Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
twollah: Nyugi nem fordulok be. Már hozzászoktam, az ilyen beszólásokhoz, az ilyen stílushoz. Rendszergazda vagyok , emellett helpdesk funkciókat is ellátok, kb 200 embernek. Szóval nem vagy vészes. :)) Remélem PH talin majd részt tudok venni én is, mert így nem igazán ismeri meg egymást az ember. Te meg már, engedd meg 'őskövület' vagy a PH-n. A Duna meg messze áll tőlem, Egerben lakom, itt meg csak patak van, az meg bokáig ér max. Viszont van jó kis hőforrás Egerszalókon, most értem haza a fürdésből. :DD
OFF
Lehet ám sátorozni, bográcsozni, nyársalni, éjszakai fürdőzni, büfé is van. Nyáron egy sátoros PH tali itt? Bár nem tudom meddig lesz még, mert fejleszteni akarják és akkor egy időre bezárják, meg jóval drágább is lesz. (most 400 a beugró egész napra) Akár lakókocsival is lehet jönni, ha van valakinek.
ON
Szóval nyugi, nem bosszantom fel magam olyan könnyen, elég edzett vagyok már! :D
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Battlefield 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz KCP556US8-16
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi