Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
Sztem nálad rendben vannak a hőfokok nem sok az....nálam a 4GB ram mellett nem kell ekkora fesz 1.14v-al elmegy és így vannak az alacsony hőfokok. Igazából inkább a memóriáknak szántam azt a ventit, de úgy van beállítva, hogy fúj a bordára is egy kicsit....nekem is fontos a csend ez a 8-as Noctua venti leszabályozva hangtalan mintha ott sem lenne.....ezért van ott (érted)
Balika911 Amikor vettem a lapot egyből leszedtem és átpasztáztam meg jól meghúztam a csavarokat elég jól sikerült, mert még a nyári nagy melegben is max 50-51C-ig ment fel terhelés alatt. Nálam is ilyen csontra beszáradt szürke valami volt rajta alig bírtam levakarni róla az SB-n pl. szinte alig volt valami...inkább úgy mondom, hogy gyak. nem volt. Én Noctua pasztát használok nálam az bizonyított
-
törölt tag
Alapból én is MX-2-t, de sajnos elfogyott, így kénytelen voltam azzal a pasztával bekenni, amit a Scythe hűtőkhoz adnak kis tasakban - ez volt itthon. Ekkora különbségre nem számítottam, aztán ki tudja... majd ha lesz MX-2-m, s kedvem, átkenem, aztán meglátjuk mi lesz az eredmény.
Esetleg - ami gyorsan megy - majd megnézem, két modullal meddig megy fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest