- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
kiro
csendes tag
Nekem van egy Realtek RTL8139810X ethernetkártya 10/100-as. Valamint van egy SB Live 128-as hangkártyám. EZekre nincs szükségem, inkább csak zavar, hogy benne van a lapban. De ha le lehet tiltani, akkor ok is lehet. Bár nem igazán akarok kiadni érte + lét, mikor már megvan egyszer. Ezért kellene valami hasonlóan gyors kártya, amely kezeli az AGP8x-at, DDR400-at és lehet bele tenni 2200+ -os pricinál nagyobbat is. Az sATA rendszert nem tudom még kihasználni, mert drágák a vinyók. Ami van ( 2db) azt pedig nem lehet rákötni.
Ezért úgy gondolom másik kellene bele
Köszi -
thord
tag
-
Jester
aktív tag
Nagyjából 10 fok. Egyébként ez nem teljesen saját tapasztalat, illetve közvetve igen: van egy haverom, akinek szintúgy ilyen alaplapja van, proci dettó 2000+ (széria megegyezik), a hűtési megoldás is, és nála frissítés után ennyivel mutat kevesebbet. Én még nem frissítettem a lap BIOS-át, nem volt rá szükségem.
-
anulu
félisten
Nekem 2 hét kellett, hogy eldöntsem, hogy stabil-e az A7V333-am... Közben sem volt vele gond. :DDD De sajnos elég sok cumót raktam össze már ahhoz, hogy tudjam, hgoy még 1 hét is nagyon kevés. Mondjuk az alatt a 2 hét alatt max DVD-t nem írtam vele, lévén, hogy nincs DVD-R/RW-m :DDD:DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest