- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
anulu
félisten
Szerintem megéri. Főleg, ha ezt a nagy valag Xtrát ki is tudod használni... Értsd: minimum Radeon 9500 (8x AGP), 400-as DDR-RAM, 1-2 IEEE 1394-es eszköz, USB nyomtató, scanner, miegyéb. Ha nem használod ki, akkor szvsz tök elég egy A7V333! :D:D:D
És ahogy láttam néhány helyen, a 9700 PRO Radeon sem használja ki a 8x AGP-t, úgyhogy full felesleges! -
anulu
félisten
Nekem 2 hét kellett, hogy eldöntsem, hogy stabil-e az A7V333-am... Közben sem volt vele gond. :DDD De sajnos elég sok cumót raktam össze már ahhoz, hogy tudjam, hgoy még 1 hét is nagyon kevés. Mondjuk az alatt a 2 hét alatt max DVD-t nem írtam vele, lévén, hogy nincs DVD-R/RW-m :DDD:DDD
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Borderlands 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest