- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klarsa
tag
válasz
Day 'n' Nite #91 üzenetére
Már beszéltem a ASUS-al és azt mondták nem tudnak új kódot adni!
Ezt a választ kaptam: "Windows 7 esetében a szoftver ilyen korlátozásokkal elérhető, kódot nem tudunk küldeni azzal nem rendelkezünk. A korlát elérése után nem tudunk biztosítani újraaktiválást a szoftverhez, mivel ezekre a plusz szoftverekre nincs garancia és támogatás."
Utánna próbálkoztam a Creative Labs-nál és ott viszont visszaküldenek az ASUS-hoz
Idézem:
"I understand that your sound card came pre-installed in your computer.Please be advised that these soundcards are often customized for PC manufacturers and system integrators. These manufacturers are your primary contact for support pertaining to hardware, drivers and other technical and warranty issues.
Please contact Asus for as they are your primary contact for technical support for hardware, drivers and other technical issues.
If you still require assistance, please reply to this email and include any previous correspondence to ensure a quick response.
Thank you."
Szóval erről ennyit! Már amikor majdnem teljesen feladtam valahogy sikerült elérnem, hogy a sokadik kisérletezésre valahogy aktiválódtak azok a funkciók a driverben amit csak a kódom beírása után használhattam! Kód nélkül korlátozott a proram (7 opció helyett csak 2 elérhető)
Minden Asus Crosshair III Formula tulajnak üzenem, hogy a hangkártya illesztőjét minnél kevesebbszer installálja mert van egy korlát hogy mennyiszer lehet használni az aktiváló kódot!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest