Legfrissebb anyagok
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Androidos tablet topic
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terkk
tag
Üdv
Van egy asus commando alaplapom, egy intel dual core 2,8 proci volt benne 2x 1gb 800mhz kingmax ramokkal semmi gond hibátlanul ment, kicseréltem a processort intel duo core E8400 3ghz- ra és ugyan azokkal a ramokkal a 2db 1gb-os kingmax al nem indul!
a hátsó led szerint: DET DRAM, kipróbáltam 1 rammal úgy elindul, mit kell tennem hogy 2 rammal elinduljon? A ram nem rossz próbálgattam a foglalat sem. a BIOS-t is ma frissítettem a legújabbra de semmi.. 1 RAM al indul csak. Kezdő vagyok ehez a laphoz, aki ért hozzá kérem segítsen mit kell állítanom a BIOS-ba!
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple MacBook
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- BMW topik
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a hátsó led szerint: DET DRAM, kipróbáltam 1 rammal úgy elindul, mit kell tennem hogy 2 rammal elinduljon? A ram nem rossz próbálgattam a foglalat sem. a BIOS-t is ma frissítettem a legújabbra de semmi.. 1 RAM al indul csak. Kezdő vagyok ehez a laphoz, aki ért hozzá kérem segítsen mit kell állítanom a BIOS-ba!