-
PROHARDVER!
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.levente75
addikt
válasz
IntelKiller7 #2323 üzenetére
Ez a 6.29 ez nem 6.25?
Nekem 4 db titkos küldetés nincs meg ami valamelyik dlc-ben van vagy vannak.
Azok között van egy 6.25%-os aminek ugye nem látom még a nevét. -
r.levente75
addikt
válasz
Rudy fórumtársra ha ráírsz privátban ő biztos megnézi neked.
Neki megvan kimaxolva. Sajna én is látom hogy megvan neki de %alapján nem látom az övét. -
s912
aktív tag
válasz
Hidden Ones vagy The Curse of the Pharaohs? Mi az achievement neve/címe?
-
r.levente75
addikt
válasz
IntelKiller7 #2318 üzenetére
A Topikgazda és Rudy nagy spilerek!
-
r.levente75
addikt
válasz
IntelKiller7 #2316 üzenetére
-
r.levente75
addikt
válasz
IntelKiller7 #2314 üzenetére
Igen kivétel a két dlc acsijai
-
r.levente75
addikt
válasz
IntelKiller7 #2312 üzenetére
Solve a papyrus mystery
Elementary, My Dear Bayek
30G -
l.skywalker
titán
válasz
IntelKiller7 #2204 üzenetére
Oda se neki. Mivel single game így mindig ugyanaz lesz (egy két új feature től eltekintve)
-
l.skywalker
titán
válasz
IntelKiller7 #2202 üzenetére
Március 13. - de a DLC-k nem települnek automatikusan
-
dergander
addikt
válasz
IntelKiller7 #1529 üzenetére
Az attól függ hogy csak gyorsan végigdarálod a fő szálat vagy még szétnézel is.
Én mindent megcsináltam amit lehetett így volt vagy 8 óra kb. -
Źşë'
addikt
válasz
IntelKiller7 #872 üzenetére
látótávval komoly gondok vannak, lehet azon grafikai beállításokat eszközölni vagy csak érzékeli hogy egy skorpio van alatta és belövi automatán?
-
VTom
veterán
válasz
IntelKiller7 #863 üzenetére
Ez milyen grafikai beállítás?
-
Źşë'
addikt
válasz
IntelKiller7 #833 üzenetére
PC-n hót egyszerű, uplay a galleryt ide menti (c:\Users\neved\Documents\Assassin's Creed Origins\photos\)
bár neked konzol kell, hát az nem egy pc -
Nuada herceg
őstag
válasz
IntelKiller7 #809 üzenetére
Most bohóckodtam a sivatagban, a pilamisok környékén, hát baromi jól néz ki.
Még azért messze vagyok a piramisoktól, szóval nem az árnyékukban mászkálok, de tényleg vagány..
Ez a homokvihar... Meg hogy össze vissza hallucinálgatok a sivatagban vágtázva, de még kergetem is a hallucinációkat, mikor tudom, hogy úgy sincs ott semmi, senki. -
Anonymus23
veterán
válasz
IntelKiller7 #780 üzenetére
Most hirtelen nem tudom melyik is az, de ha az, amit a fejlesztéshez is lehet használni, akkor a tevés árustól lehet venni 3000 drachmáért, de igazából lehet találni annyit, hogy bőven elég legyen a fejlesztésre, hacsak nem gyorsabban akarod, és már csak ez hiányzik hozzá.
Én csak a vége felé vettem párat. -
Anonymus23
veterán
válasz
IntelKiller7 #778 üzenetére
Leginkább a hunter az, ami visszaadja szerintem magát az íjazást, én legtöbbet azt használom.
Illetve a lopakodást, érdekes kitakarítani egy komplett bázist, úgy, hogy ne vegyenek észre. Mondjuk a lvl40 boss így sem fekszik meg de őt már egyedül érdekesebb elintézni. -
Đusty
addikt
válasz
IntelKiller7 #725 üzenetére
köszi,
Az összegyűjtött tárgyak kellenek valamire vagy csak eladni jók másra nem? -
törölt tag
válasz
IntelKiller7 #715 üzenetére
Nézd meg, hogy nem-e valamelyik fegyvered cursed. Azok csinálnak olyat, hogy leblokkolnak X mennyiséget az életcsíkodból.
-
Mr Chapel
tag
válasz
IntelKiller7 #580 üzenetére
Unity is jól fut. Az össz vissz akkor csinál egy akadást mikor az eagle visiont bekapcsolom. Aztán ennyi. Vajsimán fut 60fpsel. Bár én már elsőre is az agyon pecselt verziót toltam ki, tudom milyen volt megjelenés napján.
Egyébként már régebben is észrevettem hogy nálam totál ellenkezőleg futnak a játékok mint a többségnél. Itt ez az említett Unity, félve raktam fel, mert tudom milyen szarul optimalizált. Erre semmi gondom nem volt vele. Vagy másik jó példa, Arkham Knight. Arról is csak a szart lehetett olvasni, hogy pcre nulla az optimalizálás. Kipróbáltam és tök jól fut, úgy hogy még az összes nvidia szir szart is bekapcsoltam. 50-60fps bőven meg volt. De egy fostalicska gépigényű Diablo 3 meg brutálisan microlaggol, akad stb...
Amúgy valszeg az fx 8350 a gyenge keresztmetszet, azért futnak relatíva rosszul az olyan játékok amik inkább egy két magra vannak optimalizálva. Meg a windows verziók miatt is lehet némi gebasz, van ami ezen fut jobban, van ami a másikon. -
Rony949
őstag
válasz
IntelKiller7 #550 üzenetére
Konkrét sztori %-ról én nem tudok, de itt van ez Uplay-en:
-
Anonymus23
veterán
válasz
IntelKiller7 #496 üzenetére
Azt tudom, de nem egyesével akarnám, hanem hogy soha többé senkinek a selfie ne jelenjen meg.
Rohadt bosszantó, hogy beletolják a képembe a sok hülye fotót, főleg hogy nagy részük írtó gagyi, semmi érdekes vagy értelmes nincs rajta.
Mindig azt hiszem, hogy valami küldetés. -
warcat
veterán
válasz
IntelKiller7 #492 üzenetére
Lila fegyók, nem túl nehéz szerezni/venni hasonlót.
Viszont ezeket nem lehet szétbontani/eladni később. -
Rony949
őstag
válasz
IntelKiller7 #303 üzenetére
Ha az összes többi területen meg lesz az átlag 2-3 óra, én annak már örülni fogok. Én már most úgy érzem hogy nem kidobott pénz volt az a 12 ezer forint. Basszus, még a Season Pass-en is elgondolkodtam, de az 40 euróért kizárt dolog. Keresni kéne egy helyet ahol olcsóbban be lehet húzni.
-
k-adi
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #96 üzenetére
de mik ezek a kódok, hol kell beaktiválni?
ez a kérdés
-
lofagi
addikt
válasz
IntelKiller7 #96 üzenetére
Jól van. :] Akkor itt van még pár:
0759149745505
6950547255660
3843530737404
7843385829650
9159722250259
6201396233342
1802273283940
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest