- RAM topik
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi hangfal építés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Atesz.d #13078 üzenetére
Nem. Első indítás előtt csinálni kell egy "portable" nevű mappát az arduino könyvtárban, onnantól kezdve oda pakol mindent a user/appdata könyvtár helyett. Így lesz portable.
Mondjuk azt van értem, hogy miért nem tud feldobni egy dialógus ablakot telepítés előtt, hogy mindenki értesüljön erről a lehetőségről, én is itt hallottam róla először, hogy van ilyen.Tényleg kéne már csinálni egy összefoglalót a topiknak.
-
válasz
Atesz.d #13075 üzenetére
Ezért van nálam az arduino ide portable módban. Hátránya, hogy több helyet foglal, ha több verzió is fent van párhuzamosan, mert az összes kiegészítőt minden verzióhoz külön le kell tölteni (és a legújabbat még le se töltöttem). Előnye, hogy több verziót is lehet használni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest