Aktív témák
-
kiro
csendes tag
Nekem van egy Realtek RTL8139810X ethernetkártya 10/100-as. Valamint van egy SB Live 128-as hangkártyám. EZekre nincs szükségem, inkább csak zavar, hogy benne van a lapban. De ha le lehet tiltani, akkor ok is lehet. Bár nem igazán akarok kiadni érte + lét, mikor már megvan egyszer. Ezért kellene valami hasonlóan gyors kártya, amely kezeli az AGP8x-at, DDR400-at és lehet bele tenni 2200+ -os pricinál nagyobbat is. Az sATA rendszert nem tudom még kihasználni, mert drágák a vinyók. Ami van ( 2db) azt pedig nem lehet rákötni.
Ezért úgy gondolom másik kellene bele
Köszi -
kiro
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat, tippeket, igyekszem megfogadni
Nekem ami nem tetszik ebben a lapban, az a sok integrált valami.
Esetleg tudtok valamit ajánlani, ami hasonló tulajdonságú alaplap, és nincs rajta integrált LAN + ilyesmi??
Köszi: -
kiro
csendes tag
Sziasztok!
Most szeretnék gépet bővíteni. Előbb azonban szeretnék pár dolgot tisztán látni. A kérdésem a betévedőkhöz az lenne, hogy a téma címeként leírt alaplapról mi a véleményetek, érdemes megvásárolni? Ha nem mit javasoltok helyette. Úgy gondolom, AMD Athlon XP 2200+-os procit vennék bele, vagy valami hasonlót.
Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest