Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eustace
csendes tag
Akkor örülj. A tied ezek szerint nem sípol.
Tegnap az én alaplapomat is kicserélték. Ez már nem sípol. Cserébe nem indul el a Windows... Az angol, sp1-es telepítő cd is lefagy amikor azt írja ki, hogy ''starting windows''. A magyar telepítő cd is lefagy.
Egyre jobban megszeretem ezt az Asus-t. -
eustace
csendes tag
Állandóan sípol. A megvásárlás után kezdte el...
Nem olyan hangos, először figyelni kell, hogy az ember észrevegye, de aztán már idegesít. Ha járnak az autók a ház előtt, akkor nem hallani. Este csendben már hallani. Zárt házból is. Processzor aktivitás változásánál változik a hang (pl scrollozásnál). CPUIdle-vel bedurvul. -
eustace
csendes tag
Kipróbálnád a kedvemért a CPUIdle-t ''OS Controlled (use Windows)'' módban, úgy, hogy bekapcsolod az ''Optimize CPU / Chipset'' opciót (CPUIdle Extreme van most nekem fenn)?
Ilyenkor sokkal hangosabban sípol az alaplapom, mint enélkül, és kíváncsi vagyok, hogy neked is csinálja-e. Az a valami kezd rá hangosabban, ami folyamatosan sípol rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS P5GC-MX/1333 + proci + ram
- Eladó MSI K9N2 SLI platinum alaplap
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest