- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Attix70 #8339 üzenetére
A szerinted könnyű és egyszerű módszerrel egyet értek, még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget. Ötletnek tök jók mind, tényleg ez lenne a legjobb megoldás ha csak a megvalósítás részét nézem, de emellett kivitelezve (lehet hogy csak az én kézügyességem hiánya miatt) nem lenne szép megoldás a kiálló dolgok és nagy méret miatt szerintem. (Gyorsulás érzékelős megoldás kb 4x4 cm-en elvileg elférne mindenféle kábelezés és egyebek pedig nem szükséges hozzá). Ha játszani akarnék a témával kapcsolatban próbálgatni arra jók a javasolt megoldások, de ha egy esztétikusabb valamit kellene megvalósítani egy drágább ajtóval ahol nem annyira lenne jó szétbarkácsolni, fúrogatni, hogy utána egy olyan ajtót kapj, ami az ajtó árának kb 70%-át fogja érni nem biztos hogy opció.
Lehet félre érthető voltam és az jött le alapból mindent elvetek, pedig nem. Csak a gyorsulás esetleg gyro szenzoros megoldást vetettem össze a javasolt megoldásokkal és mind több kábelezést, nagyobb méretet és fúrást/faragást igényelne.
Gondolj bele oda teszel az ajtóra egy "dísznek álcázott gyorsulás vagy gyro" szenzoros valamit ami fel se tűnik, hogy nem az ajtó része mert beleolvad a többi díszítésbe, majd a javasoltakkal vesd össze. Talán belátod, hogy nem alapból elvetésről van szó.Ja és még annyi a kérdés 2 részből állt. Egyik felére kaptam csak választ, míg a másik nyitott maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hardcore café
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest