Hirdetés
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
Én olyan alaplapot veszek, amit kb 2-3 évig tudok majd használni. Az előzőt is 2 éven át nyüstöltem (ASUS A7V133C), most azt cseréltem le. Az A7V8X-en van sATA vezérlő, amit külön majd kb 10000-ért tudsz megvenni, 6db USB 2.0 vezérlő, amit megint csak x ezerért, a firewire kártya sem olcsó mulatság. aMi még pozitív, hogy nem foglalnak külön PCI slotot. Ja és a sATA raid-es, amiből az egyik csatlakozó sima, hagyományos párhuzamos ATA csatlakozós, tehát plusz egy eszközt rá tudsz kötni addig is, amíg elfogadható áron lesznek sATA vinyók. Proci terén meg elég sokat megenged a lap, 22,5x szorzó, 227 FSB a max elvileg. Bár ekkora procit már nem valószínű hogy kiad az AMD. A DDR400 RAM nem létszükséglet addig, amíg a procid nem megy 200-as FSB-vel. Nekem Samsung DDR333-as RAM (gyári CL2.5) fut 180 FSB-n CL2.0 mellett. Memtest futott rajta vagy 2 órát, és nem hibázott. És nagyon tuningbarát. :)
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest