Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Semmi különös changelog alapján, de már láthattunk példát jelentős "rejtett" tuning teljesítmény növekedésre.
[ 2004 ]
----------------------
Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspxbark88: nálam Win 7 óta nem jelentkezett ilyen probléma, legalábbis nem jelezték nekem. Egyedül gyors felhasználói fiók váltáskor kapcsolt készenléti állapotra egy pillanatra a monitor.
XP esetén a memóriák alapbeállítása után javult a helyzet.
-
bark88
csendes tag
Szerintetek mi okozhatja azt a jelenséget, hogy a komolyabb játékokban elmegy a kép, majd pár másodperc múlva lefagy a gép.
Úgy orvosoltam eddig a dolgot, hogy vissza vettem a VGA GPU clockjából, 750-ről 600-ra.
Így stabil a gép. A VGA tuti jó, másik VGA-val is ezt csinálja. Másik ramokkal is próbáltam.
99%-ban biztos vagyok benne, hogy a lap a szar csak, érdekes akkor miért oldja meg csökkentett GPU órajel.
M4079XTD EVO -
Edween
őstag
ki jött egy új bios.
M4A785TD-V-EVO-ASUS-2004 -
ThaBoss
senior tag
válasz
csatahajós #2193 üzenetére
Ahhh... erre nem is gondoltam.
Az én tippem az volt, hogy ha esetleg ACC-t használsz, akkor beütött egy bug.
Mint nálam is, mikor X4-ből visszateszem X2-re a procit, akkor egy régebbi biossal 1 magos Sempronnak látta, és mire rájöttem, hogy miért 10 perc a Windows felállása...
Esetleg cserélj oprendszert, vagy külső rack-kel próbáld rákötni, hátha! -
csatahajós
senior tag
-
ThaBoss
senior tag
válasz
csatahajós #2185 üzenetére
Frissíts egy biost, majd konfigold be magadnak mégegyszer. Ha van ACC-d, azt kapcsold ki, és elvileg már jó is lesz...
-
job-
tag
válasz
csatahajós #2188 üzenetére
Viszont, ha minden sata porton, új kábellel is ugyanaz a jelenség, gondolnék alaplapi "sata vezérlőre"
-
job-
tag
válasz
csatahajós #2188 üzenetére
Ha még nem tetted, próbáld más sata porton is.
-
csatahajós
senior tag
Hello!
Hát az oprendszer tök új szal a vírust kizárnám még, a telepített XP-t pedig számtalanszor használtam más gépeken hibátlanul.
Azért gyanakszom a vinyóra, mert néha viszont működik tökéletes sebességgel, pont olyankor amikor a HDD LED nem világít.
A SATA kábel viszont jó ötlet, még azt megpróbálom! Köszi
-
job-
tag
válasz
csatahajós #2185 üzenetére
Szia!
Érdekes a felvetésed, ha vinyóra gyanakodsz, javaslom mérj rajta sebességeket "írás - olvasás". Amennyiben, hasonló eredményeket kapsz, mint amit a "vinyo" gyártója megad tulajdonságnak, akkor feltételezem, hogy nem vinyó probléma van. (de lehet ez sata kábel probléma is)
Ha más sata porton is hasonló a jelenség és a vinyó tesztek alapján, 99-100%-os, akkor gyanakodhatunk op. rendszer illetve vírusra is. -
csatahajós
senior tag
Sziasztok!
Most építettem rendelésre egy gépet egy Asus M4A785T-M-es lapra egy Athlon II-vel és 2 GB RAM-mal és egy 1.5TB WD CAviar Green vinyóval
Az a gondom, hogy nagyon lagggol a gép a frissen rátelepített XP-vel. BIOS-t lefrissítettem, page file kikapcs (alig eszik 400MB RAM-ot így is), mégis borzasztó lassú mindenféle applikáció kinyitása és úgy általában nem reszponzív a rendszer. AZ rendben van, hogy a green vinyók lassúak, de azért azt nem hiszem, hogy egy firefox megnyitása 30 másodpercbe telik időnként, illetve a NOD32 startup scan is percekig fut le. Mondjuk már az gyanús volt, hogy az XP is majdnem egy óra alatt ment fel rá...
Sentinel szerint a vinyó 100%-os, de én mégis arra gyanakszom, hogy nincs vele valami rendben, mert szinte egyfolytában tekeri a gép (99%-os a vinyó használat a sentinel szerint).
Lehet esetleg alaplap gond vagy egyértelműen vinyó?
Tippeket előre is köszi
-
Xellos999
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az M4A89GTD PRO alaplap képes-e megfelelően kezelni az 1600MHz-es ramokat, vagy csak 1333MHz-esként kezeli, mert az asus oldalán ezt írják:
4 x DIMM, Max. 16 GB, DDR3 2000(O.C.)/1333/1066 ECC,Non-ECC,Un-buffered Memory
Előre is köszi! -
-
helkis
veterán
hali, azt jelenti, hogy ha nem pwm-es a ventid, akkor feszültség szabályozással operál az alaplap, itt a venti indulási feszültségét adhatod meg, tehát ha e fölötti fesz kell a ventinek akkor nem tudja majd elindítani a ventit a lap.. 6v-ról azért a legtöbb venti elindul..
-
Daert
őstag
Valaki meg tudná mondani hogy a Smart Q Fan-on belül a Fan Auto Mode Start Voltage mit jelent? Ezt 4,0-6,0V értékek közt lehet változtatni.
Ha jól tippelek a venti induló feszültségét tudom megadni?Ez gondolom erősen ventilátor függő lehet hogy az adott légkeverő mit bír.
Gondolom ennél értelmesebben nem tudom a CPU venti működését bios szinten vezérelni az adott lapban? -
-
rudeee
senior tag
Sziasztok!
Az azonnali alaplapos kérdések topicban is feltettem ezt a kérdést de egyenlőre még senki sem válaszolt rá. Remélem ti tudtok benne segíteni.
Bizonyos újabb Asus alaplapokon megtalálható a Turbo Key és Turbo V funkció.
Ezek felől érdeklődnék, hogy pontosan mit, hogyan és mennyire változtatnak meg ezek a plusz lehetőségek.
A Turbo Key-ről annyit tudok, hogy szoftveresen 5%-al megnöveli a gép teljesítményét egy kis program segítségével, viszont érdekelne, hogy ezt pontosan hogyan teszi (hogyan éri el - mit állítgat).
A Turbo V esetében elméletileg sokkal durvább tuningra van lehetőség és a feszültségeket is lehet állítani windows alól.
Kérlek írjátok meg ha tudtok pontos infókat ezekről a funkciókról!
Köszönöm! -
mrbig25
őstag
-
mrbig25
őstag
válasz
mrbig25 #2166 üzenetére
Próbálgattam egy kicsit a tuningot és elég érdekes eredményre jutottam. A célom csak annyi volt, hogy 250-es FSB-n járassam a procit, az NB-t pedig 2500MHz-en. Mindezt sikerült is elérni. Proci ViD alatt vitte a 250-es FSB-t az NB is ment 2500MHz-en, minden frankó.
DE. Ha beállítom a 250-es FSB-t, akkor a HT link ehhez igazodva 2500MHz-en megy, ami nem gond, de akkor is 2500-on megy, ha BIOS-ban beállítom, hogy 2000-en menjen
Illetve a másik probléma: Geil Ultra ramom van, 1333 - CL6 - 1.7V-on. Viszi is ezt a specifikációt, amíg nem piszkálom az FSB-t. Ha ilyen memória beállítás mellett próbálom húzni a procit, akkor már nem indul a gép. Ha viszont a memória AUTO-n van hagyva (az auto beállítás 1333 - CL7 - ~1.5V-on), akkor mehet az FSB tuning a "csillagos égig". Ha a memória beállítást annyiban módosítom, hogy kézzel adom meg a sebességet és mindemellett az időzítés-feszültség auto-n marad, már akkor sem indulValaki találkozott már hasonlóval? Esetleg valami megoldás? Mert szeretném, ha menne a memóriám CL6-on, FSB emelés mellett...
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Thrawn
félisten
Üdv a klubban! (Nem vagyok egyedül!!!!
)
A ramokat ha kettő van, mindig a sárga foglalatba kell tenni.
BIOS mikori? Lehet megérné frissíteni (3204)
Titkos ramsettingről nem tudok, nálam elég volt 1066 MHz-re és Ungangedre állítani, plusz az 5-5-5-15-öt manuálisan lőttem be. (feszt is)
Ramokból pl. az OCZ-ket szereti, Platinumot, Reapert, Low Voltage kitet, mindegy melyiket tudod beszerezni, azokkal semmi gondja. -
helkis
veterán
hi, beléptem a klubba egy asus m4a79 deluxe-al, sajna a kingston hyperx 2x2gb ramom, ami 1066mhz-es itt (5-5-5-15)-öt tud 2.2v-on, az istenért sem tudom stabilitálni ezen a frekin, még több fesszel sem, fekete csatikban sem.. 800-on persze megy gond nélkül, de nyilván azért vettem ilyet, hogy menjen úgy..
visszaolvasva sokaknak volt már ilyen gondja, de megoldásra nem derült fény, tipp?
-van valami titkos ramsetting valahol?
-milyen ramot szeret a lap, ami tutira megy ennyit minimum és kapható 2x2gb-os kiszerelésben?
előre is köszi! -
ThaBoss
senior tag
A komolyabbak tényleg nagyon drágák, de kijelző nélkül sima potméteres 4 csatornás is van már 3-4000Ft-ért. Illetve hátra, PCI-ra rögzíthető 1 potméteres ~500-1000Ft, hozzá hosszabbító és Y 300-300Ft, PWM Y elosztó is kb 500Ft, a 3-as Y (Ψ) perdig durván 1000Ft (külföldről / 500Ft pk).
-
ThaBoss
senior tag
Sajnos AC ventikkel ilyen téren nincs jó tapasztalatom, anno az S1 hűtőre rakott Turbo Modul-t első körben leégette, a 2. szettet meg már csak fullon pörgette.
Csak 3 tűs ventijeim vannak, de nálam ami az alaplapra van kötve, azokat Y kábellel is és Ψ-el is elvezérli már.
Overdrive-ban nézd meg a FAN2-nél mennyit ír hőfokra, nálam -127°C, ezért nem tudtam rendesen vezérelni azt.
Szintén Overdrive-ban a Preference / Settings alatt alul legyen bepipálva az Apply my last settings when system boots. Utána már azokat a beállításokat kell használnia, amiket te határoztál meg neki.
Pár éve nekem is meggyűlt a bajom a szabályzással, ezért szereztem be előlapi szabályozót. -
Daert
őstag
válasz
ThaBoss #2165 üzenetére
A bios beli venti veszérlés egy határ kaka.Ha elindítom ezt a Smart Q fan-t,csak Volt értékeket tudok megadni,valamint azt hogy milyen hőmérsékleten kapcsoljon be és hány C°-on menjen max-on a venti.Ráadásul a hátsó ház ventim AC-PWM nem forog,ezt az NB mögötti 3 tűs csatira dugtam.
Az AMD Overdrive jól vezérli,csak újraindítás után elvesznek a megadott %-ok. -
mrbig25
őstag
válasz
ThaBoss #2157 üzenetére
Értem. Én is oda jutottam, hogy amíg mindennapos használat mellett, illetve játék közben nem fagy ki, addig nem igazán érdekel a Prime95-ös elhasalás...
IMC feszt azért kérdeztem, mert Giga lapoknál az instabilitást általában megoldotta egy kicsi emelés, de úgy néz ki, hogy nálam nem instabilitás van, csak a Prime-nak nem tetszik valami...
No mindegy ez az első napom az Asus lappal, de összességében elégedett vagyok. Holnap jön majd egy alapfeszes tuning.
Előző lapomban a kis Athlon II-m alapfeszen bírta a 250-es "FSB"-t. 785G chipsettel is lesz erre esélyem vagy lentebb kell adni??
-
ThaBoss
senior tag
Q-Fan-ban a Start Voltage az az érték, amin pörög a venti a bekonfigolt Start Speed Temp-ig. Alatta Full Speed Temp pedig értelemszerűen a 100%-os fordulatszám X hőfokon.
Ehhez próbáld belőni.
Nekem is volt két AC ventim, sem egyedül sem párban nem tudta kezelni rendesen, mindig 100%-on pörögtek és az RPM szignál sem jutott el az alaplapig valamiért.
Ha BIOS-ból nem tudod beállítani a Coolink-et, akkor AOD-ből próbáld még. Konkrétabbat nem tudok mondani, mert ilyen márkát még nem használtam sajnos. -
Daert
őstag
Valaki a 2152-re???
-
ThaBoss
senior tag
válasz
mrbig25 #2155 üzenetére
Hasonló volt nálam is a helyzet. Amikor 4 magosítottam a procit, kerestem az X4 alapfesz tetejét, de Prime 3500 MHz fölött állandóan meghalt, viszont órákon át GTA 4-ezhettünk, egyszer sem fagyott ki, még 3600-on sem...
Azóta inkább IBT-t vagy LinX-t használok.Az IMC feszt itt azt hiszem CPU VDDA Voltage néven találod, bár nem biztos, mert ebbe még nem nagyon merültem el...
Ezek a programok tényleg nem érnek túl sokat.
EPU helyett ajánlom az AMD PowerMonitor-t a Fusion progival, nálam hatékonyabb, mint az EPU. -
mrbig25
őstag
válasz
ThaBoss #2153 üzenetére
Értem, most már minden tiszta.
Viszont van egy olyan gondom, hogy ha elindítok egy Prime95 Blend tesztet, akkor kb. negyedóra után megfagy a gép.
Viszont az IBT maximum stress level-en 10x futtatva se dob hibát, illetve a Memtest is gond nélkül ment 5 pass-on keresztül. Emellett egész nap használtam, játszottam, teszteltem, semmi fagyás nem volt, csak az említett Prime alattezt viszont nem értem...
És még egy-két kérdés: Asuséknál, hogy hívják azt a BIOS opciót, ahol az IMC-nek lehet feszt adni?? (Gigabyte lapról váltottam és ott CPU NB ViD volt...)
Illetve ezeket a csodaprogramokat érdemes használni: GPU NOS, TurboV, EPU 4-Engine??
Előre is köszi.
-
-
ThaBoss
senior tag
válasz
mrbig25 #2151 üzenetére
Grat! Jól választottál!
1. Az SB-t a CPU-Z szerintem mindenkinél 750-nek látja, ne aggódj, ettől nem lesz rosszabb.
2. CR opció kezdetektől probléma, sajnos BIOS-ban nincs mód állítani, viszont AOD-ből gond nélkül megy.
Kezdeti nehézségek lehettek, de már szinte minden Geil memóriát elvisz a lap... -
Daert
őstag
Hali.
M4A785TD-V EVO lapom van és az istennek sem tudom normálisan beállítani a CPU-hűtő ventijét ami egy Coolink SWIF2 120P.Vagy 1500-vagy majd 1800-on pörg és mindkét esetben nagyon hangos.
A Cool n quiet ki-be kapcsolásakor semmi változás.Ha a Smart q fan bekapcsolom akkor 1500-on pörög a venti,de a NB mögötti 3pinre kötött AC venti meg sem moccan.
Mit tegyek??mrbig25 : Én most decemberben vettem az EVO-t és nekm is SB750-et ír a CPU-Z
-
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
Mai naptól én is boldog tulaja vagyok egy M4A785TD-V Evo-nak.
Eddig tetszik a lap, egyedül a SATA csatlakozók elhelyezésével nem vagyok kibékülve.
Egyébként a CPU-Z mindenkinél SB750-et ír SouthBridge-hez, vagy esetleg valami újabb revíziót fogtam ki, amin már tényleg ez van? Mert ugye eredetileg SB710-es...
Először a Bios-ban azt hittem, hogy vak vagyok, azért nem találok CommandRate-t, de a fórumot olvasgatva látom, hogy eddig se volt.
Memória ügyben nagyon féltem, mert Geil memóriáim vannak, de elsőre indult gond nélkül. Azóta beállítottam a gyári specifikációkat (CL6 - 1.7V-on) és eddig stabil. Kopp-koppÖsszességében nagyon elégedett vagyok.
-
Male
nagyúr
válasz
#41133696 #2148 üzenetére
Nézd meg az integrált hálókártya beállítását is a BIOSban, hátha oda is tettek egy ilyesmit...
(nem tudom nekem mi volt a frissítésnél, valamiért háromszor kellett beállítanom a BIOS-t utána... elsőre belőttem mindent, ahogy volt régen, akkor Overclock faild-del indult. Majd valamit bekavart a vinyóknál, ahol a sorrendet megadom, ott eltűnt az IDE vinyó a listáról. Köv. indításnál mégis azon kereste az OS-t
, aztán harmadszorra ismét belőttem mindent, és most jó.)
-
törölt tag
APM résznél minden disableden van, a legfelső pedig power off-on. Amúgy jó 5tlet volt benézni, mert az új BIOS ( 0706-ról 0801-re) való frissítés mint mondottam volt gyári álapotra állította vissza a beállításokat, és most néztem meg, hogy az alaplapi HD AUDIO, is enabled-en volt, most disabled lett belőle
-
Male
nagyúr
válasz
#41133696 #2146 üzenetére
Hálózatról, stb.-ről ébredést letiltottad a BIOSban? (meg winben is lehet néha állítani a hálókártyánál, azt is ellenőrizd)
Lehet az új verzióban máshová is tettek ilyet... nekem pl most a CnQ és a C1E beállítás közé bevágtak egy CPU Overvoltage akármit... de hogy az mi a fene lehet nem tudom, mert 1.0 - 1.25 közötti feszt lehet csak megadni... nomeg a normális feszállítás másik részen van, egyáltalán nem passzol ide. (Talán azt lehet megadni, hogy a CnQ-nál mennyire vegye vissza a feszt??? ...de akkor legalább írnák ezt oda, és tennék át a többi feszállítás közé...) -
Male
nagyúr
Azt sajnos keresheted, ASUSék kihagyták a BIOSból
Örülj az 1T-nek, nálam 2T-n megy, és nem tudom 1-re tenni.Közben kint az új BIOS az ASUS M4A785TD-V EVO-hoz (lehet valaki már írta), de most alkottak, ugyanis bekerült a 6 magos támogatás, illetve végre javították a C1E bugot... legalábbis részben:
C1E bekapcsolva:Mondjuk a burst és a prociterhelés még most is vacak az Intel ICH7-hez képest:
-
törölt tag
Hehe, most ébresztett fel a gépem. Az új BIOS óta úgy látszik nekem is fel fel ébred magától alvó állapotból
-
okay
aktív tag
válasz
stillness #2132 üzenetére
Igy van, én sem látok más fesz. értéket csak a CPU-ét még.
Ha tuningolni akarsz akkor természetesen manuálisan állitsd be a feszt, ne bizz ebben a "majd a lap kezeli" dologban. És ha CPU/HT RefClock-al huzod akkor a fix értékek a bios-ban NB,HT,Mem Clock orajelei nem lesznek valósak.
Fura tényleg! Nekem a ramnál a Comand Rate 1T nem tudom átállitani, arra nem jöttél rá véletlenül? -
Amarth
aktív tag
Legújabb Everest se ír semmit?
-
stillness
csendes tag
Üdv.
M4A785TD-V EVO lapom van az lenne a kérdésem, hogy ebben a lapban a CPU, +3,3V, +12V feszültségmérő szenzorokon kívül nincs több? (everest és BIOS ennyit ír)
NB, HT, memória szenzorokat hiányolom nagyon...Turinggal kapcsolatban még egy kérdés, azt észrevettem hogyha emelem a CPU órajelét és AUTO-n hagyom CPU Voltage-t akkor ad neki valamennyit pluszba. Jól látom hogy akkor AUTO != DEFAULT? Mivel nincsenek (?) szenzorok nem tudom hogy tuningnál az AUTO-n hagyott NB, HT, feszültséget is emeli-e.
Tehát ha tuningolni szeretnék akkor minden feszültség értéket manuálasin állítsak be? -
Amarth
aktív tag
Üdv!
Szeretném megkérdezni,hogy mi a véleményetek erről a lapról:Asus M4A785TD-M EVO /AMD785/.
Phenom x4 lenne majd benne,jó párosítás lesz vagy nézzek más alternatívát?
Köszike!
-
okay
aktív tag
Hello!
Vettem én is egy M4A785TD-V EVO-t. Meg szertetném kérdezni hogy a RAM beállitásoknál hol keressem a Command Rate-t? Mert csak 1T-n tudom járatni és csak windowsban tudnám átállitani.Az idözitések ugye megvannak, Both-ra állitottam. Ha AOD-al beállitok valamit az a következö ujrainditásnál is megmarad ha nem fut?
Másik dolog hogy megemeltem a Ref.clock-ot és a BIOS téves adatokat mutat legalábbis szerintem, és a windows mutatja a korrekt MHz-ket. Nektek is igy viselkedik a lap?
Köszi! -
Nordic
Közösségépítő
Nem mondom hogy nincs igazatok, de azt az egy funkciót kapcsolgatom a biosban, és csak akkor hallom a ciripelést, ha a C1E be van kapcsolva, de ezek szerint ez teljesen egyedi probléma ami előjött nálam. Természetesen eltelik úgy 1 perc bejelentkezéstől, míg megnyugszik a vinyó/betölt a rendszer, addig nem is kap parancsot a CPU. Viszont amint megkapja már jönnek is a tücskök
(a gépem fogyasztásmérőjén könnyen leolvasom, amikor 10wattal visszaesik a fogyasztás)., Viszont ha ráeresztek a gépre egy prime95tesztet, vagy orthost, megszűnik.
-
Tidus
addikt
A C1E lényege, hogy az operációs rendszer a CPU számára HLT parancsot küld, amennyiben a CPU éppen tétlen (a Windows mindig küldi, ha nincs teljes terhelés alatt a rendszer), és ezáltal éri el a várt hatást.
Tehát abszolút nem ciripelhet a C1E hatására a tápod Win7 indulása után, kis időnek el kell telnie a HLT parancsig.
De ha be is kapcsol ezzel energiát spórolhatsz, tehát a tápod CPU ágán az energia felvétel visszaesik. -
Nordic
Közösségépítő
Nézd én csak abból indultam ki, hogy amikor bekapcsoltam a C1E-t akkor ciripelt amint bejött a win7, amikor meg kikapcsoltam, meg kussolt a táp. Az tény hogy valami nem okés, Rendeltem is egy Enermax Modu82+-t hirtelen, de hogy miért akkor ciripel amikor az bekapcsolt állapotba van az számomra megfejthetetlen titok.
-
Valdez
őstag
Most tettem fel a 2002-es biost a m4a785td-v-re és megjelent pár új funkció. Mi az a probe filter? Valamint szintén a cpu config menüben jelent meg az amd overclock voltage valami 1.0-1.1 körüli értékeket lehet állítani benne.
A probe filterre találtam valamit, csak nem értem mit keres 1 socketes asztali környezetben ez a beállítás:
"Part of the answer, it seems, may be a feature new to Istanbul that AMD calls HT assist (presumably for HyperTransport assist). This feature is what the company calls a probe filter (and may more commonly be called a snoop filter) that functions to reduce traffic on socket-to-socket HyperTransport links by storing an index of all caches and preventing unnecessary coherency synchronization requests. Current Opteron systems use a broadcast-based probe protocol, sending probe requests to all sockets. Istanbul, instead, either knows that no probes are required or is able to do a directed probe to a single socket. (Although it may still use broadcasts in certain, specific situations.) Istanbul's probe filter stores its data in the processor's L3 cache. The amount of cache space dedicated to probe filter storage, AMD says, will be configurable in the BIOS, and the more space dedicated to probe filter storage, the more granular its operation will be." -
gyiku
nagyúr
elbir a hd4200 2db fullhd monitort irodai cuccokra? (web, mail, excel, stb)
-
sp@rtan
senior tag
Üdv
Asus alaplapok jóban vannak a Kingston HyperX memóriákkal?
Névszerint egy M4A89GTD PRO-ba menne 1x2GB (később kapna egy 'tesót') 1600mhz@CL9 ram.
Kompatibilitási listán a 2x2GB szerepel, momo2828 kolléga meg is erősíti ezt. -
-
miresz
veterán
válasz
#41133696 #2110 üzenetére
A hibajelenség ( fagyás) M4A785TD-V EVO lappal nálam is elő jött az előző bios-al,de eza az új Version 2002 biosal eltünt.
-
Tidus
addikt
válasz
#41133696 #2110 üzenetére
A Crosshair III Formula alaplapoknál is fennállt a probléma az előző 1403-as bios-al, hogy a C1E bekapcsolva fagyást okozott. Viszont a listában szereplő x6 kezelő 1503-as Bios-al ez a probléma megszünt,Crosshair topik.
A te alaplapod esete nem tűnik egyedinek. -
törölt tag
-
Valty
aktív tag
Hi!
Használ valaki Asus M4A79XTD EVO lapot? Melyik gyártó ramjait szereti?
-
Nordic
Közösségépítő
üdv.
kb 2 hete boldog tulaja vagyok egy Asus M4A89GTD PRO/USB3as lapnak. Lehet hogy láma kérdés lesz, de azt szeretném kérdezni, hogy a biosban a C1E funkcióbeállítás mit takar? Mennyire fontos funkció? Azért kérdem mert ha bekapcsolom akkor a tápom hangosan ciripel, ha viszont kikapcsolom meg se mukkan. Már közel állok hozzá hogy lecseréljem az 500as Chieftec-em, bár ha nem muszáj akkor halasztanám az új táp megvételét...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest