- OLED TV topic
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Balage77
csendes tag
A dual channel elég sok fajta rammal nem szokott működni normálisan. Nekem konkrétan még régi nForce1-es lappal volt ilyen saját tapasztalatom, illetve mostanság cégesen az MSI 865PE chipsetes alaplapjaival. Ami baromi érdekes volt: az MSIt gyakorlatilag semmilyen márkás rammal nem sikerült működésre birni DC módban, beletettünk OEM 400-as DDR-eket és csodák csodájára azonnal működött. Azt ne kérdezze senki, hogy mitől volt jobb neki ez :)
-
Vitus
őstag
válasz
Sixkiller6 #1 üzenetére
Tehát azon a lapon úgy van hogy van egy dupla foglalat és egy szimpla és a duplába is raktál egyet és a szimplába is ugye? Akkor mennie kell! Ha két Dupla van rajta akkor egyiket ide másikat oda de nem egymásmellé! :)
-
Sixkiller6
őstag
hali mindenkibe!
tudom, hogy van ilyen topic, de ott nincs meg rá a válasz
szóval: tegnap vettem egy ilyen alaplapot (nem delux, nem X-es, sima) barton 2500+-szal, beletettem a legújabb (1005) biost, és van hozzá 2 db 256mb ddr400 Infineon ramom
kérdés: mi a halálért nem megy a dual-channel? sem 166Mhz-en, sem 200-on
amúgy honnan tudom, hogy dualban megy-e, azon kívül, hogy a POST-nál kiírja?
az oké, hogy az infineon nincs az asus támogatott ddr400-asai között, de azért ddr333-asként kéne produkálni a duált, nem?
természetesen a két különálló ram-slotba tettem őket
pls hlp
thx
Aktív témák
- OLED TV topic
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Gitáros topic
- Trollok komolyan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest