- HiMedia lejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
Öreg vagy te már ehhez a játékhoz.
Ide friss, üde és gyors reagálású emberek kellenek.
Egyébként visszagondolva, semmi nem fogja visszaadni azokat a régi jó Prohardver klános (uPh) csúszópartikat.
Már nem is emlékszem pontosan, de te jártad ki, hogy megkapjuk a hivatalos Prohardver logo-t? -
ughhh
senior tag
Nincs EU
Összevonták 1 szerver van, pikk pakk van csata tier 9-10 ben (18 óra után)ritkaság:
https://aw.my.games/en/news/general/announcing-anniversary-takedown
itt össze tudsz szedni elméletileg egy t9 vasat, azzal már tudsz jönni játszani.
Sajnos low tierben kevés játékos van. -
kesa_hun
csendes tag
Szerintem az Orosz szeró a tuti. Én ott nyomom márt csak azért is mert utálom a PVE, meg a Glob baromságot. Az EU-n képtelenség PVP-t játszani. Az Oroszon max 1 perc és csatában vagy. Papolhatnak nekem hogy azért kevés a játékos mert mennek az Oroszra meg bla..bla. Amíg csak a pve+glob a fő irány addig szopó az eu-n a pvp. Én szórakozni + játszani szeretnék de ez itt az eu-n nem műkszik. Csak az idegeskedés. Bocs, de ezt én úgy érzem. Elfogadom mindenkinek a véleményét, én is régi motoros vagyok a játékban de mindennek van határa. Én barom tudom hogy még sokáig fogom tolni de.....
-
_Szasza_
tag
T-80 - ast bevállaltam, 5500 - ért szerintem nem rossz vétel. 7000 - et nem adtam volna ki érte, mint anno a wolf pakk 7 -esei voltak. Nekem nagyon tetszik, retek nagyokat sebez, elég mókás
Egész jól bírja, a gyűrődést is, azt hittem könnyebben szétszedik. Kicsit wot - os med deja vum van vele kapcsolatban
Ahogy Nemeth989 írja van benne kis rizikó, milyen lesz csere után, bízom benne, hogy nem lesz rosszabb. A hivatalos fórumon Silentstalker írta még, hogy a T-80U lesz helyette.
Kicsit más. A BMD-4 és a BMP-3M között van érdemi különbség? Ránézésre full ugyanaz a kettő. Most a BMD-4 van meg épp, nagyon tetszik.
-
KaLeun
senior tag
Amire a kommentekben, valahogy úgy fogalmazott meg, hogy a my.com-ot nem zavarja, azt én belterjességnek hívom így magamban.
Elkezdtem ismét játszani, t7-ben a Leo2-öt, ha az ott marad valahol akkor a T-80-at tolom. Teljesen általános, hogy ha a haverok rossz oldalra kerülnek akkor a profi félék gyakorlatilag AFK-nak (pl. RSOP, 4-5k sebzések, aztán saját szakasz a másik oldalon, ímmel-ámmal lövöldözget és 400 sebzés), vagy direkt akadályozzák a csapatot, leláncolnak vagy ki is lőnek a francba. Ha valaki szóvá teszi akkor olyan szöveg jön, hogy "enjoy your ban", most éppen a második chatbanom töltöm. Aztán ebben a my.com-os eventben látom, hogy együtt szakaszozik a my.comos fazonnal. Azon már fenn se akadtam, hogy my.com-os Chally 1 elment valami lehetetlen helyre, meghalt 0 sebzéssel és egy ilyen sztár gyűjtötte be a killt. Amíg streamek hoznak még pár tejelő balekot, addig cserébe félrenéznek.
-
weres78
senior tag
+1
Teljesen egyetértek. Sajnos.
Beléptem kétszer, mindkét meccs felénél abbamaradt a csata. Egyszer a szerver szarta össze magát, majd csak engem dobott le valamiért.
De nem ez számomra a legrosszabb hiszen korábban is voltak bugok amik ellenére sokat játszottam. A MyCom tevékenysége verte ki a biztosítékot. Kb olyan profik mint a Coop vezetése Rakacaszenden. Hiba hiba hátán és még a pofájuk is nagy. Valamit letettek az asztalra ez nem vitás, de egyre jobban elcseszik az egészet. -
nemeth989
senior tag
Én is adtam neki egy esélyt, mondjuk én tízben tolom leoval. Azt kell mondjam kifejezetten élvezem a játékot és jó csatákat futok. Ez a boost rendszer is tetszik, premium nélkül is jó hozamom van. Az ágyú hangok kifejezetten hozzátettek a játékélményhez is, nekem pozitív volt az update. Kivéve ez a turbina hang eléggé kezd zavarni.
-
PoczyAW
tag
Ha a 0.16 úgy folytatja mint a hírek alapján kezdte, akkor szerintem elfelejthetjük a játékot
Emberek sírnak a fórumokon meg a Facebookon, hogy a 0.16 tesztszerveren a normál 50-60 fps-ük leesik 20-25 közé stabilan és még onnan vannak fps-dropok lefelé... Volt aki 980 Ti-vel írta, hogy közepes-magas beállításokon nem éri el az 50 fps-t... Ez a megmaradt kevés játékos kb 50-70%-nak be fogja tenni a kaput ha így jön ki. Mindenesetre este megnézem magam is. Érdekes, hogy nagydobra verték, hogy most már aztán tényleg annyit optimalizálnak, hogy csak (amit már 0.15-re is ígértek), erre ilyen hírek vannak...
-
PoczyAW
tag
Szia zozyk!
Először is köszönöm, hogy gondoltál rám! Meg is érkezett a kód, de rossz hírem van: úgy néz ki személyre szóló, csak Te tudod használni. Ugyanis van több accountom is, kipróbáltam, ha rányomsz a redeem codes-ra mindig az emailhez tartozóra léptet be. Az egyik account kódját nem válthatom be a másiknál, még akkor sem, ha az adott accounton még nem váltottam be a sajátját sem. A következő hibaüzenet jön:
You can not activate this code
Tehát Te nem aktiuválhatod ezt a kódot. Egyébként logikus is, csak nem néztem ki belőlük, hogy megoldják. Ha beváltható lenne, kb 20 perc alatt lehetne csinálni 20-25 accot (mailcím ingyen van) aztán lenne prémium meg kredit bőven a saját accra, ingyen.
Mindenesetre nagyon köszönöm mégegyszer, hogy gondoltál rám és a játékostársaidra, de sajnos nem működik az elajándékozás ennél a kódnál
-
Kean_Sorbo
őstag
No, wotoztam 11 kört. Kiégtem. Ennyi. Majd tankozok talán jövő héten. Elmegyek egy ballagásra, utána meg kimegyek a friss levegőre.
Egyébként a tegnapi bukósorozatomat követően, gondoltam ad valami sikerélményt a bigworld. Zsinórban 5 vereség. Mentem is dögölni. Ma azért visszahoztam valamennyit a WR-ből, de az a bizonytalanság kikészít. -
bullseye
addikt
Dreadnaught is ígéretes, és néha dobálnak kulcsokat a zárt bétához.
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Én az utóbbi hetekben nem nagyon voltam aktív. 1 hete max csak beléptem a napi cuccért, de az utóbbi napokban már azt se. Nálam egyértelmű a helyzet, unalmas. Nekem kevés a tartalom. Pve vicc, uncsi, minimális kihívást se jelent. Pvp lenne pálya, de amikor beragad és csak ugyanazt dobálja be 4-5-ször, fárasztó. Játékmódok is lehetnének színesebbek. Amíg valami újdonság nem jön, ami a figyelmem nem kelti fel én addig szüneteltetni is fogom. Szerintem sokan vannak így mint én, átment a játék grindbe, lassan elveszti a szórakoztató részét. Nincs célom, így meg nem motivál a játék.
-
weres78
senior tag
Ennek ellenére valami érezhetően megváltozott. Nem egy-két csatából követjeztettem erre, hanem napok tapasztalatából.
Nem egyszer volt 30+ játékos is T6-ban várakozók között (arty szinte semmi nem várt), bedob csatába minket két másik 6-os tankkal, többi hetes. Mindhárman prémiummal voltunk ráadásul. És hasonló eredmény született a következő öt csatában is, akkor száltam ki. -
nemeth989
senior tag
Szerintem felesleges várnod, jönnek a 10-esek, amik majd szerintem egy kicsit felélénkítik a játékot. Végre elérhető a legmagasabb szint. Meg a tartalom is bővül szép fokozatosam, szerintem lassan a játékos bázis is nő, ami magával vonza a casual playereket. Akik csak lövöldözni jönnek égbe világba. Ha a mostani állapotot se tudod elviselni/türni, akkor később csak rosszabb lesz.
Nem értem miért veszed ennyire komolyan a játékot? Szerintem túlzottan rágörcsölsz, a végén meg pont azt fejelted el, hogy ez egy játék ami szórakoztat. Teljesen feleslegesen idegesíti fel magát rajta az ember, ha nem megy, akkor nem kell erőltetni. Egy rövid szünet mindig csodákra képes. -
vv5204
senior tag
Én is azt néztem, hogy túl OP lesz az XM1A3. Az az 1 sec szűkülés finoman szólva sem kiballanszolt tankot mutat. Mondjuk a Leo 2 A7 se piskóta, srác lőtt vele 42 ezret PVE-be, ilyet Armatával sem láttam. A Chally 2 ADTU(most éppen így hívják) viszont alul teljesít. Lomha, lassú a többihez képest és DPM is a legkevesebb, ennyit nem ér meg az a plusz páncél szvsz. A PL-01 kissé csalódás, állandóan motorra lövik és emellett gyakran gyullad is, pedig amúgy nem lenne rossz vas.
-
vv5204
senior tag
A játék kliens kezelőfelülete odaver rendesen! Ez a sok cirill betű... mint egy predátor írás. Fogtam a telót és a fényképezőgépes fordítóval néztem meg mi mit jelent.
A szerver jelenleg off. Elvileg GMT 18:00-0:00-ig működik.Azt viszont nem értem nálam miért a 3.26 gigás verziós PTS-t tölti a 23 gigás helyett. Nem jelöltem be sehol, hogy a próbaverziót akarom és nem is látom hol lehetne átállítani ezt a kliensben.
-
KaLeun
senior tag
Akkor voltam így amikor bejött a SIMM (aka MM2.0), csatát csak akkor nyertem ha magam vagy valaki más egymaga lehozta. Azzal kezdtem el játszani, amivel igazán jó vagyok, (pl. Stingray 2) és tartani tudom a wr-t. Valamint kerülöm az agyhalott tiereket, tipikusan pl. a t6 ahol rengeteg a fogalmatlan prém, pláne most a sok ICE zombi Leo 2AV-val.
-
DeadMeat
nagyúr
-
blanky
tag
Nem, nem te írtál IQ-t. Csak nem válaszoltam külön mindkettőtöknek. Ennyi...
Mellesleg el sem tudom kápzelni, miért gondolod, hogy bármi közöm lenne bármelyik klánhoz is. Csak mert azt a bizonyos oldalt linkeltem? Ezt találtam meg elsőként....A forrásmegjelöléssel kapcsolatban nyilván igazad van, de legyél akkor korrekt, és ne nevezz tolvajnak olyat akinek semmi köze hozzá.
-
blanky
tag
Nem tudom milyen kapcsolat van az AWBase és a klánok között, de ha az AWBase oldalán megjelenik a klánok listája weboldal linkekkel együtt, akkor gondolom jó kapcsolatban vannak, tehát lopást, meg no IQ-t emlegetni kissé barokkos túlzásnak tűnik nekem. Ez amúgy az ő dolguk.
Itt most alapvetően az volt a cél, hogy a gyenge pontokat kiderüljenek azok számára, akik nem találtak rá ezekre eddig, közben meg copyright témánál vagyunk, csak ezért pampogok. -
KaLeun
senior tag
Nem arról van szó, hogy valami egy erőd, mert még a Chally2-öt is elég könnyű belőni szemből. Hanem arról, hogy az nem úgy megy ahogy hamisan állítod (illetve próbálsz személyeskedni, hogy én nem tudom hol kell belőni). Igenis meg kell célozni a weakspotjait és abban a tierben a legnehezebben belőhető tank, mert minden másnak a teljes LFP lőhető és könnyedén beveszi a kupolája a full sebzést és nem csak egy csík az UFP-n, valamint rész sebzést benyelő kupola. Egy dologban van igazad, az M1A1-nél könnyebben belőhető... Prém tank féltésből valóban az...
-
-
bypass|HUN
aktív tag
Szia!
Akkor Kean_Sorbo-nak maxi respect...
A szerencse sorsolás már lezajlott, szóval az már nem játszik.
Hogyan lehetne nyereményjátékot csinálni?, jó kérdés, nehéz igazságosan dönteni, és azonos feltételeket teremteni...nem tudom, gondolkodok rajta.
Ettől függetlenül azt hiszem pontosan érted a problémát, nem csak egy "gepárdunk" van, és ők tolják t3-ban is...ugye..
Továbbra is fenntartom a casual-oknak itt nem sok babér terem gondolatomat, bár a megoldást még nem találtam ki.
Oké, akkor majd akkor jár a szám, ha okosabb leszek nálatokAddig meg csak hangosan gondolkodtam...
Amúgy pedig részemről sajnos ez kimarad, mint írtam.
Üdv: bypass / ThFaceless
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Vicces képek
- HiMedia lejátszók
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest