Hirdetés
- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
sarkanyolo2 #7598 üzenetére
relé kattan
-
Met
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #7598 üzenetére
Nekem is kattog a Xonar gép ki és bekapcsoláskor de állítólag ez normális dolog
.
-
sarkanyolo2
őstag
Hali!
Az Asus Xonar DG hangkártyám bekapcsolásnál szokott kattanni egyet, meg amikor mondjuk módok (füles, sima kimenet) között váltok. Ez mi lehet?
-
válasz
lacika0926 #7593 üzenetére
Arra kivancsiak milyen hangrendszerhez kell es milyen tipusu jatekokkal tolod.
Az, hogy write only vagy nem segit. -
Kuruc2
senior tag
válasz
lacika0926 #7595 üzenetére
több mint 10 k .
-
lacika0926
tag
válasz
xonar d1 és a dg között sok a különbség ?
-
válasz
Ennél kicsit többet kéne tudni. Mit/miket kötnél rá (pontos típusok), esetleg készőbb tervezel-e feljebb lépni ezekkel. Maximális keret lehet az, ami még korlátozhat.
(#7592) cyber86
Gyárit.
-
lacika0926
tag
hali, játékra milyen hangkártyát ajánlotok?
-
cyber86
őstag
Helló. Ti a gyári vagy unixonar drivert használjátok?
-
-
Trak
addikt
válasz
jaffa 2843 #7589 üzenetére
Köszönöm!
Egy utolsó kérdés:
A DX-en lévő 1xFront-Panel Header -re mit lehet rákötni? -
Trak
addikt
válasz
jaffa 2843 #7587 üzenetére
Értem, fülhallgató miatt nem kell jobb.
De többet használom optikán kivezetve az erősítőn keresztül, ott is mindegy, elegendő?
Optikán keresztül az erősítő miatt mindegy, hogy melyik kártya?Szerk.: én itt a képen nem látom az optikai csatlakozót:
[link]
Vagy csak én vagyok vak -
-
Trak
addikt
válasz
jaffa 2843 #7585 üzenetére
A milyen hangkártyát vegyek topikban már kérdeztem, nagyjából meg vagyok győzve, hogy legyen Asus, ott abban maradtunk, hogy elég a DX, de engem mindig érdekeltek a jobb minőségű kártyák, ezért gondolkodom
ezekben is:
D2X
Essence STX
ROG Xonar PhoebusA másik topikban leírtam mindent:
[link]Csak nem tudom érnek-e 20-30-al többet a fenti kártyák a sima DX-nél.
-
-
Trak
addikt
Érdemes sima DX helyett D2X, vagy Essence STX kártyát venni?
Jól látom, hogy a D2X-en nincs optika, csak coax? -
Kookash
csendes tag
válasz
ricshard444 #7582 üzenetére
Sziasztok!
Múlt héten gépösszerakásban itt prohardveren kértem tanácsot. Meg is van már a gép, de szeretnék belerakni egy Asus Xonar DX/XD 7.1 hangkártyát és az lenne a kérdésem, hogy az Asrock B85M-GL alaplapommal kompatibilis?
Csak mert azt írták külfödi fórumon, hogy a régebbi PCIE csatlakozóval nem kompatibilis.
Illetve az lenne még a kérdésem, hogy mi a különbség az Asus Xonar DX/XD 7.1 hangkártya és az Asus Xonar DX/XD/A Low Profile hangkártya között?Ui: Bocsi ricshard444 véletlenül a válsz gombot nyomtam meg.
-
-
-
Bib
őstag
válasz
ricshard444 #7579 üzenetére
Én is hallottam egy-párat.Pont ez a gondom hogy az Audigy 2 Zs-emnél nem találok jobbat.Pedig előbb utóbb le kell cserélnem driver hiány miatt.
-
-
Bib
őstag
válasz
antivirtuoz #7565 üzenetére
Creative X-Fi Xtreme Music-nál nem fog jobban szólni egy ilyen kari.A creative akkor is az egyik legjobb hangkari gyártó,csak drivert nem tud a régiekhez.
-
neilyoif
csendes tag
válasz
ricshard444 #7573 üzenetére
Igazából azért lenne rá a szükségem, mert elötte egy SoundMax-os Asus M2N-em volt és nagyon szerettem szép hangzást ki lehetett belőle hozni egy mezei 5.1-el. Viszont ezzel a P5Q-val nem igazán, még EQ sincs a win7-es driverbe és ez idegesitő. Szóval leginkább egy SoundMax külső hangkártyának örülnék, ha van olyan, azt tudom, hogy jól szól, de van egyáltalán ilyen? Vagy valami lehetőség esetleg az EQ előhozására?
Köszi.
-
Gaboren
tag
Sziasztok!
Nemrég beújítottam egy D1-et, egy Edifier HCS 2330-assal használom. (Jó az a zsíroskenyér 2 hétig..
Azt szeretném kérdezni, hogy Nektek van-e valami bevált beállítás zenére, illetve filmnézésre.Arra már rájöttem, hogy nincs az analóg kimenetnél 2.1 a lehetőségeknél, gondolom a "2 Speakers"-re kell állítani.
Előre is köszi a válaszokat!
-
Ernest.
tag
Sziasztok!
Van egy Xonar DX-em, és egy olyan problémám, ha belépek bármilyen játékba, akkor a mikrofon egy borzasztó hangos, kattogó zajt kap, annyira, hogy elnyomja a hangomat, szóval vállalhatatlan. Érdekes módon egybeesik ennek a zajnak a keletkezése és megszűnése a tápegységből kiszűrődő cicergés keletkezésével és megszűnésével, pedig elég minőségi tápom van (Corsair HX520). Ettől függetlenül a többi alkatrész is ilyenkor pörög maxon, szóval szerintem nem egyértelmű, hogy a táp okozza e, mert gondolom, akár a processzor is lehet a ludas. Próbáltam másik slotba áttenni a hangkártyát, de nem oldotta meg. Jelenleg az alaplapi hangkártyát használom a mikrofonra, de nem örülök ennek.. Sajnos most nincs lehetőségem kipróbálni másik gépben, hogy ugyanezt produkálja e... Vélemény?
-
-
neilyoif
csendes tag
Sziasztok!
Többször is kérdezték már sok helyen, de sosem láttam konkrét választ csak ezt is, meg azt is. Szóval az lenne a kérdésem, hogy egy Asus Supreme család valamelyik tagja működne egy P5Q alaplapba?
Köszi. -
Vakegérke
félisten
Üdvözletem a topiclakóknak.
Máshol már feltettem a kérdésem, de itt talán jobb helyen vagyok. Visormail fórumtársunk ezt tanácsolta.
-
Kuruc2
senior tag
Sziasztok!
Olvasgatom sorra, hogy nem ajánljátok a hangkártyát a vga-hoz közel. Nos nekem kezdetek óta szinte egybe van olvadva a vga meg a d1.
Most így alapjáraton 47 fokot mutat a gpu-ra az aida.
Élettartam szempontjából is baj ez most a d1-nek, vagy csak a "zaj" amit írtok. (amit nem esküdnék meg hogy kihallok)(sajna midi a lapom, így nem tudom máshogy rakni őket. Új lap meg további anyagi erőforrásokat zabálna fel, pedig gépre nem akarok egyhamar, elég jól lepaktáltam most.)
-
DEV_NULL
őstag
válasz
antivirtuoz #7568 üzenetére
Nincs annak semmi baja. Te nem hallasz már rendesen a sok zenétől.
-
antivirtuoz
tag
válasz
gyenesmartin #7566 üzenetére
És azt hogyan lehetne kideríteni, hogy esetleg rossz-e a hangkártyám?
-
Már egy D1 is ég és föld hozzá képest, fejhallgatóban is, szóval nem a cuccokkal van a baj.
-
gyenesmartin
őstag
válasz
antivirtuoz #7565 üzenetére
Kérdezd meg a "milyen fejhallgatót vegyek" topikban.
De egyébként az STX-nek sokkal jobbnak kéne lennie. -
antivirtuoz
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Vettem még annak idején egy AIAIAI TMA-1 fejhallgatót. Nagyon tetszik, viszont csak egy régi Creative X-Fi Xtreme Music hangkártyám volt hozzá, úgyhogy nem sokkal később beszereztem egy ASUS Xonar Essence STX hangkártyát, s azt hittem, hogy a különbség megdöbbentő lesz, hiszen nagyon sokat lehet olvasni mindenfelé a neten, hogy milyen fantasztikus is ez a hangkártya. Sajnos azonban nem váltotta be a hozzáfűzött reményeimet, ugyanis szinte semmi különbséget nem hallok, de legalábbis nem érzem azt a "megdöbbentő különbséget". A kérdésem az volna, hogy mi lehet a probléma: A) ettől a fejhallgatótól nem kell sokat várni, B) hibás a hangkártya, C) akkora különbséget nem kellene várnom, vagy valami más? Egy Sennheiser HD558 vagy HD600 vagy ... fejhallgatóval (és az ASUS hangkártyával) éreznék különbséget, lenne értelme egy drágább Sennheiserbe befektetni?
Köszönöm szépen a segítségeteket!antivirtuoz
-
macera2
aktív tag
válasz
gyenesmartin #7562 üzenetére
Kösz az infót. Szóval akkor a Record gomb csak átverés. Most már megnyugodtam.
-
macera2
aktív tag
Üdvözlet mindenkinek!
Adott egy Asus Xonar DG. A PC-n futó internet rádió zenéjét szeretném rögzíteni. A hangkártya beállításainál. a Record/Wawe beállítva. De hová tölti a rögzített anyagot? A manuálba sincs megadva. Egyébként a PC-n XP prof, SP3-al van fönn. Egyáltalán megoldható a feladat a Xonár DG szotverével? -
DarthRoni
tag
Sziasztok, jelenleg egy xonar DS-t használok, de folyamatosan küzdök a kontakt hibával, és gondolkozok a cserén... egy opa2604-es műveleti erősítővel használom, esetleg ha vennék másik hangkártyát, bele tudnám tenni a másikba is? vagy ez csak a DS-hez kompatibilis? nem vagyok szaki a témában :$
-
Khaosz55
addikt
Hali,
had kérdezzem meg mennyi lehet az optikai kábel max hossza. ha hangkártyát cserélek akkor optikai kábel fel kell vinnem a padlásra és le ez minimum 15 méter lenne így.
Létezik 15 méteres optikai kábel hangkártyához? Milyen lesz a minősége és egyáltalán az erősítő fogná-e a jelet?
Koaxon működne tudom de asus kox kimenetes hangkártya elég drága.
-
patex1983
őstag
válasz
umenhoffer92 #7549 üzenetére
Vélemény, tapasztalat van egy pár, mazsolázgathatsz...
-
umenhoffer92
csendes tag
asus xonar d1 kártya érdekel, különös vélemény-tapasztalat róla? genius 5.1-et akarnék rá dugni RCA to Jack átalakítókkal.
-
Oliverda
félisten
Van itt valakinek HDAV1.3 kártyája?
-
fishme
tag
Hello
Vásároltam egy asus xonar dg típusú hangkártyát és optikai kebellel kötöttem össze az erősítőmmel ami egy sony házimozi erősítő és az 5.1 sehogy nem akar megszólalni mi lehet a gond ?? Az erősítő Auto Format Decoding-ra van állítva és amikor a tv-vel ven összekötve akkor megszólal az 5.1
A segítséget előre is köszönöm ! -
dzoli87
aktív tag
válasz
ricshard444 #7542 üzenetére
Akkor szuper,köszi a választ.
-
-
dzoli87
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy buta kérdésem. Van egy ASUS H77-V-s lapom és tervezek most venni egy Xonar DX-et.
Az alaplapom legfelső PCI-E(1X) részébe nem tudom belerakni, mert az Alpenföhn Himalaya kicsit beletakar és a HD7770-em is nagyon közel lenne hozzá. Ugyanakkor a VGA eltakarja az alatta lévő PCI-E(1X)-et is.
A buta kérdés az lenne, hogy a PCI-E(4X)-be, ami Crossfire-nek van a gyártó szerint, oda mehetne-e a Xonar DX?! -
drAmano
csendes tag
válasz
gyenesmartin #7536 üzenetére
Köszönöm a válaszodat, már megcsináltam. Ha lejjebb veszem a hangerőt ugyanúgy áthallatszódik minden csak halkabban(sőt én is halkabb vagyok). Most alaplapi a bement, a xonar DX pedig a kimenet és szerintem ez így jó is lesz. Felvételeken nem vettem észre különösebb minőségi változást(hangban viszont eléggé sokat).
-
drAmano
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehetséges-e az, hogy két hangkártyát használok egyszerre?
Van egy Asus Xonar DX-em és ugye az alaplapi. Szeretném, ha az alaplapira rádughatnám a mikrofont és a diszkrétre pedig a hangfalakat/fülest. Megoldható? Nem igen vagyok megelégedve a Xonar DX mikrofonjával ugyanis normális beállításokon szinte semmit nem vesz fel, ha bekapcsolom az erősítést, a szomszéd fűnyírója úgy áthallatszik mintha mellettem nyírná a füvet.Válaszokat köszönöm!
-
törölt tag
Kipróbáltam a CD lejátszóval, hát ott se volt sok basszus. Kicsit több, de nagyon hiányos. Az erősító akkor miért pumpál mégis annyit? Se Loudness, se bass poti nincs feltekerve. Na mindegy akkor marad az erősítő, nem adom el.
32 Ohmos a fejes papíron, és rámértem és tényleg annyi mind a kettő (40, ebből 6 körül van a mérő saját ellenállása), a közös meg duplája, szóval ez rendbe van. Úgyhogy tényleg nem értem, ráadásul a Hifis topikban azt mondták ez az erősítő se épp adja le a legjobb mélyeket. Szóval ez érdekes, na mindegy sok mindent innentől nem tudok csinálni, mindenesetre érdekes.
Csak szerettem volna eladni, mert benne van egy húszas, meg mert csak fejhallgatónak használom annak meg fogyasztás meg helyfoglalás szempontjából is enyhén túlzás. De ha csak így szól jól akkor marad. Annak nincs értelme, hogy fejest cserélek esetleg hangkarit is, vagy veszek egy fejes erősítőt külön, mert minden pénz ami bejönne az erősítőből oda menne el. Az meg úgy nem buli. -
törölt tag
Nincs jackes telóm. Előlapim se gépen, meg szerintem az se lenne jó, ugyanaz a jel. De van egy Pioneer CDm, abba is van beépített fejes erősítő, kipróbálom.
Még az MSN csipogáson is hallani, hogy nincs mély hangja amúgy...
-
patex1983
őstag
válasz
#90933760 #7527 üzenetére
Érdekes, viszont ha alaplapival is ugyanúgy szól, mély nélkül, akkor lehet, hogy ilyen a fülesed és kész, az erősitőből plusz kakaót kap. Nem tudom igazából, még nem találkoztam ilyen jelenséggel.
Az előlapi aljzat sem fog segíteni, ott is ugyanazt adja ki, mint hátul, ha headphoes-ra van állítva. -
törölt tag
válasz
patex1983 #7526 üzenetére
Ugyanabba. A zöldbe. A 2 channelre volt állítva, de ha átállítom headphonera akkor csak hangosabb lesz kicsivel, semmi más. Ja meg kattan a hangkari ugye. És van ezen belül a három opció, hogy milyen erővel szóljon (magasabb ellenállású fejesek miatt) azt is mindegy hova állítom, mert csak hangosabb lesz kicsivel és annyi.
Ha átdugom alaplapi integráltba ugyanúgy nincs mély hangja. De abba erősítő sincs, az ok. De a hangkariba meg van, kéne mély hangnak lennie.
PCI slotos a kari és nincs rádugva molex, mert nem is lehet rá. Más ötletem nincs. -
törölt tag
Üdv.
Van egy Xonar DG hangkarim. Erre van kötve egy Sony F490 erősítő, meg egy Maxell Retro DJ. Az erősítőt tervezgetem eladni már jó ideje, próbálom a fejest a hangkariba dugva, de annyira rossz hangja van, hogy nem adtam el az erősítőt. De érdekelne, hogy mitől lehet, mert ha kiderülne és javítható akkor eladnám.
Az lenne a bajom, hogy nincs mély hang. Elvileg van a hangkarin fejes erősítő. És működik is. A driverben van 3 opció, az elsőnél ki van kapcsolva a másik kettőnél meg bekapcsolva, erősebben meg gyengébben. Mikor átkapcsolok hallani is ahogy kattan a kártyán a relé, vagy valami. Erősebben is szól, hangosabb. De semmi mély hangja nincs továbbra se. Hiába tekerek oda neki hangerőt akkor is üvölt, de mély hang szinte nulla. EQ-val szenvedtem, de ha csutkára rakom akkor se lesz jobb, alig lesz több. De az erősítővel meg tökéletesen szól. Ki van kapcsolva a loudness és a bass poti is nullán van. De ha letekerem legkisebbre akkor is ezerszer jobban szól az erősítőn át, mint közvetlen a hangkariból. Hol vannak a mély hangok? Ez ilyen vagy valami baja van a karinak?
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Elsősorban azoktól kérnék segítséget akik már próbálták:Adott egy Asus Rampage Extrem 2 alaplap Asus Creative X-FI Supreme FX hangkártyálya.
A kérdésem az lenne hogy ez a hangkártya megy e bármilyen alaplapban amin van PCI-E foglalat vagy csak asus lapokkal megy ? /Mint például az msi Creative X-Fi Xtreme Audio is ment bármilyen lappal/
Köszi. -
tamasgal
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek van olyan külső hangkari aminek van usb és optikai bemenete és ráadásul van benne prologic2 (vagy fejlettebb) dekoder a digitális sztereo hanganyagok sokcsatornássá tételéhez?
Köszönöm szépen
-
DarthRoni
tag
Nagyon Érdekes
nekem is volt hogy véletlen meglöktem aprócskán a gépházat, egyből előjött a probléma, és csak a szerencséden múlik hogy mikor bírod éppen abban a szögben bele passzintani a slotba, hogy érzékelje
De amúgy meg nagyon szépen szól vele a muzsika, szal egyenlőre elviselem ezt a kis idegesítő gyengélkedésétKöszönöm hogy megosztottad tapasztalatod, nem örülök hogy másnak is van ilyen gondja, de megnyugtat hogy nem az enyém rossz, hanem ez amolyan "típushiba" ezek szerint.
-
ZabZib
csendes tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, ugyanis a Xonar DX hangkártyámat nem bírom rávenni, hogy a mikrofon bemeneten bármilyen jelet vegyen. Az internetet feltúrva mindenhol azt a tanácsot találtam, hogy a "front panel" mellől ki kell venni a pipát, és minden megoldódik (itt van videó a megoldásról: http://www.youtube.com/watch?v=uFtNK6iAF2Q) sajna ez nekem nem segített. Nem tudom milyen adatokat adjak meg a rendszerről/beállításokról, szóljatok, és kikeresem! Most az alaplapi hangkártya bemenetére dugom a mikrofonom, és úgy működik, csak zajos. Köszi előre is!
-
-
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az általam kiszemelt Asus Xonar D1 vagy DX kártyák közül melyiket lenne érdemesebb megvennem egy Gigabyte GA-EP45-UD3R alaplapba? Van szabad PCI-E és PCI slotom is, így lényegében az lenne a döntő, hogy zajszigetelés szempontjából hová lenne érdemesebb betenni a kártyát.
Így néz ki az alaplapom, a nagy PCI-E slot foglalt, illetve a benne levő VGA kitakarja az alatta levő slotot is, a többi slot szabad:Előre is köszi a segítséget!
Savage -
Kuruc2
senior tag
A két rendszer elég messze van egymástól szerintem.
Természetesen mindent natúron hagyva is szép a hangzás, de én szeretem ha beleremeg az ágy is ha lőnek játékba, filmbe, zenébe, vagy egyéb mélyhangoknál, effekteknél, dobnál, stb. A közép nem veszik el ezen a rendszeren még softrocknál se, de ha erre jársz megnézheted.Ha valakinek esetleg van még iyen kombója (d1+s550) , légyszi írjon véleményt az erről szóló blogbejegyzésemhez. (milyen beállításokkal használja a karit 5.1-re, eredeti kábeleket használ-e stb. )
-
Shing
őstag
Én nem tudom megérteni, hogy tetszik az. Nálam Asus Xonar D1+Edifier HCS2330Plus mellett:
Soft Rock: Túl sok mély (persze bizonyos zenékhez jó) és túl sok magas. Gyakorlatilag nincs középtartomány, mert úgy fel van tekerve az egekbe.
Rock: megint eltűnik egy tartomány... túl sok magas... de látni is h 120,250 résznél lehúz egy csomót, 1k-tól kezdve pedig felfelé... Semmi értelme.
A virtuális izét nem néztem, gondolom más is 5.1 rendszernél.Az eq-val nem is szabad annyit tekergetni csak finoman nézegesd, hogy hol kéne több/kevesebb és egy kicsit változtass. Ha valami hiányérzeted van hangzás terén próbáld meg lecserélni az interkonnekt kábelt hátha javít.
Egy S550-nél nem hiszem el h egy ilyen erős állítgatásokra van szükség.@DarthRoni: Gyakran olvasni erről a hibáról, nekem is volt egyszer ilyen. Vmit kispórolt az Asus amit nem kellett volna.
-
DarthRoni
tag
Sziasztok! Xonar DS-em van, és néha (2-3 havonta) csinál olyat hogy semmi előjel nélkül megakad a hang, és ha újraindítom utána nem látja a hangkártyát.... ilyenkor mindent megpróbálok, kiszedem, átvizsgálom, visszarakom, semmi.... másik slotba teszem, semmi... aztán gondol egyet és egyszer csak meggyógyul magától (!!!)
Asus alaplapom van(M4A78-AM). Szerintetek ez mitől lehet? mostmár a végére akarok járni mert szörnyen idegesítő
Mitől lehet? -
Shing
őstag
válasz
Hauptmann #7498 üzenetére
Low DPC latency módban nem fog működni a GX mód (EAX szimulálás WinVista,7-re). Ha esetleg használtad... Ja és nem indul el az Audio center windows indítással ezzel is minimalizálva a DPC latency-t.
C-Media Panel módban még nem telepítettem fel, de ott elvileg más funkció is hiányozhat. Olvasgass utána mielőtt feltelepíted. -
Hauptmann
veterán
válasz
ricshard444 #7500 üzenetére
Kíváncsivá tettél, fel is dobom az UNI drivert.
-
ArtOfTrance
tag
Van valaki közöttünk aki zeneszerkesztésre használja a topik kártyái közül valamelyiket? Ha igen mik a tapasztalatok?
Egy Audigy 4 utódját keresem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest