Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
ESPNow miért nem jó? Úgy olvastam, ha ugyanazon a csatornán megy, mint a normál wifi, akkor tud párhuzamosan mindkettőn kommunikálni.
Amúgy BLE-re nem gondoltál még? Sztem adja magát, gyakorlatilag erre van kitalálva, hogy szenzor adatokat küldözgessünk vele elemes kis fogyasztású eszközöknél. Mondjuk azt nem tudom, hogy a BT és a Wifi együtt működik-e. Wifi-s projektem még nem volt.Amúgy Core 0-s hibákat nálam a nagyobb delay() oldotta meg, de újabban inkább csak olyan műveleteket indítok azon a magon, ami egy meghívásra csak egyszer fut le. Minden ciklikus folyamat az 1-es magon van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold