- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
twollah: Nyugi nem fordulok be. Már hozzászoktam, az ilyen beszólásokhoz, az ilyen stílushoz. Rendszergazda vagyok , emellett helpdesk funkciókat is ellátok, kb 200 embernek. Szóval nem vagy vészes. :)) Remélem PH talin majd részt tudok venni én is, mert így nem igazán ismeri meg egymást az ember. Te meg már, engedd meg 'őskövület' vagy a PH-n. A Duna meg messze áll tőlem, Egerben lakom, itt meg csak patak van, az meg bokáig ér max. Viszont van jó kis hőforrás Egerszalókon, most értem haza a fürdésből. :DD
OFF
Lehet ám sátorozni, bográcsozni, nyársalni, éjszakai fürdőzni, büfé is van. Nyáron egy sátoros PH tali itt? Bár nem tudom meddig lesz még, mert fejleszteni akarják és akkor egy időre bezárják, meg jóval drágább is lesz. (most 400 a beugró egész napra) Akár lakókocsival is lehet jönni, ha van valakinek.
ON
Szóval nyugi, nem bosszantom fel magam olyan könnyen, elég edzett vagyok már! :D
Aktív témák
- Jövedelem
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- G.SKILL Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3238F16GX2-TZ5NR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi