- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Hogy kell elinditani az open betat?
Tegnap letoltottem, ma feltelepitettem, de utana letoroltem a telepitot.Viszont nem talalom a Start menuben a jatekot, csak a Game Center van meg, de az ujra akarja tolteni a telepitot.
Ha meg kezzel elinditom az exet, akkor hianyolja a credentialst:
[szerk:]Aha, Game Centerben meg lehet adni, hol a kliens, aztan leellenorzi, hogy jo-e.
Csak tudnam miert nem jegyezte meg telepiteskor, hogy a C:\Games ala tette, nem a default C:\MyGames-be[szerk2:]Downloading fixes, 2h remaining
Ennyire hulye nem lehet a telepito.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Sontir Fel
őstag
Szevasztok!
Feltettem a jatekot, nyomtam hogy pvp. A tankom csataban van, en meg a garazsban maradtam. Mit csinalok rosszul?
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
weres78
senior tag
válasz Sontir Fel #4005 üzenetére
Hát valamit nagyon... 😀
Remélem azóta megoldódott, nekem párszáz csata alatt nem volt ilyen... -
SoulReaver
veterán
válasz Sontir Fel #4007 üzenetére
jobban komálja az nvidát, nálam 970 el 60 fps minden ultrán, de szerintem a crysis 1 is szebb volt ennél..
-
CsonkaImo
addikt
válasz Sontir Fel #4007 üzenetére
VSR-rel jobban megy valamiért, én 1440p-re felskálázva játszom és stabilabb a 60FPS. Látvány nem az igazi szerintem sem, nem tudom melyik verziót használhatják a Cryengine-ből. 1080p-ben marha recés, hiába az élsimítás. Szerencsére a VSR ezen is segít.
-
SoulReaver
veterán
válasz Sontir Fel #4010 üzenetére
Azután valóban jobb, de pl mikor a tankon a részletek később töltődnek be, olyan, mint ha kevés lenne a vram.
Maga a játék élmény jó lenne, hangok is elég jók. Lövések is vagányak. Csak ez a grafikai bénaság jobb ha lenne...
-
CsonkaImo
addikt
válasz Sontir Fel #4010 üzenetére
Én maxon hagytam mindent. WoT-nál nem rondább, sőt az effektek jóval szebbek. Hang is jobb szerintem.
-
Phobion
őstag
Nálatok is tetű lassú a kliens letöltése?
-
L4mie
veterán
omfg ti mennyit beszéltetek mióta idenéztem
NAgyon lassan szedte le, de sebaj lent van nyomatjukDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
olcsii
aktív tag
szerbusztok! már töltöm a klienst holnap reggel megyek egy kört addigra csak le jön a wotot meg remélem pihentetni fogom
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
L4mie
veterán
nevemet nem kellet újra beírni, kaptam 7 nap prémiumot, meg egy t3 prém tankot is
Ezeket miért? O
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
kócos87
tag
Na sikerült elkezdenem játszani Tier 2 ben mennyi az a sebzés ami már jónak mondható?
Egyébként meg délelőtt fent leszek, a nevem Bummmer. Keressen akinek van kedve szakaszozni, TS van. -
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz Phobion #4026 üzenetére
A helyzet az, hogy azok a tankok amik a WoT-ban vannak 1-5 tierben, azok az életben is ennyire életképtelenek voltak. A 8-9-es tankok szinte az itteni belépők. A WoT is teljesen jól játszható lenne alsó tier-ben is, ha az RNG kisebb lenne.
Ne temessük el, mert az is egy jó játék, más hangulattal. Én ebbe is beletettem a pénzem, minden prémtankot megvettem, egész évre prémium, de eszem ágában sincs abbahagyni a WoT-ot. Egész egyszerűen azért, mert a bosszantó hülyeségeivel együtt is számomra szórakoztató, és azoknak a tankoknak is megvan a saját hangulatuk.Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
scyllarus
veterán
válasz Phobion #4026 üzenetére
Amikor először kipróbáltam, nekem is feltűnt, hogy a T1-es PT-76-ossal is szórakoztató játszani. Meg is fogom tartani, feszültséglevezetőnek jó lesz később is.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Drenadar
veterán
válasz Kean_Sorbo #4027 üzenetére
A wot nál a motor a technika elavult...
Nekem nem hiányzik még...
-
Angel1981
veterán
AMX - de a Zhalo is nagyon jó, egyedül a gun dep hiányzik benne.
Zsolt_72: igen, így van, ne ragadtassuk el magunkat. Még ha esetleg lesz is trónfosztás, az legalább 2 év - ha lesz. Az AW kezdetekben a veterán wotosokat fogja bevonzani, akik már unják azt a játékot / frusztrálja őket az a pár komoly dolog ami van, vagy éppenséggel nincs benne.
Ami jobban zavaró lehet a WG számára, hogy az "utánpótlást" viszont garantáltan meg fogja csapolni, mert mostantól a potenciális újoncok már kettő közül választhatnak, és ha nem fog bejönni nekik a wot, akkor jönnek ide.[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz Drenadar #4029 üzenetére
Lehet hogy velem van a baj, de CryEngine ide vagy oda én nem dobtam hátast a grafikától. Sőt, A Crysis Warhead 2008-ból köröket ver erre a grafikára. Nekem csak mediumon bírja a gépem (a proci miatt), most meg lehet kövezni, de ott meg egyenesen hányadékul néz ki. Többet vártam..
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
L4mie
veterán
válasz #40993792 #4033 üzenetére
Én nem értem ingame chaten sem,
Alapjaiban WoT ez tény, de más a dinamikája, fizikája, látványa, más a kor is, és ami legfontosabb más a hangulata.Már párszor leírtam, de már régen. nekem olyan az egész mintha a WoT elhált volna egy nászt a BF tankos részével.
Nekem speciel most ez sokkal jobban bejön mint a WoT, ha meg WG-s játékkal akarok akkor WoWS-t játszom
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
scyllarus
veterán
válasz SpongyaBob #4032 üzenetére
Nekem is mediumon van. Szerintem sokkal szebb, mint a wot hd kliense, de hát ez egyéni preferencia. Nekem nem igazán fontos a grafika, a játékélmény sokkal többet számít. A WT:GF például kifejezetten szép, még sem tudott megragadni, pedig nekifutottam többször.
Igazából az oda lövök-oda megy effektussal engem már megfogtak. Párszor kipróbáltam utána a wotot, de egyszerűen nem volt úgy már szórakoztató, márpedig csak ezért ülünk le mindannyian egy játék elé. Úgyhogy a 15k csatával együtt ment a levesbe."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
Departed
őstag
válasz SpongyaBob #4037 üzenetére
Ne félj maxon sem az a látványorgia amit a gépigénye alapján várna az ember. Mondjuk még "csak" open beta fázisban van a cucc, hátha eszükbe jut még az optimalizálás szó a srácoknak, esetleg a grafika közelítése a Crysis 1-éhez.
A játék amúgy jó, tetszik a kezdeti ajándék 7 nap premium, szépen gyorsan el lehet jutni a máris elég jól használható élvezetes T2-3-4-ig.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Phobion
őstag
Tényleg, a legfontosabb kérdések egyike kimaradt.. itt milyen az MM?
-
Kean_Sorbo
őstag
Jó.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Balika23hun
aktív tag
válasz Phobion #4040 üzenetére
Sokszor van olyan eredmény hogy az egyik oldal letarolja a másikat de ez sokszor a játékosok hibája is (lemmingeznek, előre rohannak stb). Viszont ami pozitívum hogy igyekszik saját tierbe pakolni, csak akkor rak nagyobbak vagy kisebbek közé ha sokat kéne várnod. Ezenkívül 2 arty-nál csak akkor rak többet ha full arty szakasz jön be, ez esetben 3-3 van oldalanként.
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
scyllarus
veterán
válasz Balika23hun #4043 üzenetére
Itt még az arty sem akkora para. Szoktak rám lövöldözni, néha el is találnak, nyírt is ki már, de akkor is más az egész játék, mint amikor tudod, hogy kinézel a ház mögül és BUMM van full hp-ról is.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
lacibacsi
addikt
Csak holnap reggel tudom majd kipróbálni az OB-t, de van egy kérdés, ami nem hagy nyugodni: a garázshely rendszer milyen? Az EA-ban ingyen volt és korlátlan (?), megtartották ezt a rendszert, vagy olyan lett mint a WOT, hogy perkálni kell a lóvét, ha több helyet akarsz?
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
scyllarus
veterán
válasz lacibacsi #4045 üzenetére
Én még csak egy db T-54-et vettem, úgyhogy nem feszegettem a korlátokat, de nekem úgy tűnik-hallatszik, hogy megmaradt a korlátlan rendszer. +1 jópont ide
-
Balika23hun
aktív tag
válasz scyllarus #4044 üzenetére
Nem is azért írtam mert túl erősek lennének. De azért hiába nem olyan vészesek ha beraknak mindkét oldalra 5-öt azért az nem lenne kellemes, már pedig wot-ban régen volt ilyen nem egyszer-kétszer. Szóval jó hogy van limit és nem az MM-re van bízva hogy éppen hányat b@sz be a csatába.
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
lacibacsi
addikt
Köszönöm a választ mindkettőtöknek!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest