-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
Igazatok van, tévedtem, összekevertem a régebbi Atmel procik kimenetével. De mint említettem, én nem használok arduinot, nekem az lassú, én ARM procikkal foglalkozok. Ha meg valahová elég a lassabb proci is, akkor veszek egy filléres 8051 architektúrájút. Szerintem a 8-bites AVR mikrokontrollerek a legrosszabb ár/teljesítmény arányúak, bár lehet, hogy vannak még ennél is rosszabbak, nem tudom.
Én csak betévedtem ide, és láttam, hogy vannak akik nem boldogulnak egy-egy feladattal, és gondoltam segítek nekik, ezért nem kell rögtön leharapni a fejemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- Azonnali fotós kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ashes of Creation (MMO)
- Apple MacBook
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest