-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozmy
őstag
Szia!
A gépet szines dobozban kaptad vagy ilyen egyszínű zsemle szinű dobozba?
Mert ha szines dobozba kaptad akkor tuti új a cucc,ha zsemle szinű dobozba akkor az szerelöi sorrol jött gép ami azt jelenti,hogy csak a külseje zsír új,a többi hasznélt össze kapart cuccbol.Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
nagyúr
A kollégámnak a fia dolgozott az computer imperium-ban mint szervizes. Erős gyomrú sokat látott fiú, de nem bírta ott sokáig, mondta, hogy valami elképesztő gányolás, mutyizás, tákolás ment ott. Az ügyfeleket folyamatosan palira vették, mesélte, hogy több hirdetési portál is már kizárta őket; és a szokásos: a tulajok és főnökök tolták el a lét a cégtől, miközben meg az alkalmazottak meg nem kapták meg időben a fizetésüket....
Szerintem semmi sem jelent nekik akadályt, ha arról van szó, hogy még 2 Forintot pluszban le tudjanak húzni valakiről.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
etern
tag
Nekem ugyan ilyen volt a bill. amikor még HP-m volt akkor még én sem hallottam a radiumról... Szóval onnan lett. Első notiban lötyögött a touchpad, akkor 2 napon belül kicserélték a gépet, aztán jött a kék halál... HP szervízben volt vagy 2 szer a gép, de még mindíg rossz volt. (ekkor már alaplap és procit is cseréltek). Aztán kiderült hogy a ram a rossz, csak azt valószínű nem nézte a hp mert nem saját. Viszont az üzletben egyből cserélték a ramokat szó nélkül. Szóval sok sikert, de szerintem nem lesz gond a visszavéttel, ha még időben vagy
-
nagyúr
A hivatalos magyar forgalmazótól származó gépekben a 2 rejtett(te nem férsz hozzá könnyen)helyen vannak a ram modulok.A másik 2 hely szabad és abba könnyen tehetsz 2x4 vagy 2x8 GB-os modulokat.
Tuti lenne Shkiz0,akitől érdemes venni,de sajna befejezi ezt a tevékenységét,már csak a garanciás problémákkal fog még foglalkozni.Nekem ezt írta,azért egy PM-et dobj neki,biztos segít amiben csak tud.
-
ikaru
csendes tag
Hát elvileg visszavihetem a Digiprime-ba, mert amikor megvettem, azt mondták, h ha baj van, vigyem vissza hozzájuk, és segítenek intézni a dolgot.
Ami az F8 illeti, nem lehetséges, mert ahogy írtam, nem reagál billentyűzet, ill. ugyanazen ok miatt nem működik a recovery se. Ezeket mind-mind próbáltuk, már a munkahelyemen is.
Amúgy szerintem se mennék sokra a garival ebben az esetben, sőt még rá is fizetnék, mert nem garis esetek eseten nekem kellene kifizetni a diagnosztizálási, ill. a visszaszállítási költségeket is .
Csak kíváncsi vagyok, h valaki látott-e már ilyesmi jelenséget, mert én és isemrőseim között még senki se.
Azért köszi a tippeket.
-
vis.p
aktív tag
Nem akarok okoskodni, de uefi-nél 100% hogy a gyártó logója látható minden egyes laptopnál. Ez is benne van a biosban, mint oem logo. Egy pálda: A jx-et 2db 750gb-os vinyóval vettem, mind a kettőt kukáztam, és ssd + 1T tettem a helyére.
Az ROG logo még is ott volt. A mostani gépemnél szintúgy. -
vis.p
aktív tag
Én a Windows indulás előtti logo-ról beszélek, nem pedig a boot előtti logo-ról. Uefi-ben nem a windows logo látható, hanem a laptop gyártó saját logo-ja. Video.
Ez minden gépnél így van, az előző gépemnél is így volt, pedig free dos-al vettem.
Ha nem hiszel nekem holnap legyalulom az egész vinyót és felrakom újra a win-t, akkor is így fog kinézni.... -
kozmy
őstag
Ha meg változtatod akkor mitől lesz könnyebb az életed? Vagy gyorsabb lesz a géped vagy extra funkciókat tudsz elérni az OP rendszeren belül? Max testre szabod és úgy fog ki nézni ahogy te akarod.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
nagyúr
Érdekes, nekem a JH csont ugyanez; csupán annyi a különbség, hogy az egérpad körüli mélyedés nekem le van eloxálva teljesen feketére a JZ-n pedig fém színű az éle, mint a bekapcsoló gomb körül a JH-n.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Gausz
aktív tag
Mint írtam, a probléma fennállt a Boot menüböl való indításkor is, hiába választottam ki kétféleképpen az SSD-t. A partíció típusa (MBR vs GPT) volt a ludas.
Ennyire azért nem vagyok kezdö, hogy egy boot sorrendet ne tudjak beállítani.
Tehát, az SSD-t MBR-en hagytam, ahogy az Acronis sugallta a HDD-röl az MBR and Track 0 bejegyzéssel, az volt a hiba.
Utólag visszanézve már mások is leírták ezt, csak nem a partíció típusára kerestem rá a topikban, hanem a kapott hibaüzenetre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P17 Szép Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i5-10400H 32/1TB QUADRO T1000 4GB
- MacBook Pro 14" M1 Pro chip 10 magos CPU-val, 1TB SSD 2021 novemberi
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 144Hz
- MacBook Pro 13" 2015/i5/8Gb/256+256
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest