Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen videókártyát?
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Pár észrevételt leírnék, driverek amik nálam nem működtek normálisan vagy gondjaim voltak vele, így nem is ajánlom másnak se hogy feltegye:
1. ASMEDIA ASM 106x SATA driver 1.3.8.000 verzió és amik utána jöttek ki [link]
2. INTEL network adapter driver 18.2 és 18.3 verziók nem tökéletesek. A 17.4 verziójú driver viszont tökéletes! [link]
3. AMD Chipset Driver V8.973 és V8.981 nem jó.
Az előtte való verzió viszont jó: AMD Chipset Driver V3.0.820.0&3.0.825.0 &3.0.829.0. [link]Ezek a problémák mindig disk műveleteknél jöttek elő. Ilyen program aminél viszont halmozottan jelentkeztek ezek a problémák az utorrent volt. ha nagy állományt szedtem le akkor kifagyott lemez túlterheltséggel. vagy ha másik meghajtót akartam beadni neki akkor sokáig várakozott a lemezre mintha energiatakarékosság miatt a rendszer kikapcsolta volna az adott meghajtót! Nálam ez alapból ki van kapcsolva! Az intel drivernél meg nem tudott kapcsolódni normálisan a szerverekhez, folyamatosan a kis sárga háromszög figyelt a jobb sarokban a programnál.
Ahogy ezeket a drivereket lecseréltem az előzőekre visszaállt a normális működés, azóta nem tapasztaltam ezeket a hibákat.
Ezeket csak azért írom le, hogy másnak ne szúrja el a hétvégéjét a windows újra installálása ezekkel a programokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest