- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XFoxyX
tag
válasz TESCO-Zsömle #2901 üzenetére
Jelenleg félre van rakva ha jól emlékszem. Az artyktól is kicsivel jobbra nincs még neki helye. Armata van az orosz mbt át alatt. Ariete alatt meg a Challenger 2. Amcsiknál Újabb fajta Abrams van németeknél meg Leo A7.
Szerintem a PL-01 egy külön Dealerhez kerül majd azért nincs besorolva sehova még. -
XFoxyX
tag
M1A1-nek valaki eltudná esetleg magyarázni a páncélját? Elég furcsának találtam.
Van egy alap páncél, egy fejlesztett ami vékonyabb viszont több szorzót ad és van a TUSK ERA. Én úgy gondoltam hogy a két fejlesztés kompatibilis egymással, de nem engedi feltenni őket együtt. Jelenleg most kb így néz ki (nem pontos adatok):Alap:_______400mm 1,5x
Fejlesztett: _ 230mm 2,5x <-- Vékonyabb viszont szorzó miatt többet ér
TUSK:______230mm 1,5x <-- A szorzó az alapnak felel meg vagyis gyengébb a páncél. +ERA blokkok. Vagyus csak HEAT ellen erősebb oldalt és hátul.Most akkor hogy is van ez? Ezek közül csak egyet lehet választani.
Másik: T90 Brutális állat. HEAT-FS 900-1000 dmg jó látni miko a Leopard életét megfelezem 1 lövésből Szerintem jobb mint az M1A1 vagy a Leo.
-
XFoxyX
tag
válasz phoenix1989 #3182 üzenetére
Kerekes TD-k szerintem nagyon jók. Nagyon gyorsak, ezt értsd úgy hogy van amelyk 90-100al is tud menni úton. Nagyon gyorsan lehet velük helyet változtatni. Gyorsabban töltenek újra mint az MBT-k. Páncéljük általában nincs igazán. Nagyon szeretem őket.
-
XFoxyX
tag
válasz phoenix1989 #3185 üzenetére
Hát tényleg kemények és páncélosak. Magasabb szinten már gyorsak is. M1A1 beton úton 68km/h, kisebb szinten még azért nem ilyen fürgék de a páncél az érezhető, hogy előről szinte minden pattan. 1x lehet füstöt dobni velük és nagyobb szinten van APS.
Összességében nem olyan mint WoT-ban. Szemben kell állni az ellenféllel maximum nagyon kicsit kell forgatni a páncélt 5-10°-ban mert az oldal páncél annyira gyenge általában hogy áttütik úgy.
-
XFoxyX
tag
válasz phoenix1989 #3188 üzenetére
"Heavy-re"
-
XFoxyX
tag
Esetleg valaki tudja hogy most mi lesz? Törlik a dolgokat és várunk OBT-ig vagy kinyitják majd a szervert még?
Nem találtam semmi hírt róla. -
XFoxyX
tag
Csak érdeklődés gyanánt ki melyik ágat fogja elkezdeni OBT-ben?
Én szerintem a BMP és TD-ket.
-
XFoxyX
tag
Lesz majd valamilyen magyar csapat? PH-s mint a Gta-ban? Szívesen gurulnék magyarokkal.
-
XFoxyX
tag
Sziasztok!
Nektek sem engedett nevet változtatni? Mi ilyenkor a teendő?
Tudtok valami jó magyar csapatot ahova lehet csatlakozni?
-
XFoxyX
tag
válasz SpongyaBob #3998 üzenetére
Még zárt bétában léptem be elsőnek akkor kérte. Azt se tudtam hogy az a név választás. Gondoltam az lesz az account név és mentem tovább. Meg úgy voltam vele hogy nyílt béta után reset mivel nem vettem semilyen csomagot hogy lefoglajam a nevem. De nem kért most semmi nevet azonnal bedobott a játékba.
-
XFoxyX
tag
Tudtok egy magyar csapatot ahova be lehet kerülni?
-
XFoxyX
tag
Arty-ról vélemények?
Itt az enyém:
Tegnap sikerült megszereznem az M109-et. Egyenlőre nagyon bejön. Egész gyors, jókat lehet vele sebezni.
(főleg hogy a sok buta még a jelzés ellenére sem képes megmozdulni Oo)
Annyi bajom van vele, hogy kevés XP-t kapok. Volt olyan kör ahol 2500at sebeztem és mégis XP-ben csak középen voltam. Hiába én sebeztem a legtöbbet. Vagy ezt az XP hiányt kompenzálja majd a füst és a fény gránát? (M109 csak füst van)Füstnél azt se tudom hova kell lőni :S Csapat társra vagy ellenségre esetleg közéjük? Hogy működik ez?
Egyébként nagyon bejön az egész. Ahogy láttam másnak is mert nagyon sokan álltak vele sorban.
Nagyon jó ez a counter arty dolog is. Mikor a friss WoT-os játékos csak ül és lő aztán meg csodálkozik mikor kilövöm Szokásos dolgok sajnos itt is megvannak mikor kilövök valakit. =( Kapjon rákot anyám stb stb..
Másik arty ágat valaki próbálta már?
-
XFoxyX
tag
Lehet én vagyok a hülye de ezek között mi a különbség? : /
"4A. Full Auto Rate of fire increased by 10%."
"4B. Fire When Ready Reload time improved by -10%" -
XFoxyX
tag
válasz jano_77 #4350 üzenetére
Freja Holbjerg
1. +20% modul sebzés.
2A. 10%-al gyorsabb célzás.
2B. 10%-al pontosabb lövések.
3. 20%-al gyorsabb a töltényváltás. (nem újratöltés)
4A. 10%-al gyorsabb tüzelési sebesség.
4B. 10%-al gyorsabb újratöltés
5. +50% ellenséges legénységre 60 másodpercig azután hogy megsemmisítettél egy modult az ellenséges tankon.Juan Carlos Miramon
1. 20%-al gyorsabb a töltényváltás. (nem újratöltés)
2A. .10%-al gyorsabb célzás.
2B. 2B. 10%-al pontosabb lövések.
3. 15%-al jobb gyorsulás terepen 15 másodpercig tüzelés után.
4A. +20% modul sebzés.
4B. +20% legénységre való sebzés..
5. 10%-al gyorsabb újratöltés -
-
XFoxyX
tag
Ha lesz egy kis időm lefordítom őket ha szeretnétek.
Egyébként szerintem ezek fel vannak cserélve.
Freja Holbjerg - M109 Three shots precision arty commander
Juan Carlos Miramon - 2S1 Gvosdika Big bang arty commanderAz M109 egy nagyot lő a Gvosdika meg 3 kicsit. Ott pedig pont fordítva van. : /
-
XFoxyX
tag
válasz jano_77 #4357 üzenetére
Anthony Diaz - Orvos parancsnok (Korai regisztrációért járt)
1. 10%-al több legénység tapasztalat.
2A. Ha meghal az egyik embered a tankban akkor +30% sebzés ellenséges legénységre 60 másodpercig.
2B. Ha meghal az egyik embered a tankban akkor 20%-al pontosabbak a lövéseid 20 másodpercig.3. Az első ember a tankodban aki meghal az azonnal feléled.
4A. Ha meghal az egyik embered a tankban akkor 20%-al gyorsabb töltési idő 20 másodpercig.
4B. Ha meghal az egyik embered a tankban akkor 20%-al jobban fordul és gyorsul a tankod terepen 20 másodpercig.5. +10% a legénység tulajdonságaira.
Sabrina Washington - Felderítő parancsnok (Alapból jár mindenkinek)
1. +10% látótáv
2A. 10%-al gyorsabb célzás
2B. 20%-al gyorsabban fordul a tank 10 másodpercig miután felderítettél egy ellenséget.3. 10%-al jobb álcázás.
4A. 30%-al kevesebb láthatósági büntetés ha tüzelsz. (Ha lősz egyet nem ugrik minimumra az álcázás)
4B. 20%-al több élet a legénységnek5. 25%-al gyorsabb bázis foglalás
Viktor Kirsanov - Bosszúálló parancsnok (100.000 kreditért megveheted)
1. 10%-al gyorsabb újratöltés 15 másodpercig miután egy lövésed lepattan.
2A. 10%-al gyorsabb javítás.
2B. 25%-al több az ágyú és torony élete.3. 25%-al jobb modul sebzés 15 másodpercig miután át lövöd az ellenség páncélját. ("Overmatch" ez akkor van mikor a lövésed jóval erősebb mint az ellenségnek a páncélja és a páncél dőlésétől függetlenül átüti azt. Nem összekeverni az Overpenetration-al amit ki is vettek tudtommal!)
4A. +30% sebzés ellenséges legénységre 60 másodpercig miután meghalt a legénységedből valaki.
4B. 10%-al gyorsabb célzás 15 másodpercig miután megsebzed egy ellenséges tank modulját.5. +10% a legénység tulajdonságaira.
-
XFoxyX
tag
Philipp Holzklau - Harcos parancsnok (Alapból jár)
1. 20%-al több modul sebzés ellenségekre ha közel vagy egy csapattárshoz.
2A. 10%-al gyorsabb újratöltés 15 másodpercig ha egy közeli csapattárs megsérül.
2B. 30%-al gyorsabb célzás 30 másodpercig miután segítettél megsemmisíteni egy ellenséges tankot.3. 10%-al pontosabbak a lövéseid.
4A. 50%-al gyorsabb a fegyverrendszerek javítása.
4B. 20%-al több a legénység élete.5. +10% látótáv.
Rashid Al-Atassi - Rakéta parancsnok (Sheridan-nél lehet kioldani)
1. 15%-al gyorsabb torony forgás.
2A. 10%-al gyorsabb célzás a rakétákkal. ("Lock on time" mikor megállsz nem enged azonnal tüzelni, ez azt csökkenti)
2B. 10%-al gyorsabb rakéta újratöltés.3. 15%-al gyorsabb tank forgás.
4A. 20%-al többet sebzel az ellenséges legénységre 15 másodpercig miután egy közeli csapattárs megsérült.
4B. +20% modul sebzés 15 másodpercig miután egy közeli csapattárs megsérült.5. 10%-al gyorsabban tölt újra az ágyú ha közel vagy egy csapattárshoz.
-
-
XFoxyX
tag
Egy-két jó tanács azoknak akik esetleg nem tudják.
Napi duplát érdemesebb PvE-ben megcsinálni. Sokkal könnyebb jó kört menni ott és egy 5--6ezer sebzéses körrel nagyon sok XP-t lehet kapni. (Kivétel prémium tankok a kredit bónusz miatt. Azokkal marad a PvP.)
Új tank esetén érdemes PvE-vel kezdeni gyorsan jön az XP. Ha a fontosabb dolgok kivannak fejlesztve mehet a PvP.)
Összegezve: Ha XP kell akkor PvE. Ha pénz kell akkor PvP.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest