erős proci (és sok ram), semmint erős vga kell, de persze utóbbi sem hátrány. Szóval elsősorban egy Core i3-as, vagy i5-ös procival szerelt notebook a javasolt.
Ami a játékot illeti, ezen cikk alapján a Diablo 3 nem lesz egy gépkínzó szörnyeteg, szóval akár a 310M-es GeForce is elég lehet.
Ha jól láttam, a 320M-mel szerelt K50-esekben még Core 2 Duo van, ha tehát a Core i proci vagy az erősebb nVidia vga között kéne választanom, én a procira tenném a voksom.
-
csibiur
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék új notit venni, és, mivel a jelenlegi asusomat 5 éve használom és semmilyen hibája nem volt eddig (asus a6jc-q007 bővített ram), ezért maradnék az asusnal.
Ami fontos, hogy szeretnék bele minél erősebb grafikai motort, ugyanis a következő 4-5 évet lehúznám vele, leginkább HD videók szerkesztésére és esetlegesen játékokra is szeretném majd használni (ha majd a Diablo 3 megjelenik
).
Az egyik választásom ez a gyönyörűség, melyben a grafikus kártya egy "NVIDIA® GeForce® G 310M / 1GB GDDR3 + Optimus Technológia", ami utána olvasva asszem annyit tesz, hogy alapjáraton integrált 3d vezérlőről működik és ha kell, akkor veszi át a Geforce a melót, de nem találtam írást, mely arra utalna, hogy akkor ez most jó e v nem, a videokártya saját memóriája 512Mb.Ezek után egész sok olcsóbb asus notit találtam (k50 széria), melyek prociban gyengébbek, mégis kaptak egy NVIDIA® GeForce® GT320M 1GB DDR3 VRAM VGA kártyát.
Fogalmam sincs melyik a jobb, de gondolom a külön videokártya erősebb, nemhiszem, hogy az optimus technológia össze tudja adni az erőforrásokat.
Az ATI kártyákkal felszerelt gépeket alapból nem nézem, ugyanis úgy vagyok vele, hogy amdhez ati jár, intelhez nvidia, de javítsatok ki, ha ez a nézetem ősrégi, amióta megvan a mostani gépem, nem foglalkoztam a témával.
A választás persze azért is csalóka, mert akármire teszem le a voksom, a mostani geforce go 7300-as kártyámat kenterbe verni fogja.Természetesen a ASUShoz való ragaszkodásom nem kőbe vésett, elsősorban tapasztalat és ezen szériák gyönyörű kinézete miatt adott, de ha tudtok mondani árkategóriában (nettó 200k körül) jobbat, akkor szivesen várom.
A kommentemhez íródó bármilyen választ előre köszönök!Üdv.: Csabi
-
Henc123
csendes tag
Sziasztok,
van egy új gépem, Asus K50I, és két problémám is van vele.
Az első, hogy nem tudom kikapcsolni a touchpadot, ebben tudnátok segíteni? Nagyon érzékeny, szinte hozzá sem érek és máshová ugrik a kurzor.
A másik, hogy a beépített cam fejjel lefelé mutatja a képet:S
Ezzel sem tudok mit kezdeni...nem vagyok nagy hozzáértő, úgyhogy előre is köszönöm ha tudtok segíteni
Mindenkinek szép napot

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Warzone
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Asus Zephyrus G15 4K Ryzen 7 6800HS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ötlet hogyan tudnám monitorozni?

).
Pyttawrx