Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
hundai
aktív tag
Üdvözletem.
Egy újabb monster kód, amit csak 1x lehet felhasználni: 6539140651
-
Đusty
addikt
válasz
Anonymus23 #772 üzenetére
Melyik az a 4 terület amit nem érint a főszál?
-
VincentVG
senior tag
hm. produkalt furcsasagokat nekem is, de vegul sikerult belonom ugy h fullHD fix 60fps (vsync) megvan.
de teljesen egyetertek veled, egy ilyen konfig legyen mar atom stabil..alexandria konyvtar nappal / ejszaka, remek hely tesztelni
mindenesetre en most vegre elegedett vagyok, remelem neked is osszeall majd. vsync-el probaltad mar?
-
3L1T3
addikt
-
VincentVG
senior tag
Szia. Ma csereltem 1080Ti-re a VGA-mat.
Kb kihullott a hajam mire rajottem, h az atkozott geforce experience bekavar a beallitasoknal, be-optimalizalja, es nekem full HD helyett felhuzta 4K-s felbontasra (majd vissza 1920-ra.. mivel full HD TV-n jatszok)...
En meg csak lestem h miert zuhan be ugyanugy 50-45 re neha az fps mint a 980Ti-vel..
Csak egy otlet, lehet h neked is ez a baj..
-
3L1T3
addikt
Sajnos nem oldotta meg a problémámat.
Nagyon tetszik, szeretem a játékot, de egyenesen vicc, hogy a configomon nem képes random akadás nélkül futni. Nyugtassatok meg, hogy azért másnak is vannak ilyen problémái.
Próbáltam a játékot One X és PS4 Pro konzolon is, viszont ott a nem egészen 30 fps és az input lag miatt még játszhatatlanabbnak éreztem.
-
IntelKiller7
veterán
nah 30 óra alatt sikerült végigszánkázni a sztorin.
Jó kis játék volt. Most jöhet a többi.
-
dergander
addikt
Szerintem az 1.04 patch PC-n ki fog maradni, már csak azért mert inkább a konzolok FPS droppját javítják, elég sok panasz érte hogy 30 alá esett sok helyen. PC-n amit hiányolok az az hogy nemlehet szakállt illetve hajat visszakapcsolni Bayeknek.
De ez orvosolva lesz a next update-be. Valamint nagyon erőltetik az ellenfelek felskálázását. Az 1.04 eléggé butítja a grafikát,szerintem ne akarjuk PC-re tenni. -
Anonymus23
veterán
válasz
PowerBuldog #783 üzenetére
Ki tudja mit hoznak majd a DLC-k.
Csak megvettem az SP-t is, pedig valós tartalom majd csak Januárban lesz. -
3L1T3
addikt
Sziasztok!
Tudni valamit PC-s patch érkezéséről? i7 7700K + GTX 1080Ti párossal eléggé sokszor meg meg akad a játék, pedig 70-120 fps-es tartományban mozog a játék.
Próbáltam keresni információt, de elméletileg konzolon már az 1.04-es patch mocorog.
Köszi!
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Anonymus23 #781 üzenetére
Amúgy azt sajnálom, hogy nem lehet eladni. Már minden legendary, és van egy csomó már.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #779 üzenetére
Én a predator bow-t szeretem. Úgyis csak lesből használom, nekem tökéletes.
-
Anonymus23
veterán
válasz
IntelKiller7 #780 üzenetére
Most hirtelen nem tudom melyik is az, de ha az, amit a fejlesztéshez is lehet használni, akkor a tevés árustól lehet venni 3000 drachmáért, de igazából lehet találni annyit, hogy bőven elég legyen a fejlesztésre, hacsak nem gyorsabban akarod, és már csak ez hiányzik hozzá.
Én csak a vége felé vettem párat. -
IntelKiller7
veterán
válasz
Anonymus23 #779 üzenetére
Még az elején sikerült pár bázist felszámolni íjjal meg blade-el.
Egyébként Karbon krisztályt lehet famolni? Vagy az csak láda?
-
Anonymus23
veterán
válasz
IntelKiller7 #778 üzenetére
Leginkább a hunter az, ami visszaadja szerintem magát az íjazást, én legtöbbet azt használom.
Illetve a lopakodást, érdekes kitakarítani egy komplett bázist, úgy, hogy ne vegyenek észre. Mondjuk a lvl40 boss így sem fekszik meg de őt már egyedül érdekesebb elintézni. -
-
Anonymus23
veterán
válasz
VincentVG #774 üzenetére
Végül is nem akkora gáz, mert most is van jó pár legendás, és szerencsére pont olyanok, amik visszahealelnek hitre, így pl viszonylag könnyen meglett Anubis is, egyedül az elefántokkal kell megbirkózni, mert ott csak újat tudok leginkább használni. De egy csomót sajnos leselejteztem, mindegy úgy sem tervezem folyamatosan játszani vele, meg lesz talán a 100 óra és kész.
Ha már harc:
Nálam a védekezés az ami nagyon nem jön be. Míg a pajzsos ellen simán levédi a támadást (face2face), addig engem simán lesebez, hiába a pajzs. A régebbi AC-knál azért ott volt, hogy ha védekezést nyomtam, akkor lehet az effektet (hátraesett meg ilyenek) beadta, de nem sebződött... Itt meg 1/3 életem folyamatosan lemegy egy komolyabb támadásnál (minden fejleszthető rész ki van maxolva, szóval a HP is).Tényleg legendás fegyverek:
Azt lehet tudni, hogy fix számú legendás fegyver van? Vagy random generált típusok vannak? -
VincentVG
senior tag
válasz
Anonymus23 #772 üzenetére
Én egyszer komas allapotban veletlenul a szetszereles gombot nyomtam egy "legendas"-ra...
-
laci1117
tag
A bowok használatában kérném a segítségeteket, melyik mire való?
Hunter, light, warrior stb...
Köszönöm! -
Anonymus23
veterán
40-es szinten. Éppen most fejeztem be a fő szálat, ez mondjuk elég karcsú lett, de jól megtömték egyéb tartalommal, és 4 terület még pl szürke, azaz nem is voltam még ott, igaz a többi fullra ki van takarítva.
Még maradt benne vagy 10-15 óra játékidő, egyetlen papriszt sem kerestem még meg, azokat is meg kell még keresni.Majd valamikor újrakezdem, mert eladogattam sajna sok legendás alacsony szintű fegyót, pedig olvastam a tippek között, hogy fel tudom fejleszteni, így pont elég van most, de van olyan fajta, amiből nincs legendás egyáltalán, megint van, amiből meg 3.
-
warcat
veterán
Anubis a "trials of the gods" része, magas szintű karaktereknek,nem tudom hányas szinttől látszik a térképen, 38-on már csinálható.
Ez nem a történet része, "hivatalosan" csak egy hiba az Animusban.A fenti linken olvashatsz róla, egy isten 1 hétig aktív, majd érkezik egy másik.4 hét után ha teljesítetted a kihívásokat, akkor egy legendary outfit is jár a 4 fegyver mellé.Újra jönni fognak később sorban,ha most még nem vagy elég magas szintű hozzá,majd teljesítheted akkor. -
Źşë'
addikt
válasz
Anonymus23 #765 üzenetére
hányas szinttel?
-
warcat
veterán
válasz
Anonymus23 #765 üzenetére
Harci elefántok: light bowt használva pötyögtetni kell a nem páncélozott részt,majd amint feltöltődött az adrenalin csík, heavy blade overpower attack.A dupla elefánt is elsőre lement, hard fokozat persze.
Anubisnál bár ki lehet térni a rádrontó hiénák elől,de le is lehet lőni őket,a többi elég egyértelmű,az extrákon érdemes egy health on kill fegyvert használni.
-
Anonymus23
veterán
Na végre csak sikerült kinyírni Anubist, meg az egyik elefántot is
Az elefántból az előbb maradt egy fél mm életereje és lerusholt vagy 3x, 1,5 csíkról buktam el, de megbosszultam magam -
bombibmw
veterán
Helló!
Éppen játszott, mikor elkezdtem telepíteni.
Négyes szintnél járok, de egyelőre kisebb mellékküldiket csinálok és fogok is.
Be akarok járni sok helyszínt és lootolgatni, aztán majd jöhet a főszál.
Brutálisan szép a játék!
Szépen fut fix 60fps-en, maxon, vsync-el.
Jó lesz ez nagyon. -
Anonymus23
veterán
Közel hasonlót toltam már bele én is, 68 óra 4590 kill, ami tetszik benne, hogy végre nem az a side quest, hogy miden területen ugyanazok a sztorik, hanem egy csomó élettörténetet megismerünk. Én 84% körül tartok amúgy.
Az persze megmaradt, hogy sok ugyanaz a dolog (minden területen van állatos landmark, meg helyőrségek, de az fel se tűnt nagyon a sok és színes mellékküldetés mellett. Sőt, amellett, hogy a legtöbb mellékküldetés vége persze az, hogy a megtalált főellent azt iktassuk ki, de ha azt is észrevétlen akarja az ember, akkor kifejezetten jó.
Pl ami nekem eddig az egyik legjobban tetsző mellékküldetés volt (SPOILER!!!) az amikor hősünk leugrik az egyik szinkronizációs pontról, és egy gyerek meglátja, és a végén már egy egész csapat gyerek fut utánad, hogy nézzék, hogyan ugrasz le az egyre magasabb helyekről )
Nekem ami hiányzik belőle az a saját HQ megléte, fejlesztése és menedzselése, de mondjuk egy ilyen harcias asszonnyal az nem is jött volna ki jól, nincs aki otthon üljön
(#758) VTom
Wildlands üti szerintem, itt a színvilág miatt érzi az ember szerintem, hogy szebb, pedig a másik részletesebb... -
vvega30
senior tag
70 óra, lvl40, 3637 kill, 798943 m utazás és 99%(?).
Azt kel mondjam elég jó lett a játék, számomra messze a legjobb AC
-
bombibmw
veterán
válasz
Anonymus23 #756 üzenetére
Köszi!
El is kezdem. -
Anonymus23
veterán
válasz
bombibmw #754 üzenetére
Semmire, de tényleg
Csak ha valamelyik ruci tetszik nagyon, de asszem az talán nincs is fizetős (mármint uplay pontért). Ami olyan, azok meg ingyenesek (Ezio ruha stb.).
Fegyverekből meg esik jobb, hasonló. Alapanyag meg nagyon bőven van a játékban.Esetleg Helix kreditért lehet még sok cuccot venni, de az meg valós pénzért vegye, akinek nincs másra költeni.
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Megvettem én is a játékot és van 165 Uplay pontom.
Mire érdemes elkölteni, ha érdemes egyáltalán?
Köszi a választ! -
PowerBuldog
veterán
Ezek a felfedező túrák hogy érhetőek el? Amikor csak végigvezetnek dolgokon.
-
PeTeR_33
tag
Sziasztok!
Szerintetek èrdemes beneveznem a season pass-ra??
Eddig soha nem kedveltem az AC sorzatot,de ezt a rèszt nem tudom letenni.
Meg tudnàtok mondani a season pass mit tartlmaz??
Vagy dobnàtok egy magyar nyelvű linket?
-
Zsinder
aktív tag
válasz
atainprison #749 üzenetére
Viccet félretéve én is azt élvezem ha csak a a Kapitányokat kapom le és fel sem tűnik nekik, hogy bent jártam. De néha amikor valami paraszt felhúz azért jól esik szétcsapni mindenkit aki mozog
-
Gery9112
őstag
válasz
Tex Murphy #744 üzenetére
Szerintem nyugodtan vedd meg. A régi címeknél főleg ha x360-n tolod a Ubi fiók azért volt jó mert az achievementek mellé uplay pontokat szereztél, amit beválthattál a ubi online felületén. Ezioként Altair ruhában rohangálhattál meg hasonlók. Ezek az extrák a játékot nem befolyásolják semmilyen szinten.
(legalábbis így emlékszem)
-
Tex Murphy
tag
Sziasztok!
Lehet, rossz helyre írok, s a kérdés is kuka, de szabad-e Assassin's részeket használtan venni? Xbox 360-ra szeretném megvenni a régieket, de úgy tudom, ubifiókhoz vannak kötve. Az első rész még azt hiszem nincsen. Így a használtan vett játékban majd nem tudok menteni? Kell minden esetben internet elérés a játékhoz? Ha ubifiók szükséges, akkor persze kell... Fiók nélkül nincs játék?
Köszi -
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #740 üzenetére
Én mindig lopakodva hatolok be, és igyekszem csak a célpontot megölni, vagy a lehető legkeveseb őrt. Ez a lényege
-
Đusty
addikt
Az állatok maguk kellenek valamire vagy eladhatóak nyugodt szívvel?
-
Anonymus23
veterán
Én úgy csináltam, hogy az adott területet mindig kitakarítottam, és inkább azzal "nehezítettem", hogy mindenhol próbáltam silent assassinként elkapni őket.
Tegnap egy nagyobb erődítmény pl több mint egy óra volt így, elcsalogattam őket meg minden. Igaz itt az időt a 4. kincsesládához való lejárat megkeresése jelentette, jól el volt dugva, illetve nem is eldugva volt, hanem, ott volt 1-2 katona, és inkább azokra figyeltem, semmint a föld alatti lejáratra.
Még mindig van pár szürke, bár ahogy nézem, azok nagy részén már küldetés sincs gyakorlatilag...Viszont sajnos én közben eladtam az alacsony szintű legendás fegyvereket, és most szedhetem őket össze megint, már amit kapok, mert elfelejtettem, hogy fel is lehet tápolni őket 40-es szintre.
-
IntelKiller7
veterán
Vagy, ha Gold kiadasod van akkor torold le a DLC-ket majd telepitsd ujra. Multkor xbox one x-re tettem ujra a jatekot aztan odaadta az elorendeloi fegyvereket 26os szintre.
-
atainprison
senior tag
válasz
sittes79 #735 üzenetére
Tök felesleges állandóan szinten tartani a felszerelést Én 10 szintenként javítom fel a kedvenc fegyómat és a pajzsot, bőven elég még hard fokozaton is.
Amúgy én találtam egy viszonylag egyszerű pénzszerzési módot. A hippodrómban, ha megcsinálod az alap bajnokságot a negyedik (utolsó) futam után kapsz egy legendary mountot. Az utolsó pálya ismétlésével mindig megkapod a mountot, amit pár perc megcsinálni és 1000-ért lehet istállónál eladni. -
sittes79
addikt
Rohadt sokba kerül egy adott legend fegyót mindig szintre húzni, már gondolkodtam az örök pénzen, de ne akarom elrontani ezzel a játékot! Legálisan hogy a legkönnyebb drachmat szerezni?
-
Rony949
őstag
Ubisoft fórumon már többen felvetették az enemy upscaling-et, úgyhogy kisebb-nagyobb valószínűséggel belekerül majd.
-
VTom
veterán
válasz
#21946880 #730 üzenetére
Szerintem a játék úgy van felépítve, hogy ne egy adott területet pucolj ki, és haladj tovább, hanem pár mellékküldi után foglalkozz a fő küldivel, és csak később ha már végeztél a sztorival, akkor barangolj tovább, és csináld meg a mellékküldiket.
Persze attól még a mellékküldik nagyon könnyűek lesznek már, de gondolom az volt a koncepció, hogy sok játékórát pakoljanak bele a játékosok.
Tényleg egy npc szintezési opció segítene csak ezen. -
zolka95
őstag
Ha már mindent kifejlesztettem, akkor nyugodtan eladhatom a nyersanyagokat? Nem lesz szükség rájuk később?
A sárga kristály mire való?? -
törölt tag
válasz
atainprison #728 üzenetére
Ezt a "hibát" sajna én is elkövettem. Hardon kezdtem, de semennyi kihívás nincs a játékban. Egy másodpercre sem. Aki minden küldetést megcsinál, az bőven a main küldetések szintje felett jár. Illetve ez megvan a side-questek mellett is. Tehát ha szépen csinálom folyamatosan a dolgomat, akkor bárhova megyek, 2-3-4 szinttel magasabban vagyok. Természetesen néha bead olyan küldetést, ami 10-15 szinttel magasabb, mint amin most vagyok, de mire odaérnék, hogy meglehessen csinálni, addigra úgyis bőven átlépem a szintet.
-
dergander
addikt
válasz
atainprison #728 üzenetére
Én is most elkezdtem újra a játékot, Hard fokon. Eddig adja, szine csak annyi hogy valamivel erősebbek az alapellenfelek , de a fő bossok,avagy kapitányok már nagyon combosak , és 5 helyett már csak 4 nyersanyag nyerhető ki az állatokból.
A játék tényleg nagyon adja, szerintem az év játéka is lehetne. Ezt hogy húzták elő a pocsék AC Unity és Syndicate után? -
atainprison
senior tag
Brutál gyönyörű ez a játék. Már 30 órám van benne, de folyamat csak nézelődök. Az állatvilág, a növényzet, minden. Eddig egyetlen bajom van csak vele, ha mindent felfedezel, megcsinálod a mellékküldetéseket, akkor nagyon túlszinteződsz. Már 23-as vagyok, de a 17-es Gizai régiónál még nem is voltam. Így legnehezebb fokozaton is túl könnyű. Eddig kb. csak háromszor haltam, és azt is csak, azért mert valahonnan túl magasról ugrottam le. Jó lenne ha csinálnának a beállításokban olyan opciót, hogy, aki alacsonyabb szintű, mint a karakter azt felszintezi hozzád (mint a Witcher 3-ban).
-
Đusty
addikt
válasz
IntelKiller7 #725 üzenetére
köszi,
Az összegyűjtött tárgyak kellenek valamire vagy csak eladni jók másra nem? -
Rony949
őstag
Nem volt még dolgod RPG-vel igaz-e?
Zöld nyíl azt jelenti hogy az adott fegyver/pajzs jobb, vagy legalább is nagyobb sebzése van, attól függ melyik értéknél zöld színű.
A piros meg egyértelműen rosszabbat jelent.szerk.: Azt azért leírnám hogy pl. egy 20-as szintű legendary weapon-t nem biztos hogy lecserélnék egy 22-es common (kék) weapon-re, attól még hogy a kék fegyvernek jobbak az értékei, a legendary-nek nemes egyszerűséggel jobb képességei vannak. De ez teljesen tőled függ, úgy játszol ahogy neked jól esik.
-
Đusty
addikt
A nyilaknál a lv szint mellett a piros és zöld nyilak mit jelentenek? Attól függően változnak, hogy mit választok. Ha piros vagy zöld az mit jelent? Kardoknál ugyanez?
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7 #715 üzenetére
Nézd meg, hogy nem-e valamelyik fegyvered cursed. Azok csinálnak olyat, hogy leblokkolnak X mennyiséget az életcsíkodból.
-
IntelKiller7
veterán
28-as szinten vagyok és valamiért elvesztettem a 3 életcsíkomból 2db-ot. a játék akarta így vagy én rontottam el valamit?
a 2db piros. :/
-
Meg lehet accal is venni, úgy meg 3 euró az egész...
-
Zolix
tag
Sziasztok!
A first pyramids dlc-t honnan lehet beszerezni?
-
vvega30
senior tag
Anubist hányszor kell megölni? Egyszer sikerült, kb 100.-ra, de megmaradt a q. Vagy ez ilyen sokszor teljesíthető q?
-
zolka95
őstag
-
zolka95
őstag
Csak nekem nem indul a játék uplay-ből?
Az új patch óta, már egyáltalán nem tudom elindítani. Fut a háttérben, de ledobja a tálcára. Ha rákattintok egy pillanatig feldobja az ablakot. Eddig sikerült úgy megoldani hogy nyomkodtam az egeret vagy a kontrolleren az 'A' gombot. Most már hiába.Eddig nem találtam rá semmilyen megoldást. A syndicate is nehézkesen indult el. Vga drivert is újratelepítettem, hiába.
Ezért fizettem több tízezret? Nagyszerű!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Behemoth Gaming PC I Intel Core i7-6700K I AMD R9 280X 3GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Kingston 2x16Gb DDR5 5200Mhz CL40
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest