Új hozzászólás Aktív témák
-
Géjza
őstag
válasz
Bandit21 #8840 üzenetére
Mindig az első köridejét váltom át mp-re, így nem nagyon lehet elbaltázni a kalkulációt.
Heti 4-5 este 1-2 futammal. Relatíve nem sokat, nem nagyüzemileg nyomom. Arra kell figyelni, hogy a bulikból ki kell maradni, inkább feladni 1-2 pozit, első 1-2 körben hülyeségbe nem belemenni. Nem is tudom mikor volt utoljára olyan futamom, hogy kiütöttek volna vagy én csesztem volna el és mehettem a sor végére hatalmas elo bukóval. Persze szerencse is kell hozzá, illetve az marha sokat számít, hogy hova kvalizol. Ha mezőny közepébe, akkor az húsdaráló és nehéz lehozni "buli" nélkül. Ha az elejébe, akkor sokkal nagyobb az esélyed a tiszta versenyre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Gaming notebook topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Last Epoch
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest