- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindenes24
junior tag
válasz
JulianSinulf #22295 üzenetére
igen, csak nem allt ossze, hogy mire ment ki a jatek.
A beszelgetesi ido nagy resze olyan dolgokkal ment el, amiket csak az a par alak ismert es gondosan ugyeltek ra, nehogy ugy beszeljenek, hogy rajtuk kivul mas is ertse. -
mindenes24
junior tag
Magyar Arduino Day 2024
4 oras szenvedes, elore elkeszitette mindenki a sajat eloadasat, de odaig nem jutottak el, hogy ertelmes felvezeto es osszekoto szovegeket mondjanak, vagy legalabb tartalomjegyzeket csinaljanak a videohoz.
Az eloadasok is olyanok, hogy az eloado tudja, hogy mit mond, azt mar nem, hogy miert es mi ellen lazad.
A hangositas meg egy kalap kaki volt, kozepiskolas gyerekek korberohognek oket. -
mindenes24
junior tag
Valaki vegigszenvedte hozzam hasonloan a negy oras arduino napos videot?
Kellene egy kis magyarazat, mert a felet se ertettem a felmondatokbol, nagyon belterjesen beszeltek.
-
mindenes24
junior tag
válasz
JulianSinulf #22140 üzenetére
Kosszepen, valaszoltam.
-
mindenes24
junior tag
válasz
JulianSinulf #22079 üzenetére
Lidl-ben időnként kapható harmadik kéz, nem drága, érdemes legalább egy olyat beszerezni.
Milyen neven fut?
Az elszívással is ráérsz akkor még. A füstöt el is fújhatod. Mert amúgy úgyis mindig az arcodba száll.
Inkabb az zavar, hogy nem latom tole a paka hegyet, ugyhogy ventillatoros fujas lesz.;)Amúgy nekem egy 120x60 cm-es asztalon van minden. Alsófűtéssel rendelkező meleglevegős forrasztóállomás, vákuumos ónszívó, elszívó 100-as csővel, némi alkatrész, fogók, csipeszek, óntartó és még pár egyéb dolog.
Errol egy fotot kozze tennel, ha kerhetem?
Érdemes egy normális forrasztóállomást választani.Ez mit takar?
folyasztószerwebes keresessel inoflux video jott csak, erre gondoltal?
(Esetleg privatban folytassuk, vagy van masik forum erre?
Mert ez inkabb alap elektronikai szerszamos temanak tunik - plane, hogy a forrasztasos szakirodalomnal nagy ellentmondasokra bukkantam a forrasztasi homersekleteknel, azt is tisztazni kene valahol, hogy melyik forrasban lehet megbizni?) -
mindenes24
junior tag
válasz
JulianSinulf #22061 üzenetére
Bocsanat a tobbiektol, csak egyesevel tudok valaszolni.
Arduinos dolgokkal kezdek foglalkozni, eloszor csak dugdosos breadboard-rol volt szo, majd lattam, hogy a forrasztast meg kell tanulni.
Igen, az elszivason gondolkozok, ahogy a nagyiton es a krokodilcsipeszes tarton is, de elobb gyakorlatban akarom megtapasztani, nekem mi a jo munkakornyezet.
Az univerzalis kutyuk (nagyito alatt a krokodilcsipeszes tarto) problemaja, hogy kell eleg hely, hogy a pakat tudjam mozgatni a nagyito alatt. Elobb ki kell tapasztalnom, mi all majd kezre, es mekkora hely kell, ha mindket kezemben van valami es meg par dolog van az asztalon.
-
mindenes24
junior tag
-
mindenes24
junior tag
Forrasztast kezdenek gyakorolni, van lenyeges kulonbseg a kulonbozo vastagsagu forrasztoonok kozott a forrasztas celja vagy targya szerint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged