Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5G-s ZTE tábla érkezett a lengyel piacra
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250
üzenetére
"Mega328 LCR-T4 Digital Transistor Tester"
Ezt néztem már korábban, hogy mi lehet, és, hogy szükségem van-e rá. Meg azon filóztam, hogy vajon azért ez a neve, mert egy Atmega328 uC csinál benne minden mérést, és akkor azt hogy oldották meg, és meg lehet-e itthon egy ilyet építeni
, vagy van benne egy mérő áramkör, és a 328 csak a megjelenítéssel foglalkozik, meg vezérli a lényegi munkát végző műszert?A keresésre én is a total commandert tudom javasolni, az mindent megtalál.

Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo IdeaPad Pro 5 (14") újszerű állapot, garanciás
- ROG Strix G513IH 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Félkonfig eladó i7-9700K alapú rendszer
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, vagy van benne egy mérő áramkör, és a 328 csak a megjelenítéssel foglalkozik, meg vezérli a lényegi munkát végző műszert?
ekkold