- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ma.ci23
tag
Üdv!
Tudnátok segíteni abban hogy a tápon csak 8pin-es ESP van és hogyan tudnák csinálni még egy 4pin-st is?
A lap amúgy Formula-Z. -
szente80
aktív tag
Biosban AI Overlock tuner D.O.C.P-re
Majd DRAM OC Profilban kikeresed a ramod gyárilag meg csinált profilját ami beállítja magától az órajelet,feszültséget és időzítést is. -
apaka1956
csendes tag
Sziasztok! Kérném ha valaki tudja hogy hogy állítsam be(Kingstone HyperX Beast (T3) - 8GB Kit* (2x4GB) - DDR3 2400MHz CL11 DIMM-t mert csak 1600hz megy, az felett már nem indul, szeretném 2133hz-re állítani 1.65V ra van állítva. Vagy ez nem kompatibilis az ASUS CORSSHAIR V FORMULA LAPPAL?Vagy akkor milyet rakjak bele? Előre is köszi!!
-
apaka1956
csendes tag
Sziasztok! A problémám úgy néz kí, hogy meg oldódott már a 3- vinyot próbáltam a gépen ,de az új vinyo egy 1tb WG tipusu volt de ö sem működött.Már arra gondoltam ,hogy az alaplap a rossz megint. Több gépben ki próbáltuk az új vinyót ott sem működött.Mire valaki meg elmlitete hogy a boltban az eladó hölgy leejtette,a sarkán látszott a benyomódás irány vissza a bolt csere és most egy másik van helyette -és teszi a dolgát
-
Gnagy87
csendes tag
válasz
sz.ricsi94 #91 üzenetére
Nincs mit.
Igazából nincs nagy különbség, pénztárca függő. A Formula-Z az újabb kiadás (drágább). Támogatja a DDR3 2400(O.C.), Win 8 támogatás és fast boot, audio: SupremeFX III van rajta.
Ha részletesen akarod átnézni a különbségeket jobban jársz ha felmész az Asus oldalára [link] és hozzáadod összehasonlító listához a két alaplapot. Látni fogod az eltéréseket. Nyilvánvalóan mindig az újabb az jobb és drágább is. -
Gnagy87
csendes tag
Ha bizonytalan vagy akkor itt van egy asus power supply kalkulátor: [link]
-
Gnagy87
csendes tag
válasz
sz.ricsi94 #88 üzenetére
Szia!
Tökéletesen elég 550 Watt. A gyár minimum 600 Watt tápot javasol, mivel feltételezi aki ilyent vesz az egy HD7970 vagy GTX680 videó kártyát rak bele, netalán kettőt belőle.
Üdv.
-
sz.ricsi94
csendes tag
Sziasztok!
Készülök én is 1ilyen deszkát venni, fx 8320 vagy 8350es procival.
Jelenleg egy AeroCool VP-550es tápom van szerintetek cseréjem le vagy jó lesz ? -
apaka1956
csendes tag
Sziasztok! Kérnék segítséget!!! Asus crosshair lap csere volt ,Nem indult a 8150-s buldozerrel akkor bele raktunk egy másik procit amivel frisítetük a biost utána vissza csere és elindult a gép.Ez egyszer szuper!! Most jött a másik probléma a második vinyotól belassul a gép kb 10 perc mire belép ,de közbe elvégezi a vinyo tesztelést ami 49%-s tehát szar a vinyo . Az elsö az egy 120 SSD na ezzel belép 10 sec alatt .A régi alaplapom asrock fx 990-s volt ott ezek a gondok nem voltak simán müködött.És most tanácstalan vagyok de beleraktam egy másik 160gb -s vinyot annál is ezt csinálja mindegyik satás.Előre is köszönön ha tud valaki okosságot. ÜDV : wéber jános
-
szente80
aktív tag
-
szente80
aktív tag
Sziasztok.Nekem olyan gondom van hogy a Win8 feltelepítésével az alaplap biosát is frissítettem a win8 driver 1703 verzióra.16GB memória van a gépben és olyat csinál hogy be indítom 8Gb ismer fel,resetelek bemegyek biosba ott mind a négy Dimben 4GB memóriát lát,F10 enter újraindul és 16GB memória meg van.Következő indításnál megint csak 8-at lát,eljátszom vele megint a be a biosba F10 és megint jó.És ez így tovább.Valaki tapasztalt ilyet?
-
szente80
aktív tag
válasz
szundika82 #79 üzenetére
Szép ramok
D.O.C.P pont alatt nincs a ramnak saját profilja amire kattintani tudsz?Ami beállítja az időzítést és feszültséget is egyben.Ennek a ramnak ha jól olvastam utána kettőnek is lennie kell,
2400 MHz-es órajel CL11-13-13-32 időzítések mellett, amihez 1,65 voltos feszültségre van szükség.A második számú profil 2133 MHz-ről és CL11-13-13-30 időzítésről szól. -
szente80
aktív tag
Nekem sima Formula van és már csak azt nem értem akkor hogy miért ad lehetőséget a 2400mhz beállítására a biosban ha csak 2133-ig kezeli a ramot
-
szente80
aktív tag
válasz
szundika82 #76 üzenetére
Kicsit vissza olvasva (#48) a Formula-Z támogatja a memóriákat 2400mhz-ig,a sima Formula pedig 2133-ig kezeli
-
szente80
aktív tag
válasz
morfeusz1 #72 üzenetére
Biosban is be tudod állítani,de a legegyszerűbb ha fel telepíted az alaplaphoz kapott lemezről az Asus Ai Suite programot ami nagyon sok más dologhoz is hasznos.
Azon belül majd Tools,Fan Expert,és ott már eligazodsz
Setting-nél rámész az Userre és szépen tudod huzigálni a diagramot venti fordulat % ban / CPU melegedés függvényében -
szente80
aktív tag
válasz
szundika82 #71 üzenetére
Milyen memóriákról van szó?
-
morfeusz1
csendes tag
Sziasztok !!
Segitséget kérnék töletek,hogyan kell ezen az alaplapon beállitania proceszor hütő fordulatát mert egy Thermaltake frió OCK hütővel rendelkezem de állandóan 1300rpm en forgatja vagy a maxon 2100rpm en,azt szeretném ha automatikusan szabályozná a régi lapom Gigabyte ga ma 770t-ud3 as szabályozta a terhelés hömérséklet fügvényében.Ezen az Asus crosshair v formulán nem igazodok ki, segitségeteket elöre is köszönöm -
szente80
aktív tag
Töltsd le a neked kellő bios fájlt.
Utána első lehetőség Biosból:
Tool fül > Asus Ez Flash 2> megadod neki a mentett fájl helyét és csinálja isVagy Windows alol:
Felrakod a laphoz kapott lemezről az Asus Al Suite programot azon belül Update fül majd Asus Update,Update bios from fájl,meg adod neki a fájl helyét és next.
Én mindig windows alól szoktam csinálni.Ennél olyan 60%-nál majd meg áll a frissítés egy jó fél percre,nem kell meg ijedni. -
szente80
aktív tag
válasz
szundika82 #68 üzenetére
Biosban Extreme Tweaker fül, Ai Overlock Tuner D.O.C.P -re , memory freq. 2400mhz ha tudja a ram
-
szundika82
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban hogyan tudnám beállítani h a memória 2400MHZ-n menjenek?
-
TXT
őstag
Hogyan kell uj BIOS-t feltenni ehhez a laphoz? Ratennem a legujabbat mielott ujratelepitem a rendszert, de sosem csinaltam es nem akarom kikukazni a lapot, ezert kerem a segitsegeteket.
-
Gnagy87
csendes tag
Na nagy nehezen összejött.
De most nincs internetem, ha valaki elmondaná, hogy varázsolt rá internetet azt megköszönném.
Driverek elakadnak, azt írják, hogy eszköz nem találhatóTovábbi szép napot.
-
Gnagy87
csendes tag
Sziasztok!
Én is megvettem ezt az alaplapot, de már nagyon megbántam. Egyszerűen nem bootol be. A BIOS-ig sem jutok el. A VGA, memória és a táp jó - a régi gépem tökéletesen működik velük. A Thermaltake 850 Wattos tápnak szerintem elégnek kell lenni. A CPU-t nem tudom kipróbálni a régi alaplapom nem támogatja a 8 magos CPU-t. A CPU kompatibilis listában szerepel, igaz, hogy ez a BIOS verzió ami rajta lehet még nem támogatja. De legalább a BIOS-ig eljutnák.
Ha valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a gond azt nagyon megköszönném.Üdv. mindenkinek és további szép napot
-
Toby888
senior tag
szerintetek ebben hogy teljesítene az FX-8350 ??
-
Sz.Miki
őstag
Crosshair V formulánál, hogy kell beállítani, hogy 1866-on menjenek a memóriák? Hiába tudja a ram, biosban maximum 1600Mhz-t tudok választani.
Tervezem FX processor beszerzését, de létezik, hogy a Phenom 2 miatt nem engedi a lap a nagyobb órajelet? -
hcpety
tag
Nekem Formula-m van és 4x4GB Corsair Vengeance 1866Mhz ramok vannak benne. Kezeli szépen. A különbség 1-2 csatlakozó darabszámában van illetve a Z már a 2400Mhz ramokat is kezeli a sima Formula 2133Mhz-et tud. Ja és a Z windows 8 ready, ami annyit tesz, hogy ha win8-at teszel rá, és bekapcsolod a fast boot-ot, akkor a gép bekapcsolása után baromi gyorsan bejön a windows, illetve már van rá hivatalos win8 driver. Van vevő a sima Formula-ra, így holnap rendelem a Z-t, szóval pár nap múlva meg tudom osztani a tapasztalataimat, ha érdekel.
-
TXT
őstag
Van érdemi különbség a Formula & Formula-Z között, ha tuningolásról lenne szó?
Illetve kezeli mindkét lap megfelelően a 4x4GB ramokat?Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat!
-
Adler
aktív tag
Megjelent az új verziója az alaplapnak:
Crosshair V Formula-Z [link]
WINDOWS 8 Ready
Újítások az előző verzióhoz képest:
Multi-GPU Support
Supports NVIDIA® Quad-GPU SLI™ Technology
Supports NVIDIA® 3-Way SLI™ Technology
Supports AMD 3-Way CrossFireX™ TechnologyExpansion Slots
3 x PCIe 2.0 x16 (dual x16 or x16/x8/x8)
1 x PCIe 2.0 x16 (x4 mode)
1 x PCIe 2.0 x1
1 x PCIStorage
ASMedia® ASM1061 controller :
2 x SATA 6Gb/s port(s), red
2 x eSATA 6Gb/s port(s), redAudio
Audio Feature :
- SupremeFX Shielding™ Technology
- 1500 uF Audio Power Capacitor
- Gold-plated jacks
- Blu-ray audio layer Content Protection
- DTS Ultra PC II
- DTS Connect
- Optical S/PDIF out port(s) at back panelOverclocking Features
Extreme Engine Digi+ II :
- 8 + 2 phase power design
- 2 -phase Memory power designSpecial Features
ASUS Power Design :
- ASUS EPU
TurboV
Core Unlocker
ASUS Exclusive Features :
- AI Suite II
- Ai Charger+
- USB 3.0 Boost
- Disk Unlocker
ASUS Quiet Thermal Solution :
- ASUS Fan Xpert
ASUS EZ DIY :
- ASUS O.C. Profile
- ASUS CrashFree BIOS 3
- ASUS EZ Flash 2
- ASUS MyLogo 3
ASUS Q-Design :
- ASUS Q-Shield
- ASUS Q-Code
- ASUS Q-LED (CPU, DRAM, VGA, Boot Device LED)
- ASUS Q-Slot
- ASUS Q-DIMM
- ASUS Q-ConnectorBack I/O Ports
2 x eSATA 6Gb/s
1 x ROG Connect On/ Off switch(es)Internal I/O Ports
8 x SATA 6Gb/s connector(s)
1 x DirectKey Button(s)
1 x DRCT header(s)BIOS
64Mb Flash ROM, UEFI BIOS, PnP, DMI2.0, WfM2.0, SM BIOS 2.5, ACPI2.0a, Multi-Language BIOS -
toyone
őstag
Akkor nem fontos frissíteni ha minden működik, felismerte a procidat stb.
De ha mégiscsak, kell egy Pendrive-ra kicsomagolod a legfrissebb bios-t majd a tools menüben belépsz az EZ Flash nevű részbe. Ott már egyértelmű lesz.
Mindezt természetesen teljesen tuningmentes rendszeren és ne a várható áramszünet előtt fél perccel tedd meg.A többi programból meg általában mindenhol jobb a frissebb. ( én személy szerint semmit sem szoktam felrakni az alaplapokhoz, max a gyári tuning programot)
-
TXT
őstag
-
TXT
őstag
Beszerelés előtt áll egy vadi új Crosshair V Formula. (FX-8120 mellé)
Mi lenne az, amit frissíteni kell rajta a gyárihoz képest? -
Garsza
veterán
Helló! Olyan ügyben szeretnék segítséget kérni hogy van nekem egy Asus Crosshiar V Formula lapom. És szeretnék raid0 át létre hozni két SSD ből és fel rakni rá a windows 7 x64 et. A raid kötetet létre is hozom a bioszban de ha elindítom a win telepítőt eljutok odáig hogy kiválasszam a meghajtót hová telepítse a windowst akkor nem mutat egy meghajtót sem beteszem a gyári CD az alaplapét telepítem róla az AMD Raid drivert de utánna sem látja a meghajtókat mi lehet a gond?
-
tarczali
tag
Nagyon jo kis lap, az uj biosokkal a stabilitasa is javult, csak ajánlani tudom!
-
sg22
senior tag
ne felejtsétek el letölteni az asus honlapjáról az sg x-fi drivert. én most szedtem le, 1 hétig sima realtek driver volt fent az alaplapi cdről. ég és föld a külömbség
-
-
Lukipapa
csendes tag
Pontosítok:
Olyant szeretnék ami folyamatosan az asztalon lehet, és személyre lehet szabni.(CPU Hz, hőmérsékletek,ventik) Az AI Suite II-nel ilyesmit nem találtam. ?Az AIDA nál mindez megvan, tökéletes lenne. Amióta nem fut, azóta nincs hibajelzés az AI Suite II-nél.
Köszönöm segítségedet!ui.: az AIDA -t ha igaz magyar emberke csinálja, lehet kellene neki írni?
-
Lukipapa
csendes tag
Üdv!
bios egyelőre még a 7-es van, de már ugye létezik 10-es, előbb-utóbb felkerül.
a rendszer működik, win7 64, nem fagy.
azt vettem még észre és ez a nagyon fura, hogy amikor fut az AIDA64 2.0 akkor csinálja.
nem lehet, hogy az AIDA kavar valamit akkor be?
Aida-ra azért lenne szükségem hogy az asztalon láthassam a gép adatait, cpu frek,hőm.,ventik stb.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
Lukipapa
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a fent szereplő alaplappal kapcsolatban.
Az imént kötöttem be a 2. 4 pin -est is és még mindig jönnek elő áramingadozási problémák.
Hol a DRAM, hol a NB voltage esik le,akár 0 -ra, az AI SUITE II szerint. (1,1xx V helyett 0,1xx V)
Mi lehet ennek az oka?Phenom II X4 980 BE, Corsair TX850v2, Asus Crosshair Formula V, 2x4GB Kingston DDR3 1600MHZ RAM, Asus 6850 1GB DDR5
C&C bekapcsolva.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
E770
aktív tag
használ valaki opt ventiket?
nálam mintha a 2. és a 3. fordulatszám nem mindig jelenik meg - már elkezdtem tesztelni, de eddig nem szignifikáns a hiba, mintha kontakthiba lenne -
E770
aktív tag
Használ valaki hőérzékelőket az alaplapra kötve?
Milyen ellenállás-hőmérőt lehet csatlakoztatni a lapra?
(sehol nem találtam infót erről)
van otthon jónéhány Scythe Thermo Sensor kábel, hogy lehet megtudni, hogy kompatibilis?
azon kívül, hogy rákötöm és megsaccolom, hogy jól mér-e? -
Adler
aktív tag
A régi alaplapomnál semmi ilyen problémám nem volt: ASUS Crosshair III Formula. Mivel ez nagyon bevált azért vettem meg az V-öst. de már nagyon kezdem megbánni!
Először memóriára gondoltam, de ott már mindent végig zongoráztam: alap beállításon is volt, de volt úgy is ahogyan a memóriát kell beállítani. már volt kétszer BIOS frissítés is.
-
Adler
aktív tag
Elegem van ebbőr a szar alaplapból!!!! Lassan két hónap folytonos fagyás van nála amióta megvettem!!!!!
Senkinek nem ajánlom!
-
E770
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este indult a próbaüzem alaplapcsere után, le a kalappal a lap előtt, tényleg minden elismerésem!
Már szereléskor is öröm volt válogatni a venti csatlakozások között, s már csak 2 szabad hely maradt. Nagyon szépen be lehet állítani rajta a szellőzést, bár még plusz hőmérséklet érzékelőket nem szereztem be. Lehet, hogy a sok koncert maradandó hatással volt a hallásomra, de most úgy indul és úgy áll le a gép, hogy nyitott háznál csak a vincsit lehet hallani (csak léghűtés, össz 7 venti)
Sajnálom is bezárni majd a házat, mert olyan szépen lehet a led-eken látni éppen mit mennyire hajt túl, ha automatán van.
Két macerás negatívumot tudok csak mondani róla, a RAMok és az első PCIe túl közel van a foglalathoz, így proci venti szerelés előtt kell a RAMok felét berakni,
valamint a videokártyától már nem fér el alulra a proci hűtőre (Ninja 3) a venti, de most még oldalról is elég, aztán ha nem, akkor arrébb rakom a video kártyát, mert most csak egy van benne.A hangkártyát azt nem használom, mert van videokártyám
A szoftveres, driveres rész még csak most jön.
-
Adler
aktív tag
Valaki el tudná nekem mondani, hogy hogyan kell frissíteni az intel háló kártyát? mert amit letöltöttem (ASUS honlapról) a legújabbat azt nem engedi. Ha ami eddig volt azt eltávolítom és úgy próbálom akkor semmilyen driver-t nem lehet felrakni mivel mindig valamilyen intel proset hiányra vagy mire hivatkozik és nem upgrade-elhető!
Ha minden intel ilyen akkor ez a világ legszarabb hálókártyája és soha többé nem veszek amiben ilyen van!!!
Realtek-kel semmi ilyen problémám soha nem volt!!! Lehet, hogy emiatt inkább a SABERTOOTH 990FX-et kellett volna, hogy vegyem.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Crossfit007
senior tag
Nah akkor nem csalódtam az ASUS-ban.
Néztem youtube-on is videót az UEFI-ről, és nagyon ütősre megcsinálták a srácok.
Láttam VRM-nél van Ultra High Mode, Extreme Mode, valami félelmetesen sok beállítást láttam benne.
Lehetséges, hogy az a lap még ennél is jobban meg tudja hajtani a procimat azonos feszt adva neki? Pl. ebben megy a 4.1 1.425V-on, lehetséges abban menne 4.2 is ugyanezen feszen? -
Adler
aktív tag
válasz
Crossfit007 #10 üzenetére
Nagyon jó választás különben.
Az alaplapon 3 db PCIex csatoló felület van, ami 16x-os! Az elsőbe (ami a proci felé esik) kell raknod a kártyát ami tökéletesen fog benne működni. Ha netalántán kettő vga-t használsz akkor is 16x-os a csatoló felület.
Amire sokan panaszkodnak hogy a start gombot nem tudja nyomkodni, ha oda vga-t tesz be ezzel nem kell foglalkozni, mivel az csak 4x-es a csatlakozó. Meg zárt házon keresztül ne ezt a gombot nyomkodja, hanem mást!
Ezeket onnan tudom mert használom a lapot.
-
Crossfit007
senior tag
Én is szeretnék ilyen lapot, mivel a mostani ( Gigabyte GA-990FXA-UD5 ) lapom microlagot produkál a játékokban, eddig már minden át lett cserélve, kivéve az alaplapot. És amennyiben a lap a hibás, váltanék inkább ASUS-ra.
Viszont olyat hallottam erről, hogy csak 1db PCI-E 16x foglalat van, és oda se lehet berakni a VGA-t a szar lenti gombok miatt...
Nektek mik a tapasztaltak ezzel kapcsolatban??
Mert jó lenne, ha beleférne nekem a PCI-E x16 foglalatba [Ez].Előre is köszi!
-
OutsideR
aktív tag
Köszi a választ, biztatóan hangzik, már egy kicsit kiakasztott az audigy2. Szépen szól amikor működik rendesen, de sokszor elkezd zörögni meg ilyenek. Pl a mikrofon 10 alkalomból 2x tui szar, Hülye creative driver nem tudja lekezelni hogy 4 giga ram va a gépben.
A TVtuner nekem is néha fagyasztja a gépet, bár ez egy régi ASUS TV FM Card M2N32-SLI deszkában.
Leadtam a rendelésem az alaplapra meg némi ramra, remélem még a héten megjön.Edit:
Ez amúgy rendesen Creative X-Fi chip vgy valami sima alaplapi gagyichip és csak szoftveresen van úgymond tuningolva?
-
Adler
aktív tag
Szeptember 30-án vettem meg alaplapot. Nagyon jó a lap, pörög mint állat.
Az integrált hangkártya szerintem nagyon tökéletes. Szépen szól! Én is az Audigy2 hangkártyámat cseréltem le erre az integrált X-Fi-re, és nem bántam be.
Egyet viszont nem szeret a lap az új chipsettel a Leadtek Winfast PxDRV3200-as PCIex 1x csatolóval tv tuner kártyát. Win 7 Ultimate 64bites+Office prof. 2010 64 bit tuti fagyás.
-
OutsideR
aktív tag
Nem nagyon pörög a topic
Az integrált X-Fi® Xtreme Fidelity™ hangkeltőről mi a véleményetek Mert ugye nem creative hangchip van a deszkán. De nem is a Xonar hangchip. Mik a tapasztalatok? hogy szól a cucc? Jelenleg egy Audigy2-vel szenvedek Win7 alatt, amit alaplap csere után az integrálttal szeretnék kiváltani. -
r9550
senior tag
beruháztam egyre most megyek majd érte a postára kíváncsi vagyok rá bár sokan mondják m5a97 pronáll nagyon sok az instabilitás meg 990-es chipseteknél sok a fagyás kíváncsi leszek mit muzsikáll
-
Adler
aktív tag
A topik a méltán híres Crosshair formula alaplap legújabb verziójáról szól. A boltokban már kapható.
Hivatalos oldal: [link]
Specifications
CPU
AMD AM3+ FX™/Phenom™ II/Athlon™ II/Sempron™ 100 Series Processors
Supports AM3+ 32 nm CPU
Supports CPU up to 8 cores
Supports CPU up to 140 W
AMD Cool 'n' Quiet™ TechnologyChipset
AMD 990FX/SB950Memory
4 x DIMM, Max. 32GB, DDR3 2133(O.C.)/2000(O.C.)/1800(O.C.)/1600/1333/1066 Hz ECC, Non-ECC, Un-buffered Memory
Dual Channel Memory ArchitectureMulti-GPU Support
Supports NVIDIA® 3-Way SLI™ Technology
Supports AMD 3-Way CrossFireX™ TechnologyExpansion Slots
3 x PCIe 2.0 x16 (dual x16 or x16, x8, x8)
1 x PCIe 2.0 x16 (x4 mode)
1 x PCIe 2.0 x1
1 x PCIStorage
AMD SB950 controller :
6 x SATA 6Gb/s port(s), red
Support Raid 0, 1, 5, 10
ASMedia® ASM1061 controller :
1 x SATA 6Gb/s port(s), red
1 x eSATA 6Gb/s port(s), redLAN
Intel®, 1 x Gigabit LAN ControllerAudio
SupremeFX X-Fi 2 built-in 8-Channel High Definition Audio CODEC
- Supports : Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-retaskingAudio Feature :
- X-Fi® Xtreme Fidelity™
- EAX® Advanced™ HD 5.0
- THX® TruStudio PRO™
- Creative ALchemy
- Blu-ray audio layer Content Protection
- Optical S/PDIF out port(s) at back panelUSB Ports
ASMedia® USB 3.0 controller :
6 x USB 3.0 port(s) (4 at back panel, blue, 2 at mid-board)
AMD SB950 controller :
12 x USB 2.0 port(s) (8 at back panel, black+white, 4 at mid-board)Overclocking Features ROG Connect:
- RC Diagram
- RC Remote
- RC Poster
- GPU TweakIt
Extreme Engine Digi+ :
- 8 + 2 phase power designBIOS
32Mb Flash ROM, UEFI BIOS, PnP, DMI2.0, WfM2.0, SM BIOS 2.5, ACPI2.0a, Multi-Language BIOSUEFI BIOS features :
- ROG BIOS Print
- GPU.DIMM PostBack I/O Ports
1 x PS/2 keyboard/mouse combo port(s)
1 x eSATA 6Gb/s
1 x LAN (RJ45) port(s)
4 x USB 3.0
8 x USB 2.0 (white port can be switched to ROG Connect)
1 x Optical S/PDIF out
6 x Audio jack(s)
1 x Clear CMOS button(s)Internal I/O Ports
1 x USB 3.0 connector(s) support(s) additional 2 USB 3.0 port(s)
2 x USB 2.0 connector(s) support(s) additional 4 USB 2.0 port(s)
7 x SATA 6Gb/s connector(s)
2 x CPU Fan connector(s)
3 x Chassis Fan connector(s)
3 x Optional Fan connector(s)
1 x S/PDIF out header(s)
1 x 24-pin EATX Power connector(s)
1 x 8-pin ATX 12V Power connector(s)
1 x 4-pin ATX 12V Power connector(s)
1 x Front panel audio connector(s) (AAFP)
1 x System panel(s)
8 x ProbeIt Measurement Points
3 x Thermal sensor connector(s)
1 x En/Dis-able Clr CMOS header(s)
1 x EZ Plug connector(s) (4-pin Molex power connector)
1 x Power-on button(s)
1 x Reset button(s)
1 x CPU Level Up button(s)
1 x ROG Connect switch(es)
1 x Go Button(s)Ami a dobozban van:
User's manual
I/O Shield
6 x SATA 6Gb/s cable(s)
1 x 3-Way SLI bridge(s)
1 x SLI bridge(s)
1 x CrossFire cable(s)
1 x Q-connector(s) (2 in 1)
1 x ROG Connect cable(s)
1 x Cable ties pack(s)
1 x ROG theme label(s)
1 x 12 in 1 ROG Cable Label(s)Manageability:
WOL by PME, WOR by PME, PXESupport Disc:
Drivers
Sound Blaster® X-Fi 2 Utility
Kaspersky® Anti-Virus
DAEMON Tools Pro Standard
ROG CPU-Z
ASUS UtilitiesForm Factor:
ATX Form Factor
12 inch x 9.6 inch ( 30.5 cm x 24.4 cm )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest