Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
Cosmic Gate #1298 üzenetére
De igen és ez a jelenség többi lapnál is megvan.
-
Matamata
aktív tag
válasz
nebancsa #1293 üzenetére
Kezelési útmutató ajánlása szerint kipróbáltam a kék foglalatokban a ramokat, mert 1800/2000Mhz-es modulokhoz azt ajánlja a jobb stabilitás érdekében. Hát......
Teljesen automatikus beállítások mellett is megfagyott,újraindult a gép.Igazándiból DHX-es Corsair ramokat akartam de mivel nem volt sehol maradt ez.
Mondjuk Corsair-nél is elég változó, hogy milyen feszültség van megadva gyárilag.Az AOD-ot meg azért hajtottam, mert gondoltam a BEMP profilokat mégiscsak szakértő mérnökök állítják össze és így jobb mintha én állítgatnám be valamilyenre a biosban.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Matamata #1260 üzenetére
Ilyen téren azért csalódtam az OCZ-ban. Ennyi erőből vehettem volna egy 1066-os DDR3-as ramot és plusz feszültségel azok is mennének 1600-on.
Valóban magasak a fesz értékek, más gyártókhoz képest, és elég jó melegednek is.
Végülis az én problémám megoldódott 1600-on használom, és még egy kicsit jobb időzítéssel is használom mint a gyári ajánlás. Everest is igen szép eredményeket hoz, játékokról nem is beszélve. Az meg hogy AOD nem támogatja az a legkevesebb, amúgyis ez a program Vicc kategória. -
Ice_Man22
senior tag
-
Ice_Man22
senior tag
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
ThaBoss #1283 üzenetére
Ott neztem I/0 nal es ott nem lattam semmi.Vagy mintha el lennenek szinezodve a kis alkatreszek.Most egy masik a regebbi alaplapomba vannak be teve cuccok, es tokeletesen mukodnek.MEg Se post semmi nem jelenik meg, csak a ventillatorok es a hard indul mas semi.abszolut semmi.Most egy AliveXfire ESata2 alaplapom van abba vannak a cuccok.
Ezert is gondoltam hogy a lap a baj.En arra tippelek hogy a tuningtol elszalltak a cuccok rajta lehet atlepte a 95w os hatart es a lap nem birta. -
ThaBoss
senior tag
válasz
Ice_Man22 #1278 üzenetére
Általában a procifoglalat és az I/O csatlakozók (PS2, LAN, USB, ...) közötti rész az alaplapon.
Azért még mielőtt beleugrasz egy másik vásárlásba, próbálj ki az alaplapban másik procit, memóriát, meg másik lapban a saját cuccaid, ha van rá lehetőséged. Nem feltétlenül az alaplap lehet hibás!
Amúgy ha bekapcsolod a gépet se kép se hang abszolút? BIOS vagy POST se jön fel? -
Ice_Man22
senior tag
[link] Hali!Talaltam egy ilyen lapot, egy kicsit dragabb de van benne ACC es tamogatj a 125w os procikat.Megeri ilyet vegyek?
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
ThaBoss #1276 üzenetére
Nem!Nemtudom biztosra csak megprobaltam, de azert is kapcsoltam le a tuning elott az ACC t, hogy lassam muxik tuningolva. Az ACC le kapcsolasa utan kezdtem tuningolni.Es csak a szorzohoz nyultam semmi mashoz.Remelem ertheto voltam ahogy le irtam
.AZokat hol talalom meg?a processzortol balra?a csatlakozok fele???
-
miresz
veterán
-
Ice_Man22
senior tag
Gondolkodom, hogy ki cserelem egy masik alaplapra, ami 125W ig tamogatja a procikat: [link] erre a lapra.Nemtudom melyik erne meg jobbban. Ez a Gigabyte Nforce chipsetes.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
ThaBoss #1273 üzenetére
Igen be volt kapcsolva.Be jottek valmi -2% vagy mi.Ja es a bios frissites utan kezdodott a problema.a legujabb bios van fent.Az elejen ki irta hogy aktivated 2 mag.es elindult a gep.Lattam nem megy az ACC ki kapcsoltam a biztonsag kedveert.Es elkezdtem huzni.be allitottam, be leptem win 7be, es ott nem latszott a tuning, minden maradt a regibe.EPu doglozott ahogy kelllettt.Adtam egy restartot, hogy be kapcsoljam a tuning profilt ami a biosba van.Es azota semmi.Meg se nyikkan a lap.Be kapcsol de nem csipog es a monitor de kapcsol be
Bocs meg 1xer a hulye kerdesekert, de nemtudok ra jonni mit rontottam el.Az Fsbt nem allitottam sehol egyiknek sem.csak a szorzot.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
ThaBoss #1271 üzenetére
Hali!Igen!De csak 2 magot aktival.Ki vettem az elemet is es a biost is reseteltem de semmi.Aktivalom az ACC t es nem kapcsolja a +2 magot csak 2 ot lat, se 3 at se 4 et.
Ja es az nem gond, hogy a procim 95W os, es az alaplapnak ez a plafon?Es a tuningtol tobbet fogyaszt?Lehet hulye kerdesek ezek de, a tuningolashoz nem ertek meg nagyon.Ja es a tuningolasnal csak a szorzot allitottam a procinal es az eszaki hidnal.A limiteken belul.Ugy allitottam be mint a regi(mostani)lapomon volt kbb fel evig gond nelkul. -
-
Ice_Man22
senior tag
Hali!Nemreg vettem egy M4A78-AM lapot.Az a problemam vele, hogy nem indul el, restart olt a gep es azota semmi nem tortenik a bios nem indul, csak a ledek felvillannak es kesz.Se pityeges se monitor bekapcs.Sot meg ha a ramot ki veszem arra se reagal.Nemtudom mi lehet a gond.Egy 7750+ BE 95W os proci volt benne.Eppen tningoltam mikor megtortent.Lehet ez volt a baj?Sok volt a proci neki?
-
gepetto86
tag
Még egy kérdés
:A hd 4200 jobb lehet mint a 9500gt?
-
efegyke
tag
válasz
ThaBoss #1259 üzenetére
Oda fogok figyelni ha veszek másikat.ami benne van az kingmax 1333mas azért ilyet szinte mindenhol kapok( majd az időzítéseket meg a feszültséget összeegyeztetem).A gép meg nem játékra van úgyhogy elég oda a 3 giga ram ahova kevés az 1 giga...azért nem fogom eladni az 1 gigásat.
-
gepetto86
tag
Sziasztok!
Van egy M4A785D-M PRO-m és benne egy x4 620-am.A kérdés tehát az hogy ezzel a lappal akkor nem lehet bekapcsolni az L3-at?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Matamata
aktív tag
válasz
nebancsa #1253 üzenetére
A válaszhoz csak alaposan át kell nézni az OCZ oldalát. A Reaper és a Special Ops Urban Elite ramok ismertetőjében van egy/kettő kis csillag az 1600Mhz mellett és a következő leírás tartozik hozzájuk:
All Modules are tested in two module kits. Due to additional bus load, four module configurations may have to be run at lower frequency and relaxed latencies for stable operation. Test specifications are based on dual core CPUs only. If quad core CPUs are used, higher bus thresholds and core arbitration may necessitate lowering the memory frequency below tested specs.
De gondolom ez minden változatra vonatkozik csak elfelejteték odaírni.
Az AOD meg azért nem tud profilokat letölteni mert a Reaper nem szerepel a támogatott ramok listáján.
Corsair CMD4GX3M2B1600C8
Corsair CM3X2G1600C6GT
Mushkin 996657
Mushkin 996601
OCZ OCZ3BE1600LV2G
OCZ OCZ3BE1600C8LV2G
Patriot PGS34G1600LLKA
Patriot PGS34G1600ELKA
Patriot PGS34G1333LLKA
Patriot PGS34G1333ELKAFeszemeléssel nem nagyon szeretnék próbálkozni mert 1.66V-tal is enyhén melegek a ramjaim és ugye ezeken csak hűtőrács van, nem hőcsöves hűtés mint a tieiden. Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy önmaga felelős a melegedésért, de elvileg jól szellőzik a házam. Elől kettő, hátul egy 12-es venti van + a táp.
Úgyhogy most 1333Mhz-en 7-7-7-20-as időzítésekkel járatom mert így stabilan mennek.AOD rendszerdiagram része meg ha jól látom nálad se teljesen okés. Nállam inaktívnak jelöli a déli hidat nálad meg nem jelöl a rá csatlakozó meghajtókat .
-
ThaBoss
senior tag
válasz
efegyke #1258 üzenetére
Legjobb, ha ugyanolyan memóriát veszel bele, mint másik. Fontos, hogy feszültség és időzítések passzoljanak össze (azért nem árt ha a márka is). A méret már elhanyagolható, mert az ugyanolyan SPD-vel rendelkező modulokból összerakható 1+2GB is.
De tényleg az a legjobb, ha később ugyanolyat veszel, mint amit elsőnek, akkor szinte 100%, hogy menni fog DC-ben -
efegyke
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha először csak 1 giga RAM-ot rakok az M4A785TD-V EVO alaplapomba és utána veszek még egy 2 gigásat akkor is működik a dual channel vagy ez hülyeség?Fog egyáltalán működni?
-
ThaBoss
senior tag
válasz
Caudillo #1255 üzenetére
Itt már kitárgyaltuk.
De ha mindenképpen afudos-t akarsz használni, ahhoz kell vagy egy batch fájlt írnod (autorun.bat) vagy parancssorba: afudos238 /i* (* helyére pedig a ROM fájl teljes nevét írni pl: XY.ROM, i után szóköz nélkül)pl: afudos238 /iM4A785TD-V-EVO-0211.ROM
-
Jared
aktív tag
válasz
Caudillo #1255 üzenetére
Felpakolod a bios rom file-ját mondjuk a c: meghajtó gyökerébe. BIOS elindít, ott keressed meg az asus "AZ FLASH" fedőnevű menüpontot. "Kitallózod" az új bios file-t és kész. Én is meglepődtem milyen kényelmes.
Egyébként a kolléga már leírta, ha visszaolvasol egy kicsit.
-
Caudillo
csendes tag
válasz
ThaBoss #1254 üzenetére
jól van kipróbálom...
most akarok csinálni egy Bios update-et is de vmiért nem indul el az Asus bios frissítő programja.... ez az afudos 2.38.
próbáltam parancssorból is futtatni, de semmi. megjelenik egy fekete command ablak és rögtön be is zárul és ennyi? most ilyenkor mi van? mivel nyissam meg a .rom kiterjesztésú update fájlomat? -
ThaBoss
senior tag
válasz
Caudillo #1252 üzenetére
Néha nem elég csak megadni neki a sebességet, kézzel még be kell konfigolni az időzítéseket és a feszültséget. Előfordulhat, hogy pár alkalommal fekete képernyő fogad, de CMOS resettel megoldható mindig. Feszültségekre figyelj, ne legyen nagyon sok!
nebancsa: elég kemény feszültségek kellenek a Reaperhez, utánalestem OCZ fórumon, és elég sokan tolják 2V körül, nem semmi
-
nebancsa
senior tag
válasz
Matamata #1250 üzenetére
]Az én OCZ ramjaim is fent vannak a lapom támogatási listáján, nem BE mint a tied, de szerintem nem sok mindenben különböznek, csak marketing duma. Nálam a legújabb bios van fent mégse ismeri fel az OCZ álltal megadott késleltetéseket. Az AMD Overdrive sem tud letölteni profilokat.
Sőt mint említettem OCZ által ajánlott feszen sem stabil 1600, időnként hibázott, először arra gyanakodtam azért van mert nem szellőzik a házam. Átalakítottam vizes hűtésre de így se lett stabil. Viszont 1,9V helyett 1,96-ot adok neki atomstabill lett, nincs gondom vele. Képeken mellékelem hogy használom...
Egyébként 2,2V-nál 6 -6 -6-os időzítésnél benchmark stabill, viszont a zöbb órás prim-et nem bírja. Inkább azért visszaraktam a 1,96 voltra. -
Caudillo
csendes tag
üdv!
tudom nem nem pont ebbe a családba tartozik a lapom, de közel van hozzá és szeretnék kérdezni. az van, hogy most vettem nem rég Asus M4N72-E alaplapomat és van 2db Kingston HyperX DDR2 1066Mhz-es ramom. Na már most alapon 800-on mennek ezek a ramok, neked kell meghúzni őket, hogy 1066-on menjenek. ez így van tesómnál is. neki 800-asok vannak és alapon 667-en mennek. Na de a lényeg az, hogy ha én a Biosban beállítom azt, hogy 1066Mhz, akkor újraindul a gép és nem tölti a Windowst. Néha még az indítóképernyő sem jön ki, hogy legalább a Bios-ba be tudjak lépni... mit mondtok??
-
Matamata
aktív tag
válasz
ThaBoss #1249 üzenetére
Az az érzésem, hogy egy új bios megoldhatja a problémát .
Abu85 azt írta, hogy nagy valószínűséggel nem az AOD-dal lehet a baj és kérdezzek rá az Asus-nál mert ezzel alappal voltak ilyen problémák.
Az Asus szupport meg ezt javasolta annak ellenére, hogy leírtam nem egyedi esetről van szó, mások is jártak így ugyanilyen konfiggal és linkeltem neki az OCZ ezzel foglalkozó topikját. -
ThaBoss
senior tag
válasz
Matamata #1248 üzenetére
Érdekes RAM-ok. És elég ritkák. Lehet pont ez a gond: nincs megfelelő támogatottsága az ASUS felé. Azt nem hiszem, hogy hardveres eredetű a hiba, inkább csak némi összeférhetetlenség. Erre igazából tényleg úgy deríthetsz fényt, hogy másik DDR3-as lapban teszteled.
(Szvsz valamelyik elemet cserélned kell majd a gépből, és én a helyedben a memóriákat cserélném...) -
Matamata
aktív tag
válasz
ThaBoss #1245 üzenetére
Én is ezt hittem hiszen a legújabb AOD kompatibilitási listáján minden a gépemben lévő főkomponens szerepel.
Gyakorlatilag viszont nem ismeri fel black editionként a ramokat és az 1600Mhz-es órajelen való működés se stabil normális időzítési értékek mellett.
Úgyhogy most 1333Mhz-en 7-7-7-20-as időzítéssel mennek mert ezen az órajelen muszáj, hogy stabilan működjön. -
Matamata
aktív tag
Asus hivatalos szupportjával felvettem a kapcsolatot a problémáim miatt és azt javasolta próbáljam ki másik alaplapban is a ramjaimat.
Ezzel csak az a gond, hogy ismerőseim között senkinek sincs DDR3-as lapja.
Úgyhogy ha valamelyikőtöknek van bármilyen 790-es chipsetes alaplapja Szombathely környékén (ha valamivel messzebb van az se nagy gond) légyszíves írjon nekem mert ki kéne próbálnom, hogy csak ez alap nem szereti a ramjaim vagy esetleg a ramokkal van gond. -
ata99
tag
válasz
ThaBoss #1240 üzenetére
Köszi a segistséget, sikerült frissitenem (tényleg tök egyszerü)
Továbbra sincs ott a 2 mag választásának a lehetösége viszont most már megjelenik az inditási képernyőn hogy a 2. mag sikeresen aktiválva. Lehet hogy van valami gubanc a procival is, na de ha nem lesz vele induláskor gond akkor tök mindegy, hogy mit ir ki. -
ata99
tag
Na de akkor csak egy sempronom marad, igy viszont meg a két mag csak épp néha beküld a bioszba hogy rakjak rendet. Viszont ha az új biosszal is megmarad a magnyitás akkor inkább frissitek a legújabbra, csak jó volna egy link ahova pontosan le van irva magyarul, hogy hogyan kell frissiteni mert még ilyet sose csináltam.
-
ThaBoss
senior tag
Sima kártya némi pluszpénzért, de különálló termék, csak néhány alaplaphoz adják: [link]
Newegg-en 30$ (5500-6000Ft)A letiltásokról volt szó, de eddig nem lett belőle semmi, reméljük nem is lesz. Így a már csak javarészt a procitól függ a "sokmagosítás". BIOS-frissítés pedig általában ajánlott a stabilabb ACC érdekében.
-
ata99
tag
válasz
ThaBoss #1233 üzenetére
Hát ha ez csak egy sima bővitő kari ami belemegy bármelyik gépbe akkor én most jól bedőltem a marketingnek.
Olvastam, hogy az AMD letiltatta a lapgyártókkal a magok kinyitását és hogy az új bioszokkal már nem is lehet semmit kinyitni de itt erről semmit nem találtam, pedig végig olvastam az egészet. Bioszt kéne cserélnem, mert a 0501-essel 4 magosnak látja a sempront ami ugye lehetetlen és a 2 mag választásának a lehetőségét pedig nem tartalmazza. Olyan bioszt meg nem szeretnék feltenni amelyikkel már soha semmit nem nyitok ki mert mi a csodát kezdek egy sima sempronnal. -
Thrawn
félisten
szerk: Most meg jó
Az M4A79-T Deluxe lapnál is láttam már valamelyik nap. -
-
ata99
tag
Üdv mindenkinek
Ha jól látom az 1.hsz lassan bővitésre szorul[link] -
ThaBoss
senior tag
válasz
Bálint85 #1223 üzenetére
Talán fel lehet pumpálni a G.Skill-t is 1800-ra, de az előttem szólóval értek egyet.
Nem kell feltétlenül megvenni a gyorsabb memóriákat, ha jobb időzítésekkel kicsit lassabban mennek. Amúgy végülis olyan sokat nem nyersz semmivel, az egésznek akkor van értelme, ha csak bencheket futtatsz a gépeden és célod a minnél magasabb pontszám. Általános célra (film, játék, net, stb...) egy 1600-as CL7-es szvsz untig elég. -
ThaBoss
senior tag
válasz
Bálint85 #1220 üzenetére
A kérdés jó, de csak annyit tudok mondani, hogy frissíts a legújabbra, az a biztos.
A Corsair és G.Skill-ek is mennek benne valószínűleg. Viszont a Geil-ek nem. Személyes tapasztalat alapján sem a Value sem az Ultra nem megy (ment) benne, de akkor még csak az első kiadású BIOS létezett. Azóta nem kizárt, hogy mahináltak valamit...
Személy szerint a CSX és Kingston KIT-eket ajánlom, jó áron vannak sok garanciával és gyorsak is. -
Bálint85
senior tag
Hali!
nem rég vettem egy Asus M4A785TD-V EVO alaplapot és azt kérdezném , hogy melyik a jobb BIOS? tuning + megbízhatósság szempontjából?550-es procit vettem bele ami tudja a 4magot mert tesztelt.
és milyen memot ajánlotok hozzá? 2x2gb 1600mhz kellene bele.linkeket tudnátok adni h hol találok olcson ujat vagy használtan, olyan 25e ft gondoltam árban?
az alábbiakat néztem ki:
- Corsair XMS3 DHX DDR3-RAM 4GB PC3-1600 CL9 Kit
CM3X2G1600C9DHX
CL9, 2x2Gb- GeiL Value, DDR3-1600 CL 8-8-8-28 2 X 2 GB 1,65 V
GV34GB1600C8DC- G Skill Trident DDR3-1600 CL 9-9-9-24-2N 2 x 2 GB 1,5 V
F3-12800CL9D-4GBNQ- G Skill Trident DDR3-1600 CL 9-9-9-24-2N 2 x 2 GB 1,5 V
F3-12800CL9D-4GBRL -
bnss
veterán
válasz
ThaBoss #1215 üzenetére
Engem sem érint, de azért én is kipróbálom holnap. Tényleg, "megcibáltad" az új memóriáid? De azért még nem alakultak pirítóssá.
hudyfiu: ha még olvasod a témát, ilyen digitális időkapcsolóval szvsz megoldható a problémád, igaz, hogy ha jól láttam C-sínre pattintható kiszerelésben kapható. Ahhoz pedig nem árt egy (kötő)doboz a falra, ami nem biztos, hogy a legesztétikusabb. Esetleg süllyeszthető fali kötődobozba szerelni, de ehhez már vésni kell, ennyit nem biztos, hogy megér.
-
bnss
veterán
Megjelent egy újabb BIOS az M4A785TD-V EVO-hoz:
0602 - changelog marosan...
-
efegyke
tag
Sziasztok!
Először is bocs hogy ide is beírom,de később találtam meg ezt a topicot mint az azonnali alaplapos kérdések óráját.
Ma rendeltem egy Asus M4A785TD-V EVO alaplapot és 1 giga 1333mas Kingmax RAM-ot.Viszont most letöltöttem az ASUS oldaláról a RAM kompatibilitási listát és Kingmax RAM-okat csak az 1600MHZ-es résznél találok, az 1333masnál nem.Létezik az, hogy nem lesz kompatibilis a RAM az alaplapommal.Mert akkor még időben módosítom a rendelésemet.
-
Matamata
aktív tag
válasz
nebancsa #1206 üzenetére
Szerintem ezeknél más a helyzet, mert direkt alacsony feszültségre lettek tervezve.
1.65V kell nekik gyárilag.
Most már stabilan mennek mert biosban 1.66V-ot állítottam be nekik az alap 1.5V helyett.
Csak azt nem értem, hogy mért írnak bele rossz SPD értékeket gyárilag és hogy mért nem ismeri fel az AOD hogy black edition memória van a gépben.Mindkettő fekete foglalatban van szóval dual channeliel nincs probléma.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Matamata #1205 üzenetére
Nem tudom a te ramjaid milyen feszt igényelnek gyárilag, nekem 1,9V-ot. Itt nálam sem volt stabil, 1,96-nál viszont igen. Bios nekem se ismerte fel a mem beállítűásokat, ennek az oka hogy az OC valójában nem 1600-as ramokat használ, hanem nagyobb feszt ad neki és így működik 1600-on, magyarul gyárilag tuningolja.
-
Matamata
aktív tag
Sziasztok !
Az új gépem összeállításakor úgy válogattam össze a dolgokat, hogy minden varázslatot amit az AMD OverDrive nyújt ki tudjak használni ha esetleg egy kis többletteljesítmény kéne.alaplap : M4A79XTD EVO 0704-es bios
proci : Phenom II 955 BE
ram : OCZ3BE1600C8LV4GK
videokártya : hd 5770
Az első meglepetés ami ért, hogy miután telepítettem a legújabb AOD-ot ami leírása alapján minden komponenst támogat az általa készített rendszerdiagramon a déli hidat inaktívnak jelölte
Ezután észrevettem, hogy a memóriák se megfelelően üzemelnek. Automatikus bios beállítás mellett1066Mhz-en járnak annak ellenére, hogy 1600Mhz-es black edition ramok. Az AOD egyátalán nem ismeri fel őket ezért nem tudok hozzájuk black edition memory profilt letölteni ami lehet hogy orvosolná a problémát.
Most kézileg állítottam be a gyári értékekre a ramokat de ennek ellenére a gépem működése nem mindíg stabil és a biosból valahogy eltűnt a ddr3 memory profile kapcsoló.Ha esetleg valamelyikőtök tudja, hogy mi lehet a megoldás nagyon megköszönném neki.
-
syler
aktív tag
válasz
ThaBoss #1200 üzenetére
Szia. Igen bios-ban minden ok. Felismeri a realtek-et. De sokkal lassabb a netem. Igen router mögöl vagyok, de újratelepítés előtt minden oké volt. Megvolt szépen a 80Mb/s le és 25Mb/s feltöltésem. Most meg sokkal lassabb szakadozik a net, a weboldalak nagyon lassan jönnek be stb stb
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest