Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Eladtam egy legendás pajzsot véletlenül. Valahol vissza lehet vásárolni? -
xrace77
tag
4970542469
Jó játékot!
-
Köszönöm az infókat.
-
morfondőr
addikt
válasz
laci1117 #1194 üzenetére
Azt jelenti, hogy nem hivatalosan kerül hozzánk, nincs rajta áfa, stb. Az oldal kb. úgy működik, hogy egy olyan régióban veszik a kulcsokat, ahol sokkal olcsóbb (afrika, oroszország, brazília, mexikó stb.) és azt adják tovább, persze csak akkor, ha nem régiózáras. Ezáltal te másodkézből kapod a játékot. A g2a és kinguin pedig piactér, kb. olyan mint a hardverapró, csak sokkal többen árulják a játékokat. Egyik oldalon sem lehet garantálni, hogy amit kapsz, az működni fog, de ha gond van, akkor többször volt már pozitív tapasztalat is (visszaadják az árát stb.) Viszont mindenhol érdemes leírni ha ilyet ajánlotok, hogy csak saját felelősségre!
-
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol a legolcsóbb most a játék? Meglepném magam karácsonyra vele
Köszönöm
-
k-adi
nagyúr
válasz
LordAxwell #1185 üzenetére
kapsz ingame cuccokat... nem sokat
-
lofagi
addikt
0282702218744
8424105963770
5780916453706
2064710440352A szokásos kódok! :]
-
PeAdam
tag
Sziasztok! Eddig az 1.10-es frissítés óta tök jól ment a játék. Erre ma belépek ugyanazokkal a beállításokkal és veszettül szaggatott, érthetetlen számomra, hogy egyik nap tökéletesen fut, most meg konkrétan egy stuttering fesztivál volt a játék. Ezt követően kiléptem megnéztem nem-e valami malware, de a proci alapjáraton ugyanúgy csak kb 10%-on ment mint máskor mindig, kipróbáltam még gyorsan a witchert is az ugyanúgy futott normálisan, ahogy szokott. Hogy az istenbe lehet ez. A Uplay mondjuk feltelepített valami kis pár megás frissítést, lehet az cseszett el valamit?
-
Siszibatya
tag
válasz
nyamsas #1173 üzenetére
Szia !
Win 8.1-hez kijött már AMD kártyádhoz a támogatott driver , ami ehhez a játékhoz kell ?
Másik lehetőség , hogy válts vissza win7-re , ott is megérhet 1 próbát az egész. Lehetséges kicsit jobban fog menni és lessz driver is hozzá.
Látom írják lejjebb ,hogy a procid nagyon és a videókártya is befolyásolja azt , hogy így fut nálad.
Ezt a patch downgradet próbáld ki szerintem , fórumtárs linkelte régebben :
-
hdekakas
senior tag
válasz
dergander #1175 üzenetére
Rendben, ha lesz időm, csinálok egy rövid videót, és feltöltöm youtube-ra.
Hát akkor én vagyok a világon az egyetlen, akinek 4K-ban megy 60 fps-sel minden max, élsimítás low (vagy medium? arra nem is emlékszem), 90% modifier.
100% modifier-rel is megy, de a nagyon sűrű füves részeknél 52 fps körülre droppol, úgyhogy azt inkább hanyagolom.
Kártyám 2067/12800 MHz-en megy. -
dergander
addikt
válasz
hdekakas #1169 üzenetére
Túlzásba estél és most meg sértésnek veszed az ellenválaszt.
Nincs olyan hogy 4K-ba ultrán vagy mondjuk úgy maximum részletességgel 60fpsel legyen mindenhol,még ha visszaveszed az élsímítást se. Erős az 1080Ti , de nem ehhez a játékhoz.
(#1170) nyamsas : A CPu nagyon gyenge,pont hogy ez a játék a védelem miatt a CPU-t zsibbasztja le, és mint sajnos tudjuk az AMD vishera már nagyon megkorosodott és az egyszálas teljesítmény ami kellene az gyenge. Meg az Ubi fórumon is írják hogy az AMDvel csak a gond van ha FPS-ről van szó.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Siszibatya #1168 üzenetére
Én már próbálgattam mindent, de a legkisebb faluban is 30 fps alatt vagyok, FHD medium graf, élsimitás off..
Ha leveszem LOW-ra, ugyanez van, szomorú, hogy ennyire tojnak az AMD-s felhasználókra, mert ez igy minden csak nem szórakozás...
-
hdekakas
senior tag
válasz
dergander #1164 üzenetére
Oké, akkor hazudok.
Csak 30 fps-sel játszok.
Akkor hát kezdjük a fő témát: Jajj de szarul optimalizált ez a játék, állandó fps drop, mikrolaggok tömkelege, és cpu limit. Soha többet Ubisoft!
Megyek is inkább a DAVE-vel játszani, mert azt még épp elbírja a gépem erős tuninggal. -
Siszibatya
tag
válasz
hdekakas #1139 üzenetére
Szia !
Ez nem az a topik kicsit eltévedtél a képpel : hogyan néznek ki a gépeink-be való.
Nem minden embernek van pénze több százezrekért gépet építeni , és akkor ez csak a gépház és monitor még nincs is hozzá . Vízhűtéshez meg végképp
Az csak egy dolog hogy neked ilyen van és volt rá lehetőséged. Másnak is van ilyen vagy jobb gépe mégsem teszi be a képet róla egy játék topikjába.
Egyébként egy G-Synces monitoron sokkal jobb játszani , mint tv-n . Még akkor is ha kisebb mint a tv amin játszol épp. Te konfigodhoz egy 35" 3440x1440 felbontású lenne a legjobb egyébként. DSR-el meg feltolhatnád 4k-ra.
ON: - vegyesen saját vélemény erről a játékról és arra amiket írtál
1080ti harmat gyenge a 4k-hoz ultrán , minden szorzó és lehetőség maxra állítva . Senki sem akar és szeretne diavetítést nézni , lagolni és nagy fps droppokat látni. Nagyon fontos az fps minden játékban , főleg a minimum és az átlag. Ezen sok múlik és meghatározó a játékélményben / játékmenetben/ és folyamatosság (á)ban.
Mindenkinek jobb lenne , a többségnek biztos ,ha kb. 75fps meglenne és nem esne be alá drasztikusan, az átlag fps 85-100 A maximum már annyira innentől kezdve nem is lenne érdekes , talán egy kisebb rétegnek . ( más játékokra is elég jók ezek az értékek , főleg ha stabilan tudja tartani a minimumot ami 60 vagy nagyobb )
És akkor még nem is beszéltünk a 144Hz és az fölötti monitorokról és az ugyonekkora fps számokról játékokban. Van akiknek ez a fontos , főleg online módban.
Kell még ehhez néhány generáció, Én 3-ra tippelnék. Minél hamarabb lenne persze a legjobb.
Írhatsz itt bármit ez a játék nincs optimalizálva , egy gyors konzolportról van szó , aminek manapság ilyen a "minősége " sajnos.
Nem ez az egyetlen ilyen játék ebben igazad van . Az embereknek nem kell az ilyenhez hozzászokni , ne ez legyen az irány. Aki tud és van rá lehetősége az fejleszteni fog.Itt lenne az ideje egy patchnek , ami tényleg optimalizálja végre a játékot és rendberakja grafikailag is . Egyre gyengébb lessz grafikailag ( ocsmányabb )és jobban terheli a gépet , nem értem miért ez a cél és miért jó ez. Nem reagál jól a grafikai beállítások lejjebbvételére sem.
Az a nagy szerencse egyébként , hogy sokaknak ad olyan játékélményt , ami miatt játszanak vele a sok negatívum ellenére is.
-
ron8
senior tag
Nálatok is elhomályosítja az éleket az élsimítás? Olyan mintha egy erős FXAA lenne csak a játékban... nincs különbség hiába állítom high-ra vagy mediumra...
-
dergander
addikt
válasz
hdekakas #1139 üzenetére
Nah szóval, minden beállítás maxon , kivéve élsimítás a res scale-t visszabb vetted így már nem is 4K. Furcsa ezen a beállításon egy 1080Ti-t se láttam fix60on. Sok a túlzás, nézd a youtube-t körbe sok embernek van ilyen gépe mint a tied és azért 4Kba még a 30fps is sokszor elérhetetlen.
-
Gery9112
őstag
Ha valaki tolja nightmare módban a játékot, leírná, hogy mennyire vészes? Még nem vittem végig normál fokozaton, de tervezem majd újrajátszani.
Az új patch óta átláthatóbb a térkép, ezt mondjuk már ideje volt megoldani.
-
-
hajbel
addikt
válasz
hdekakas #1156 üzenetére
Mivel van rá 1% esély, hogy viccből trollkodsz, ezért elmagyarázom, hogy FHD-tól felfelé a VGA pörög 100%-on, a CPU szerepe úgy csökken, ahogy nő a felbontás, QHD-től felefelé a CPU szerepe jelentős mértékben korlátozott. Ha szépen megfogod az egeret és rákattintasz a linkre, amit az előbb bemásoltam (tudod, az eltérő színű szövegrész), majd kiválasztod a legördülő menüből az UHD felbontást, saját szemeddel is meggyőződhetsz az áltam állíottakról a saját szemeddel. A link fogalmáról bővebben itt olvashatsz, ha a vöröses szövegrészre kattintasz. Feltételezem, hogy a számtek majd csak néhány év múlva fog bekerülni a tantárgyaid közé.
-
hdekakas
senior tag
Köszönöm a személyeskedést!
De-de, pont hogy azt írták itt egyesek, hogy 4 magos procira kaka a játék, 6 magos kell neki. Lóófszt. Egy normális proci kell neki. 4 éves procival játsszatok FC2-vel. Vagy tessék visszavenni low-ra a grafikát fHD-ban is, és no para.
Ez a videó is azt próbálja beadni nekünk, hogy a 6 magos procival 10-20%-kal jobb lesz az fps.
[link]
-
Źşë'
addikt
válasz
hdekakas #1143 üzenetére
mondjuk a nagyképűségnek tényleg vannak határai, szépen bevezetted a te gépeden nem akad sztorit
az hogy fpsek vannak kitárgyalva itt vagy egy ehhez hasonló topikban az eléggé [ON] szerintem, gondolom azért nincs semmi bajod a képfolyamatossággal mert megvan 4kban a fix 60fps-edpoor you^^
szoszo nem olts le senkit se azért mert témát kreál belőle... -
hajbel
addikt
válasz
hdekakas #1143 üzenetére
Kolopele Te vagy az? A framedrop egy valós probléma, amit ki kell beszélni, ezért van a fórum. Arra, hogy kitaláljuk, egyedi-e a felhasználó problémája, vagy globális, esetleg egy bizonyos hardware okozza az anomáliát.
"Nekem se 6 magos procim van, "csak" 4 magos, 4900 MHz-en járó 7700K. A leginkább ez a játék használja a procit, ez is tény. (Witcher 3 pl sokszor visszaveszi még az órajelemet is 4200 MHz-re, mert 20% körül van a proci kihasználtság, alig hajtja meg.)
Fel kell készülni ezekre most már. Nem ez az egyedüli játék ami erős cpu használatú, maximum még nem megszokott. Majd ha jön a FC5, meg sorban a többi, akkor majd hozzászokunk."Ha a géped kategóriájához megfelelő agyi kapacitással rendelkeznél, akkor a fent említett fogalom mellett azt is tudnád, hogy UHD-ben a 6 magos procival 0-1%-ot nyernél (mérési hián belül van), de költsél rá nyugodtan, hiszen az megold minden problémát, főleg az e-pénisszel kapcsolatosakat.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
Departed #1152 üzenetére
Mégsem tudsz precízen célozni, ami számomra elég fontos még ebben is. Csak autós játékokhoz használok gamepad-et. A harcrendszer esetleg a gamepad használatával könnyebb, de csak akkor ha rálockolsz az ellenfélre, de én 80%-ban lock nélkül tolom mert mindíg többen vannak és úgy tudok figyelni körbe körbe mikor ki támad, gamepad-el ezt megint nehéz véghezvinni mert lassú. De ki mit szokott meg...
-
Departed
őstag
válasz
LordAxwell #1150 üzenetére
Számomra meg az akrobatkus mászkálós mászós ugrálós harcolós részek (tehát a játék >90%-a) nem az igaziak bill+egérrel, az ilyenekre van feltalálva a gamepad. Persze mindenki maga érzi.
-
Corpuscle
őstag
válasz
LordAxwell #1147 üzenetére
A Predator bow-t azt én is szeretem, egyik kedvencem. Próbálok én dodge-olni, csak nem sok sikerrel.
(#1148) Departed: Xbox-on tolom, aim assist beállítható. A célkövetős skill-t nem használom, nehéz fejre húzni kontrollerrel.
-
Departed
őstag
válasz
LordAxwell #1147 üzenetére
Én gamepad-del játszom, elvileg elsősorban arra van az ilyen játék fejlesztve, azzal is lehet fejlövésezni egyszerűen?
-
Corpuscle
őstag
Érdekelne, hogy a skill fát ki merre fejleszti. Én a hunter-t kezdtem el húzni, most lvl20 vagyok. Néhány szint óta a warrior-ra is elkezdtem dobálni a pontokat, nyílvessző híján rákényszerülök a közelharcra is. A pajzsos katonákkal nehezen boldogulok, ügyesen blokkolnak. A nyilakat is nagyrészt védik, szóval küzdős. A „parry” skill aktív, ha jól gondolom, ezzel tudnám feltörni a védelmét? Ti hogy csináljátok?
-
Televan74
nagyúr
A kedvemet eléggé rombolja hogy a város túlvégéről is eltalál az íjjal.Ellovagol a picsbe és onnan csinál belőlem sündisznót!
-
Departed
őstag
válasz
hdekakas #1143 üzenetére
Ez mondjuk igaz. Csak sokaknak szembetűnő hogy játszanak egy igazán remek játékkal, csak rontja az élményt hogy fényévekkel jobban laggol az elcseszett procihasználat miatt mint bármelyik akár szebb (witcher3) játék.
A játékmenet meg annyira magától értetődően remekül meg van csinálva, hogy nem merülnek föl kérdések.
-
hdekakas
senior tag
válasz
Departed #1141 üzenetére
Szerintem a 100-ból 99 eNyavalygás sem érdekel senkit, hogy jajj, nem bírja a procim ezért szar a játék, soha többet ubisoft.
Ha nem elég az az fps, amit az adott gép bír, akkor venni kell újabb hardvereket, vagy át kell térni konzolra, ott meg minden adott, annyi amennyi.
Meg kell nézni, hány, ténylegesen a játékmenettel, trükkökkel, praktikákkal foglalkozó hsz van. Luf@sz... -
Corpuscle
őstag
Az ellenfél felszintezése szerintem jót tett a játéknak. Annyi tennivaló van adott területen, hogy néha op-nek éreztem már magam, annyival erősebb voltam. Este beúsztam egy krokodilos nádasba óvatlanul, széttéptek se perc alatt.
(#1141) Departed: Nem tudom mi a bajod, még képet is kaptunk.
-
hdekakas
senior tag
Látom, másról se szól ez a játék csoportja, csak hogy kinek mennyi az fps. Ez baj egy kábé "év játéka" produktumnál.
Az én gépem sosem akad, stabil 60 fps-t viszi 4K-ban, minden beállítás maxon, kivéve az élsimítás csak low-on (ilyen felbontás mellett már nincs jelentősége az élsimításnak), FOW is 115. A Resolution modifiert kellett 100-ról 90%-ra visszább venni. Ez az egy még tűrhető kompromisszum, úgy gondolom.
Fps droppok? Ha nagyon kicentized a "stabil" 60 fps-t, akkor vannak. De minden játékban. Vannak területek, amik részletgazdagabbak a többinél, ezért ott már nem bírja olyan képfrissítéssel megjeleníteni. Mondjatok egy játékot is, ahol minden hótt egyforma, ha ippeg 60 fps-re állítod be, akkor azt mindig minden körülmények között is fogja tartani.
Az fps droppot csak úgy lehet "javítani", ha azokon a területeken rontanak a grafikán! (Vagy az összes többin emelnek, és kénytelenek leszünk lejjebb venni a beállításokon.)
Nekem se 6 magos procim van, "csak" 4 magos, 4900 MHz-en járó 7700K. A leginkább ez a játék használja a procit, ez is tény. (Witcher 3 pl sokszor visszaveszi még az órajelemet is 4200 MHz-re, mert 20% körül van a proci kihasználtság, alig hajtja meg.)
Fel kell készülni ezekre most már. Nem ez az egyedüli játék ami erős cpu használatú, maximum még nem megszokott. Majd ha jön a FC5, meg sorban a többi, akkor majd hozzászokunk.Új patch: Nem látok semmi javulást. Talán mintha picit méginkább gépigényes lenne. Ha feltolom 100%-ra az említett csúszkát, ugyanúgy visszaesik azokon a területeken az fps, talán még jobban is...
-
lofagi
addikt
Pár kód a villámkezűeknek!
3748654542620
0858097152943
0385338924278
7979171013232 -
Televan74
nagyúr
válasz
LordAxwell #1131 üzenetére
Cyrene -be vagyok, lehet az a baj hogy már rég nem voltam nagyvárosba,tegnap este értem oda,akkor még nem volt furcsa a 8-11fps -es akadások.Lehet nem is a patch az okozója. Vsync bekapcsolva maradt az update után is,nem az volt a baj.Inkább bennem keresendő a probléma.Elnézést!
-
PeAdam
tag
válasz
LordAxwell #1131 üzenetére
Ma játszottam több mint 1 órát meló előtt az új frissítéssel. Szerencsére most egyszer sem akadt meg, vagy droppolt a játék, mint az 1.05 update esetében. Viszont, szerintem a játék madártávlatból, vagy magaslatról nézve minden eddiginél rondább. A látótávolság kritikán aluli, de komolyan, én nemtudom meddig akarják még butítani, de ez mostmár szerintem ciki. Az 5 éves GTA 5 köröket ver a játékra technikai oldalról.... Ennek ellenére egyet értek az előttem szólókkal, hogy maga a játék annyira jó, hogy még ígyis játszom vele.
-
LordAxwell
senior tag
-
Televan74
nagyúr
válasz
PeTeR_33 #1128 üzenetére
Nálam eddig simábban ment 1.05 patch -el is.60fps vsync -be játszom. Most olyanokat produkál a játék ,hogy felmegy 75fps -re aztán bezuhan 35 körülire.Eddig a minimumom 52 környékén volt,a max meg 61fps.
Monitorozásnál(F1) eltűnt a CPU kihasználtság és GPU kihasználtság/hőmérséklet.
-
Televan74
nagyúr
Vannak új térkép ikonok,de jobban szaggat mint eddig.
-
Televan74
nagyúr
Nekem a játék HDD -n van,desktoptól indulva 2 perc alatt a játékban vagyok. Az op. rendszer SSD -ről megy.
Ott valami más probléma lesz,ha 10 perc kell hozzá.
-
aerosmith
őstag
válasz
LordAxwell #1124 üzenetére
Egyértelmű SSD hiány.
-
Źşë'
addikt
válasz
LordAxwell #1121 üzenetére
akkor lehet döglik a hdd-d mert a 10 perc az baromi sok idő, nekem is hdd-n van 16 giga ram és sacc/kb 2-3 perc a töltés, de majd lemérem
-
Źşë'
addikt
válasz
LordAxwell #1118 üzenetére
mennyi ramod van a gépben?
-
LordAxwell
senior tag
Minden bosszúság vagy fps dropp vagy lagg ellenére is megéri ez a játék annyira jól meg lett csinálva(persze nem a teknikai háttere), imádom.
Nekem nem lett rosszabb fps szempontjából az 1.05 patch óta, a játék elején kb 10 percig töltöget elég sokat, ott laggol meg akad de miután betöltött mindent, nem laggol egyáltalán.
-
laci1117
tag
Egy gyors nagyon buta kérdés, hogy lehet frissíteni a játékot?
nekem még mindig 1.0.5
-
dergander
addikt
Holnap új update!
Assassin's Creed Origins - 1.1.0 Patch Notes
Patch 1.1.0 will be deployed on all platforms tomorrow December 12th.New Features
Added a new “Nightmare” difficulty mode
Added an NPC scaling option, “Enemy Auto-Level”, that makes enemies’ level scale up to player’s level
Added a new “Horde Mode” to the Arena
[PC] Added support for HDR displayQuest
Improved the navigation of the Rebels during the quest “A Rebel Alliance”
Improved various cinematic transitions
Fixed an issue where the playable character could remain stuck or fall through the world during the quest “The Battle of the Nile”
Fixed an issue where the playable character could lose its equipped weapons during the quest “The False Oracle”
Fixed an issue preventing the playable character from dealing damage to crocodiles during the quest “Blood in the Water”
Fixed an issue preventing the quest objective marker to be displayed during the quest “Family Reunion”
Fixed an issue that could cause the player to lose the prisoner during the quest “His Secret Service”
Fixed an issue that could cause a gladiator to remain stuck with the playable character during the quest “The Crocodile Jaws”
Fixed an issue causing Daily Quests from disappearing from the Quest Log
Fixed an issue that could prevent the “Control Nuisance” Daily Quest from giving its reward"
Fixed an issue that could prevent the dialogue scene from playing during the quest “Blood in the water”
Fixed an issue that could prevent Hallucinations from ending during Taimhotep's Song
Fixed an issue that could make the quest “Children of the Streets” impossible to complete
Fixed an issue that could prevent the key for Eudoros’ chest to appear in the inventory in the quest “End of The Snake”
Fixed an issue that could cause Cleopatra to die at the end of the quest “Way of the Gabiniani”
Fixed an issue forcing Bayek to receive a spear instead of a bow during the chariot fight of the “The Battle of the Nile” quest
Fixed an issue that could cause Aya to spawn as BayekActivities
Increased the number of Drachmas rewarded by Hippodrome tournaments
Tweaked controls sensitivity in Hippodrome
Fixed an issue that could prevent the introduction cinematic of Seleucid from playing
Fixed an issue that could prevent the use of bows in the ArenaGameplay
Improved NPCs reactions
Fixed the health regeneration that could stop working after gaining health from Health on Hit/Kill weapon attributes
Fixed the unlock of the Old Habit achievement/trophy for player who have met the conditions
Fixed various issues preventing the “Game Progression” statistic to reach 100%
Fixed the "No Limits" Ubisoft Club Classic Challenge from not unlocking
Fixed an issue with the Ubisoft Club Classic Challenges that were not showing as unlocked even if they had been completed
Fixed an issue that could cause the controller to vibrate indefinitely in the score screen of the Hippodrome
Fixed an issue where the playable character could lose its inventory when fast traveling from the Bathhouse
Fixed an issue where Senu could pass through the world
Fixed an issue that allowed thrown torches to inflict poison or bleed effect
Fixed some loading issues while using Senu
Fixed various issues with the spawning of NPCs
Fixed various issues causing the player character to remain stuck
Fixed various navigation and animation issues with the playable characterUser Interface
Added Hood, Hair, and Beard customization options in the Gear menu
Added a “Uncompleted Locations” filter to the World Map
Added a “friends-only” pictures filter to the World Map
Added the option to hide the Compass and the Enemy Proximity Feedback on the HUD
[PC] Added “Quit to Desktop” option to the pause menu
Improved on-screen feedback with Friend Challenges in Arena
Increased display time of the on-screen feedback when the playable character gets hit by an arrow
Changed input button for the Compare Equipped action
[PC] Enabled Eye Tracking by default
Fixed various icon issues in the World Map
Fixed an issue with the Trial of the God reward being displayed incorrectly in the Quest Log
Fixed an issue with the quest objective of Trial of the Gods appearing below the world
[PC] Fixed the display of Photo Mode pictures captured on multi-monitor configurationWorld
Fixed several areas in the world where the player could encounter collision issues
Fixed various issues with the level of details of world objects, NPCs, and vehiclesGraphics & Audio
Improved texture streaming selection to allow for more high resolution texture
Increased the distance at which we display the higher quality fake geometry of Alexandria
Improved the view distance of the Siwa temple
Improved the level of details of the Hemon Mastaba location
Improved the quality of the Photo Mode picture taken while playing with HDR enabled
Fixed loading grid setups for tall palm tree fields to improve their view distance
Fixed far shadow popping transition issue when updated during the time of day cycle
Fixed shadow culling issue in the great library of Alexandria during sunrise and sunset
Fixed a visual issue on bows when switching them while out of combat
Fixed a visual issue with quivers
[PC] Fixed white squares appearing in windowed mode on 4K monitor
[PC] Fixed an issue with the Reset graphic option
Fixed an issue which prevented music from playing again in the quest “Aya: Blade of the Goddess”
Fixed missing voice-over during various cinematics
Fixed a sound issue when using Overpower on certain NPCs
Fixed various repeating voice and sound effects
Fixed an issue that could cause multiple music tracks to overlap
Fixed multiple out of place audio lines in the ArenaSystem
Improved overall stability of the game application
Adjusted the balance of the economy by reducing the price of Lion Claw and Leopard Fur
Capped the amount of Trinkets and Animal Goods to 999
[PC] Improved Performance Tools functionality
Fixed rare occurrence of world paused state due to a terrain node priority change
[PC] Fixed stuttering on NVIDIA graphic cards when playing in borderless mode -
laci1117
tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem az alap játékot + season pass-t, azt volna a kérdésem, hol lehet aktiválni a tartalmakat, illetve az 500 fityfirittyet mire érdemes elkölteni amit adott ubi?
Illetve az uplayben szerzett coinokat mire érdemes elverni?
Ezio / Altair szerkót megtudom valahogy szerezni anélkül hogy játszottam volna előző szériákkal?
Köszönöm előre is!
-
PeAdam
tag
válasz
VincentVG #1107 üzenetére
Ma egy órát nézegettem a beállításokat, hogy ne akadjon a játék nagyjából sikerült egy stabil szintre belőni, viszont csak úgy, hogy 30-35 en játszom de legalább nem droppolgat... Én csak azért nem raktam még vissza a 1.02-re mert reménykedek h a decemberi frissítéssel javul valamit elvileg nemsokára jön majd.
-
hajbel
addikt
Sziasztok! Szerintetek érdemes dynamic resolutiont beállítani? Ha 60 fps-re teszem, akkor kb. stabilan tartja is, valamint csak annyira esik be, ami még freesync határon belül van, ellenben úgy látom, hogy valahol 1080 és 1440p köztire lövi be a felbontást. UHD monitorom van, de mivel Vega 56 kártyám van, 64 biossal (szóval gyakorlatilag Vega 64), brutálisan sz*rok a minimum fps-ek.
-
-
-
PeAdam
tag
Ha jót akarsz magadnak semmiképp ne frissítsd le. A látótávolság nagyon gány lett, ráadásul nem is fut jobban, szval még csak ez sem igaz. Egyébként szerintem z 1.05 óta azért lett több a mikrolagg mert a gányabb grafika miatt méginkább a processzor terhelődik a videókártya helyett.
-
Źşë'
addikt
van valami hír erről a gfx downgraderől? igaz én nem léptem be uplaybe mostanában, így nem is töltött le semmi pecst a játékhoz, de gáz lenne ha rondább lenne, leszarom h néhol szarul fut, de ne legyen már csúnyább, ennyi erővel én is vissza tudom butítani ha akarom... fk ubi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Behemoth Gaming PC I Intel Core i7-6700K I AMD R9 280X 3GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Kingston 2x16Gb DDR5 5200Mhz CL40
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
- GAMER PC - GTX 1060 3GB / i7 6700 / 16GB DDR4 / 240GB SSD / 2TB HDD
- AKCIÓ! 12"-os üzleti laptopok számlával, garanciával eladóak! HP, Dell, Lenovo
- Hitachi 65HAL7250 65colos TV
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest