Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • and1ao

    őstag

    válasz bozont #3868 üzenetére

    Még a 6000-ek sem mennek benne 4,2-4.4Ghz de a 4.4 az már csak télen amikor 20-25 fokos szobába van a cucc és csak játék alatt megy az is. (Az extreme tunning fogalma nálam szárazjéggel kezdődik.)
    Az pedig a gyártás miatt és architektúra miatt tudjuk,hogy FX magas órajelre termettek, de te is érzed hogy ezek a lapok benne hagyják az erőt.

    Én nem szidom a gyenge lapokat ha valaki alapórajelen alulfeszelve szeretné használni az FX-t nyugodt szívvel ajánlom neki az EXT3 Asus m5a97 vagy épp giga 970 d3/ds3-ból bármit, EXT 4 PL nem mert cf sli ilyen alaplappal ellátott rendszerbeb nem állja a sarat és extra-t nem tud a 3-hoz képest.

    A valaki pedig megemlíti a tunning-ot akkor ezek a lapok már a nem ajánlható kategóriába esnek át. Amire az egyik legjobb példa hogy ezek a Asrock lapok a gyenge VRM miatt borzaszóan melegítik a procit, az enyém egy másik lapban 10 fokkal volt hűvösebb ugyanolyan körülmények között.

    Ui.: Én sem vágyom az extreme tunning-ra csak maximalizásni próbálok a pénzemért kapott rendszert, és ezt egy szorzózár mentes procival elég könnyen meglehet oldani.

    Guild Wars2!

Új hozzászólás Aktív témák