- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Ezért nehéz az élet enélkül:
https://www.ebay.com/itm/24MHz-8CH-USB-Logic-Analyzer-24MHz-8-Channel-Compatible-to-Saleae-ARM-FPGA-M100/272828061041?hash=item3f85d1d571:g:9rgAAOSwFjlZqCfv:rk:5:pf:0Egy ilyen 1800 forintos analizátort kötsz a kimenetre, és máris nagy felbontásban, nagy pontossággal, vissza tudod nézni PC-n hogy mit adott ki a szerkentyű. Én már többször javasoltam, hogy ne sajnáljátok rá azt az 1800 forintot. Nekem van ez is, meg a 100 megás is, de az esetek 99 százalékában elég ez a kisebb.
Persze még könnyebb lenne az élet egy jobb digitális tárolós szkóppal, de az százezer fölött kezdődik, aki nem mindennap használja, annak nem éri meg. Pedig pergés (prell) ügyben az az igazi. -
ecaddsell
aktív tag
Ja bocs, akkor amit írtam nem lesz jó (de mintha valami rotary encoder leírást linkeltél).
Ha valami pulzusos jeladó az sem nehezebb.Ugyanúgy minden élre kell interrupt és mérni kell a legutóbbi interrupt óta eltelt időt.
Két összegző kell (static volatile) ami minkét állapotban eltöltött időt összegi. Ha pulzus ideje meghaladja az elvárt időhossz mondjuk kétharmadát (vagy 3/4-ét ez jelalakból vagy próbával) akkor elfogadjuk, léptetjük a számlálót és mindkét idő összegző nullázva.Szóval amit lent írtál még így nem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Max
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Mazda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest