Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
Én olyan alaplapot veszek, amit kb 2-3 évig tudok majd használni. Az előzőt is 2 éven át nyüstöltem (ASUS A7V133C), most azt cseréltem le. Az A7V8X-en van sATA vezérlő, amit külön majd kb 10000-ért tudsz megvenni, 6db USB 2.0 vezérlő, amit megint csak x ezerért, a firewire kártya sem olcsó mulatság. aMi még pozitív, hogy nem foglalnak külön PCI slotot. Ja és a sATA raid-es, amiből az egyik csatlakozó sima, hagyományos párhuzamos ATA csatlakozós, tehát plusz egy eszközt rá tudsz kötni addig is, amíg elfogadható áron lesznek sATA vinyók. Proci terén meg elég sokat megenged a lap, 22,5x szorzó, 227 FSB a max elvileg. Bár ekkora procit már nem valószínű hogy kiad az AMD. A DDR400 RAM nem létszükséglet addig, amíg a procid nem megy 200-as FSB-vel. Nekem Samsung DDR333-as RAM (gyári CL2.5) fut 180 FSB-n CL2.0 mellett. Memtest futott rajta vagy 2 órát, és nem hibázott. És nagyon tuningbarát. :)
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Airsoft
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest