Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1117
tag
Sziasztok!
Egy gyors amatőr kérdésem lenne, PC-n megláttam hogy a GeForce Experience megtalálta a játékot és optimalizálta. Az ő beállításai szerint lowon megy a játék, viszont a játékban én very highra toltam mindent, melyik beállítás érvényesül valójában? Uplayből indítom a játékot.
Köszi előre is!
-
Rony949
őstag
Helyzet jelentés: 34 óra, 34% Még nem jártam Memphis-ben, de még a gízai piramisoknál se voltam. A Mareotis-tó és a Nílus közötti területeken tevékenykedtem és csak most végeztem velük. Szeretem mikor az én tempómban ilyen sokáig el lehet tökölni egy kisebb részen.
Persze most jönnek majd a sivatagos részek, lehet azokon meg végig szaladok, mert alig lesz ott 1-2 küldi össz-vissz. Persze most csak találgatok.
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Tudna esetleg segíteni valaki, hogy miért mutatja a játék ma már harmadszor ezeket a tábla jeleket, amikor nincs is az adott régióban ilyen?
Voltam bent a barlangban, mert egy küldi bevitt, de nincs bent semmilyen tábla. Ez Ka-Khem Nome-ban található a stone circle mellett. Arany volt a kérdőjel is, tehát kellene itt lennie valaminek, de a külin kívül nem volt semmi
Néztem videót is az összes ancient tablet location-ről, de ez a régió elvileg nem is tartalmaz ilyet.
-
Rony949
őstag
válasz
Nuada herceg #692 üzenetére
Hát azért az itteniek közül nem mindenki végzett a játékkal, maximum 1-2 ember. Nekem eddig 30 órám van benne és a térkép háromnegyede szürke. Nagyon sok küldi meg tennivaló van benne.
-
VTom
veterán
válasz
Nuada herceg #692 üzenetére
Tényleg nem egyszerű, mert az első gombokkal támadsz, elég szokatlan.
Ha feljebb görgetsz, találsz infót a gyors meggazdagodásról.
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Gondoltam beköszönök. Látom Ti már végeztetek a játékkal, én még csak most kezdem...
Tegnap vettem meg, eddig 3,5 órám van benne. Tetszik a játék, ami utoljára nagyon megfogott, az a Witcher 3 volt. Szerencsére itt is érzem a bizsergést!
Nem egyszerű a harcrendszer számomra. Kontrollerrel játszom, de a harcnál nyomkodok mindent össze-vissza. Szerencsére könnyű módban játszom, így általában nyerek a harcokban.
Van rá mód, hogy "könnyen" pénzt szerezzek benne?
Előre is köszi a választ. -
VincentVG
senior tag
Kosz szepen.
Elegge bejon a jatek es szeretnem max "elvezettel" nyomni fullHD-n,
ugyhogy elgondolkoztam a folytatas elott egy VGA cserén 1080-ra vagy 1080Ti-re.
(nekem btw inkabb a Ti-re illene valtanom, ha 2 generacios / 2 eves ugrast nezunk..)Konyvtarral kapcsolatban lehet h igazad van, ahogy lemegy a nap nyomom is inkabb a mediataciot.
Este meg dolgozzanak a rabszolgak. -
VincentVG
senior tag
Ha esetleg egyszer nagyon raersz (esetleg
)megnezned nekem h
fullHD-n, ejszaka (tele faklya + kezben is) Alexandria konyvtarban hogy alakul az fps?
(beallitas "mindegy is", gondolom nalad is majdnem minden maxon)Nekem 980Ti-n 45 fps-ig megy le gyors korbenezesnel.
koszi elore is. -
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #685 üzenetére
felskálázta, nem tudom miért. Úgy gondolják az nVidiánál, hogy belefér
a HDR-t ha nem támogatja a kijelződ, akkor nyugodtan kikapcsolhatod.
-
Anonymus23
veterán
Tegnap egy furcsaságra lettem figyelmes.
Megnéztem nincs-e új driver, és akkor láttam, hogy az AC is megjelent a játék listában (előtte hiába frissítettem rá, nem ismerte fel.
Nézem, és látom, hogy már optimalizálta is, és látom, hogy felvette a felbontást a natív fölé
Nézem a játékon belül is, és ott is valami nem 4k, de nem is a WQHD felbontás volt, hanem közte valami és "(HDR)"
Visszaállítottam natívra, és azonnal lett +10-15 FPS-em... -
PeTeR_33
tag
Üdv srácok!
Holnap hozzám i megérkezik az Új AC.
Azt szeretném kérdezni főképp 1070,1080 tulajoktól,hogy számotokra melyik driverrel fut a legjobban,legstabilabban a játék??
Az utóbbi NV driverekkel voltak gondok.
Valamit mely effektek beállítások eszik legjobban az erőforrást??
1080p 60 FPS volna a cél 6600k(4.4) GTX 1070el
-
VincentVG
senior tag
PC-n az új patch mennyire okoz problemakat (latotav csokkenes, egyebek)? leszedjem? vagy varjam a kovetkezot ? koszi
-
Źşë'
addikt
a játék és a zenéje isteni, amennyire tetszik annyira nem tetszik az épp ma megérkezett preorder cucc, ez a fehér kapucnis pulcsi egy vicc komolyan, az anyaga egy gagyi valami és olyan vastag mint a legvékonyabb póló... no komment promós szar cucc, a kék pólóval nincs bajom, az nem rossz.. csapnivaló volt a preorder verzió a pcs vonalon... ubi..
-
Gery9112
őstag
Köszönöm a választ mindkettőtöknek.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Gery9112 #665 üzenetére
Meg valaki korábban írta, hogy utána is tudod a skill pontokat gyűjtögetni, csak már szinteket nem lépsz (talán 25000 XP egy skill
).
A másik meg, hogy a 3 fő szárny végén is többszörösen aktiválható skillek vannak, a +1%-osak (íj, közelharc + a 3. amire nem emlékszem).
Nekem ebből az jött le, hogy így biztosítják, hogy lvl40 után is legyen értelme gyilkolászni az ellent. -
szallasi007
őstag
válasz
Gery9112 #665 üzenetére
Szia,
a mellékküldetések - most már nem is emlékszem mik, de talán a piramis felfedezős? - is adnak plusz pontokat amiket el tudsz osztogatni. Ha jól rémlik talán 1 vagy 2 skill-t nem húztam ki az összes elérhetőből, mert már a sztori végére értem és már nem volt lelkierőm a maradék dolgokat megcsinálni. Szóval nyugodtan osztogasd bátran
-
Gery9112
őstag
Ha valaki végigvitte/elérte a maximum szintet a játékban tudna nekem abban segíteni, hogy a játék során az összes skill megszerezhető vagy mindenképp érdemes a 3 irány közül fókuszálni legalább az egyikre mert nem minden skillt lehet majd feloldani?
A választ előre is köszönöm.
-
laci1117
tag
válasz
Anonymus23 #647 üzenetére
Köszönöm srácok a segítséget, sikerült végre odakeverednem!
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Anonymus23 #656 üzenetére
Csítendzsín.
-
warcat
veterán
Az első 10 nap adatai alapján az Origins +100% eladási mutatót hozott a Syndicate-hez képest.
Assassin's Creed Origins launch sales double Syndicate -
banana_joe
tag
sziasztok, eltünt a trial of gods quest , reggel még elérhető volt most meg nemnálatok ott van még?
restart után ujra ott van -
Anonymus23
veterán
Nagyon nem egy rugóra jár az agyunk az biztos
Nem azért van G-synces 144 Hz-es monitor, hogy 60Hz-en járassam.
Ha kihajtod a technikát akkor azért melegednie kellene, ezzel nincs bajom, főleg így télen
Pont az tűnt fel, hogy viszonylag alacsony FPS mellett sem melegedik a konfig, azaz nincs kihajtva igazán, ezért írtam, hogy Divisionben 1080p/60Hz-en lockolva lógatja a lábát a konfig, Ugyanez 1440p/144Hz (azaz amit csak bír a konfig) már azért melegszik.Mindenesetre meg fogom nézni, vannak ezek a CPU/GPU monitorozó minialkalmazások, átrakom a másik monitorra, hogy közben rá tudjak nézni, hogy mennyire használja ki.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #654 üzenetére
Én mindent 1440p/60fps-sel Vsync-kel játszom, a Divisionben a GPU melegedett jobban, ebben a CPU.
70 fokon is jár néha, pedig mióta a true spirit 140 power hűti, nem láttam 60 fok felett játékban.
A GPU legtöbbször 70-80%-on elvan, csak a városban megy fel a usage, meg néha ha olyan effektek vannak, pl. naplemente+köd. -
Rony949
őstag
válasz
Anonymus23 #652 üzenetére
A magas fps még a régi játékoknál is kipörgeti rendesen az új videókártyákat. Próbáltad már a Division-t lockolt 60 fps-el? Lehet akkor nem melegedne annyira a géped.
-
warcat
veterán
Mindegyik phylax legendaryt dob amikor megölöd őket,de egyébként vagy 200 heka ládából van ennyi, PC-n annyi pénzt adsz magadnak amennyit akarsz,konzolra pedig itt a legújabb farmolósdi:
Assassin's Creed: Origins - Fastest Way to Make Money and Mats (10k in about 15 mins) -
Anonymus23
veterán
válasz
Gery9112 #653 üzenetére
Az tiszta sor, de akkor csak melegedni kellene a cuccosnak (legalább a procinak) de meg se nyikkan a gép.
Úgy van megcsinálva, hogy alap esetben gyakorlatilag nulla hangja van, ez kisebb játékoknál is így van, illetve a Division is amikor még 1080p/60Hz VSync On volt, akkor is csendben ment.
De itt se a proci, se a VGA nem melegszik túl, mégis gyengus nagyon az FPS... -
Gery9112
őstag
válasz
Anonymus23 #652 üzenetére
Lehet az a pár DRM terheli le a gépet, amit a UBI sikeresen belerakott.
-
Anonymus23
veterán
Érdekes ez a játék egyébként gépkihasználtság szempontjából. Van 45-65 FPS, de inkább 50-60 között, és mégis sosem hallom, hogy melegedne a technika.
A 1070 csak egy idő után kapcsol rá ugyebár, az i7-en meg vízhűtés van, az is csak idővel hangosodik fel (mármint a radiátoron lévő venti).
A Divisionben 5 perc játék után már hallatszik, hogy mennek a ventik, de ennél órák alatt sem melegszik fel.
A Divisonben van 85-120 FPS-em, itt meg a fent említett...
Valami nagyon nem jól van itt megcsinálva... -
Đusty
addikt
Van ebben a játékban állítható nehézségi fokozat?
-
Anonymus23
veterán
válasz
laci1117 #644 üzenetére
De megpróbáltál belemenni a szürke területbe?
Attól, hogy még a mapon szürke, a "való életben" be tudsz menni szerintem.Ha meg nem, akkor legrosszabb esetben újra kell kezdeni, de szerintem nyílegyenesen át lehet most már lovagolni/tevegelni, max egy lvl35-40-es területen ne kössél bele senkibe, még talán az őzekbe se
Pl a jobb felső sarokban van egy lvl 32 vagy 35-ös terület, még lvl 1x-ként tévedtem oda be, de simán feloldotta, csak túl sok babér nem termett ott
-
laci1117
tag
válasz
Anonymus23 #643 üzenetére
Az a baj, hogy amikor ott voltam nem oldottam fel a gyors utazási pontot mert azt hittem azt alapból megadja
Így amikor most Siwából el akarok oda gyorsutazni kiírja hogy nem lehetséges
Viszont a tevegelést sem engedi mivel az utam a szürke Qattara Depressionon vezetne, az viszont "elzárt" terület mert még nincs feloldva.
Azt hiszem nagy bajban vagyok most
-
Anonymus23
veterán
válasz
laci1117 #642 üzenetére
Kérdés az, hogy oldottál-e fel gyorsutazási pontot.
De ha jól rémlik, akkor ahogy megérkeztél az új területre, akkor ott van egy gyorsutazási pont, arra tudsz visszamenni.
Vagy ha nem, akkor még egy, mert szerintem azzal együtt, hogy eljöttél Siwa-ból, onnantól kezdve szabadon bejárható az egész terület, azaz el lehet lovagolni/tevegelni/futni a többi területen keresztül.Őszintén szólva én még csak lvl32 vagyok, és megyek sorba a területeken, 37%-nál tartok, de minden terület ki van takarítva, azaz side questek és landmarkok is mind.
Folyamatosan megbosszulom az elesett assassinokat isSiwába azért szoktam visszamenni, mert a napi küldetéses gyerkőc viszonylag közel van egy gyorsutazási ponthoz, de onnan gyorsutazással mindig el tudok jönni.
-
laci1117
tag
válasz
Anonymus23 #640 üzenetére
Akkor is működik ha már egyszer jártam ott, csak azonnal visszatértem Siwába?
szerk.: a fő küldi egyszer már elvitt oda, de én visszamentem Siwába hogy megcsináljak még pár dolgot, de most itt ragadtam, nem tudok átmenni a rombuszos részre
-
laci1117
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem mert elakadtam, elvileg el kéne mennem Siwából, de "teleportálni" nem enged, a kezdő helyen elvileg nincs több küldi. Amikor a küldi odavezetett az új helyre én visszamentem a kezdőre hogy megcsináljak még pár dolgot, azt írta bármikor visszatérhetek az új helyre is...
Mi tévő legyek?
A tevegelés nem járható út mert Siwa határán nem enged tovább, gyors utazni szintén nem enged valamiért az Iment Nome részre -
Rony949
őstag
válasz
Anonymus23 #633 üzenetére
Komolyan mondom, ennyire lusta nem lehetsz! És mi van akkor ha kilépésnél resetelődik?
-
törölt tag
-
Rony949
őstag
válasz
Anonymus23 #611 üzenetére
Akkor mondok egy okosabbat: Térképet megnyitva a jobb alsó saroknál írja hogy melyik gombbal lehet kikapcsolni a képeket. Tádáá!!!
-
Rony949
őstag
Kezdődik a Trials of the Gods
-
Fred23
nagyúr
Ajándék játék egyes VGA-k és monitorok mellé.
-
IntelKiller7
veterán
Úgy látszik a Bonus content-el megéri szórakozni. Megjött az X-em, leszedtem az AC-t, aztán adott egy sokkal erősebb kardot meg pajzsot az eddigi cuccaimnál.
-
DeathAdder
veterán
Hogy mennyire a valós történelem ihlette a játékot.
-
NandorHUN
addikt
Ok, mind1. Lényeget lehet érteni.
Most néztem, hogy WQHD=QHD-val , nem tudtam. AMúgy én is 1440p-ben játszom csak nem szélesített monitoron. 4K esetén viszont valószeg erre váltanék, mert kevesebb pixel több fps-t hoz ki széles vásznon, ami azért nem rossz. Manapság meg még 1080ti se feltétlen elég 4K alá. -
VTom
veterán
válasz
Én fotózok mint az állat, van egy gomb a fotóknál, valami share with anonymus23 azt mindig bekapcsolom, de nem tudom mi lehet...
-
Đusty
addikt
válasz
Én esm értem mire gondoltak a fejlesztők ezzel a baromsággal. Remélhetőleg sokan reklamálják és lesz patch.
-
atainprison
senior tag
válasz
Szerintem is zavaró. Remélem egy patchban beteszik opcióként, hogy ki lehessen kapcsolni.
-
Anonymus23
veterán
Elmondok egy titkot, ne légy lekezelő
Egyébként engem az zavar, hogy ott a jel a térképen (a képeket meg se nézem, 99,99%-a gagyi, megnézésre sem méltó, nem, hogy like-ra), szeretem "kitakarítani" a térképet, ezektől meg nem lehet.
Részemről lezártam ennek a kitárgyalását, ha valaki tud megoldást (az offline-on túl), hogy ne jelenjenek meg ezek, akkor azt megköszönöm, egyébként nem vagyok kíváncsi a "szokd meg", "ne menj rá", "ne nézz oda" és egyéb nagyon okos és hasznos tanácsokra. -
Rony949
őstag
válasz
Anonymus23 #609 üzenetére
Elmondok egy titkot, ne mondd el senkinek!
Ne menj rá kurzorral és akkor nem fognak előjönni a screenshotok.
-
Rony949
őstag
válasz
dergander #606 üzenetére
45 óra? Jó gyorsan átszaladtál rajta. Vagy csak én vagyok ilyen rohadt lassú, nem tudom. Eddig 27 órám van benne és a Uplay szerint 28% van meg a játékból, a térkép háromnegyede pedig még szürke. A piramisoknál még nem is voltam, az Alexandria és Nílus közötti területeken tevékenykedek. Egyszerűen túl sok látnivaló és küldik vannak.
Szerintem mire 100%-ban végzek, addigra összejön olyan 80-90 óra játékidő.
(#607) Anonymus23
"ezért utálom azt a sok rohadt fotót, ami teleszemeteli a térképemet"
Nálad valami nagy gubanc lehet, mert nálam mindent látni, más player screenshotokat is beleértve.
-
Anonymus23
veterán
válasz
dergander #606 üzenetére
Bár nem ezt kérdeztem, de köszönöm az infót
Én még 30%-nál tartok 28 óra játékidővel (asszem lvl26), minden terültre, ahova elvet az élet ott minden landmarkot megnézek, kitakarítok, porszívózok, side quest teljesítetlenül ne maradhat
Még csak nemrég kaptam meg a csuklótört, meg néztem be párszor az asszonyhoz (de csúnya szegény, olyan férfias kinézete van)
Nekem nem lesz gond az 50 cuccos, szeretem ezt a részét is a játéknak (ezért utálom azt a sok rohadt fotót, ami teleszemeteli a térképemet
És sajnos nem lehet levenni a térképről...
-
dergander
addikt
válasz
Anonymus23 #603 üzenetére
50db silicát kell találni, akkor kapod meg az ősi ruhát. Sok sikert hozzá,mert rengeteg piramist meg ereklyét kell azért az 50ért felkutatni
(#604) sylex1 eddig 45 órám van benne, most végeztem az összes kilátópontal,valamint a harci elefántoknak is annyi lett, jöhetnek a mellékküldik meg az a több 100 kérdőjel ami még van.
, azért a napi questeket csináljátok jó itemeket ad.
-
Anonymus23
veterán
A Gizai piramisok mellett van ugye a Szfinx, aminek a hátsójában lehet lemenni alá, az alatt van még vagy 30 m-el egy másik kérdőjel, oda viszont nem tudok lejutni. Azt látom lent a kis maketten, hogy 6 db piramis van.
A lenti kérdőjelhez a piramisokat kell feloldani? Asszem 4 vagy 5 már megvan, először azt hittem, hogy azok a fénycsóvák
Ha spoiler, akkor jöhet PM.ben is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Behemoth Gaming PC I Intel Core i7-6700K I AMD R9 280X 3GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Kingston 2x16Gb DDR5 5200Mhz CL40
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest